Ali Osman Koyuncuoğlu Sayesinde İkin

Didemucar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
45
40
3
36
Arkadaşlar, eşimle dört yıldır tüp bebek yapmak için uğraşıyoruz. Birçok doktor denedik hepsi başarısız oldu. Ali Osman Koyuncuoğlu'ndan daha önce tedavi görmüş

Ben varım canım ne istersen sorabilirsin... Mükemmel bir insan hiç tereddüt etme benimde ilkin fiyaskoydu fakat sayesinde şimdi ikizlere hamileyim...Ve beni öyle bir yoldan çevirdiki... Hem çok iyi bir doktor hemde çok iyi bir insan...

Ben varım canım ne istersen sorabilirsin... Mükemmel bir insan hiç tereddüt etme benimde ilkin fiyaskoydu fakat sayesinde şimdi ikizlere hamileyim...Ve beni öyle bir yoldan çevirdiki... Hem çok iyi bir doktor hemde çok iyi bir insan...

Merhaba ben de tup bebek icin iyi bir dr arastiriyorum.. Siz ilkini nerede yaptirdiniz? Yaptirdiginiz kisiyle ilk deneme de mi oldu?

Ben ilkini Beylikdüzü medicana selman Laçin de de denedim ama yıka ve çık gibi biseydi başarısız oldu doğal olarak ama ali osman hoca çok başka sadece insan olarak değil hekim olarakta çok dürüst ve başarılı. ..her konuda bilgi verir ve her an ulaşabilirsin. .. benim ilk denemede 4 yumurta oldu biri dollendi başarısız sonra ali osman hocada 11 yumurta toplandı 6 tanesi beşinci güne gitti donduruldu sonra benim rahim duvarı kalinlasmadi sabırla uğraştı ali osman hocam emin olduğunda transfer yaptık ve ikiside tuttu hala ona devam ediyorum. Güvenim sonsuz...şükürler olsun karşıma çıkaran Rabbime...

Ben ilkini Beylikdüzü medicana selman Laçin de de denedim ama yıka ve çık gibi biseydi başarısız oldu doğal olarak ama ali osman hoca çok başka sadece insan olarak değil hekim olarakta çok dürüst ve başarılı. ..her konuda bilgi verir ve her an ulaşabilirsin. .. benim ilk denemede 4 yumurta oldu biri dollendi başarısız sonra ali osman hocada 11 yumurta toplandı 6 tanesi beşinci güne gitti donduruldu sonra benim rahim duvarı kalinlasmadi sabırla uğraştı ali osman hocam emin olduğunda transfer yaptık ve ikiside tuttu hala ona devam ediyorum. Güvenim sonsuz...şükürler olsun karşıma çıkaran Rabbime...

tesekkur ederım.. kendisiyle goruseyım.. madem tavsiye ediyorsun..

tesekkur ederım.. kendisiyle goruseyım.. madem tavsiye ediyorsun..
slm globalist
Bende once Rabbimin sonra Ali Osman hoca sayesinde ikizlerimi kucagim aldim 6 kez düşükten sonra Ali hocanin ilk tedavisinde nasip oldu bebeklerimi kucagima almak. Ali hoca taniyabilecegin en mukemmel insan kendim de doktorum uzun arastirmalar sonrasi buldum kendisini bilgisi tecrubesi ve en onemlisi insanligi sakinligi rahatlatici kisiligi her an ulasilabilirligiyle bence turkiyede tek .Kesinlikle pisman olmayacagina eminim cunku tup bebek tedavisi sektör haline gelmis artik guvenilir merkez bulmak cok zor.sormak yada ogrenmek istedigin bir sey olursa seve seve yardimci olirum insallah seninde evlat sahibi olmana vesile olur o guzel insan.

Arkadaşlar, eşimle dört yıldır tüp bebek yapmak için uğraşıyoruz. Birçok doktor denedik hepsi başarısız oldu. Ali Osman Koyuncuoğlu'ndan daha önce tedavi görmüş
Ben de varım canım çok iyi bir doktor kendisi ilk denememizde tuttu benim kesinlikle tavsiye ederim

Bende varım önce rabbimin sayesinde sonra ali osman hocamın sayesinde ikizlerim var çok iyi bir doktor allah ondan razı olsun herkese tavsiye ederim

1 aşılama 2 başarısız tüp bebek girişiminden sonra arkadaş tavsiyesi üzerine gittik. 1.denemede embriyo genetik olarak sağlamdı ancak tutmadı Ali Osman Bey yılmadı hemen tedavi işleyişini değiştirdi 2. transfer sonrası nihayet başarılı oldu. Daha önce Novart denilen Ankara’nın en ünlü tüp bebek merkezine gittim ilk denemede tutunamamasına rağmen ısrarla koskoca Prof aynı yöntemi deneyip durdu. Oysa Ali Osman Bey PRP yaptı Rahime çizik attı embriyo yapıştırma işlemi yaptı yani anlayacağınız olmayanı oldurmak için elinden geleni yaptı en kötüsü ise benim tanımlanamayan kısırlıktı kısacası en önemli özelliği 1-İnsani yanı çok gelişmiş bir doktor
2-Asla para göz birisi değil 3-Çalışanları müthiş iyi ve yardım sever insanlar gözüm kapalı tavsiye ederim

Back
X