Canım merhaba ,bende amh düşüklüğü + çikolata kisti var. Şuan 4.tüp bebek tedavimi görüyorum, biz havuz oluşturuyoruz çünkü 1 tane çıkıyor sadece

en son 3 tane toplandı sadece 1 i düzgün çıkmış ve 3.gununde donduruldu. Çok üzüldüm ,evet biliyorum 1 kaliteli embriyo yeterli ama bir kaç tane olması da psikolojik güç veriyor bana. İnanılmaz tükenmiş ve mutsuz hissediyorum ama bir yandan da elimden geleni yapmam gerektiğini de düşünüyorum. Evet bazen çok yorgun hissediyorum ama içimde bir yanım da umutlu ,sanki olacak gibime de geliyor vazgeçmek istemiyorum. Bu süreçte bana en iyi gelen şey resim yapmak oldu ,sen de tutunacak bir şey bulabilir misin acaba ,bu yemek yapmak olabilir ,el işi olabilir ,neyin seni heyecanlandirdigini düşünüyorsan yani. Resim beni çok mutlu etti mesela ,yaparken her şeyi unutuyorum ,meditasyon gibi. Demem o ki uzun yazdım ama , bu konu üzerinde çok durmamaya bakmak gerek sanırım, biliyorum çok zor ama başka bir şey de gelmiyor elimizden. Kendimize iyi bakıp, keyfimize bakacağız, sevdiğimiz şeylerle oyalanacagiz ,beslenmemiz düzgün olacak ,her şey düzelir, amh az da olsa pozitif hikaye de çok okuduk burda ,asla pes etmeyelim bence