GÖzÜn aydın canım rabbİm oĞluŞuna uzun ve gÜzel ÖmÜrler versİn darısı bİzlerİn baŞına İnŞallah...
cok cok sagolun opuyorumnanaktanGozun aydin canim
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah...
alipaşaya ailesine ve yaşamak isteyen herkese sağlık ve mutluluklar...alaiye canım bende manavgattayım...aynı şehirden olunca insan daha bi mutlu hissediyor kendini...ben de düşünüyorum fakat oğlumu 12 yıl önce izmirde preeklampsi help sendromu türkçe adıyla gebelik zehirlenmesi belki duymuşsundur 32 haftalık aldım kucağıma ...o zaman 21 yaşındaydım da ...büyükler derler ya armudun sapı üzümün çöpü yıllar geçtikçe insan öyle hissediyor...içimdede acayip bebek isteği oğlumu yanlız bırakmama düşüncesi...seni de sıktım doktorundan memnun muydun anlatabilirmisin biraz sağlıcakla....
gözün aydın arkadaşım Allah analı babalı büyütsün. artık çizelgeni değiştirme vaktin gelmiş :)
gözün aydın aliyecim demek paşana kavuştun..allah mutluluğunuzu bozmasın arkadaşım..
Allah analı babalı büyütsün.Sezeryan sonrası çok sancın oldumu ?
cok sükür zorlu bır hamılelıkten sonra gecen hafta bu gun oglumu kucagıma aldım 8aralık salı gunu 3580gr sezeryanla dunyaya geldi mınıgım allahım herkeze nasıp etsin
Tebrik ederim Allah analı babalı büyüsün maşallah Ali bebeğea.s.
Amin.İnşallah bizlerde görürüz o günleri.Allah nazarlardan korusun sizi.
Allah analı bablı sağlık sıhatli büyütsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?