Demircan ağlayarak şunları söyledi: "Sevgili kardeşim genelevde ki kadın da bizim insanımız. Yarın bu genelevde çalışan kadın kalkar, 'Rabbimizin huzurunda ben bu ülkeyi yönetenlerden, Ali Rıza Demircan'dan, Diyanet İşleri teşkilatından şikayetçiyim. Niye bu ülkenin düzenini adam gibi bir düzen haline getirmediler.' derse Ne diyeceğiz ?
İlahiyatçı Ali Rıza Demircan ile Cübbeli Ahmet Hoca arasında ’İleri derecede oral ilişki haram mı değil mi’ tartışması sürüyor. TRT’de katıldığı programdaki ’İleri derecede oral ilişki haramdır’ sözleriyle tartışma yaratan Demircan’a, Cübbeli, "Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka" yanıtını vermişti. Bu eleştiriye Ali Rıza Demircan’ın yanıtı sert oldu. Demircan, "Eşcinsellerin, lezbiyenlerin, erotik site sahiplerinin rahatsızlık duymalarını anlıyorum fakat basiretsiz Müslümanları anlamıyorum. Yoksa onlar da mı bu haramları işliyorlar" dedi.
İlahiyatçı Ali Rıza Demircan'ın 'İleri derecede oral ilişki haramdır' sözlerine kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sert tepki tepki göstermişti. Cübbeli Ahmet Hoca, "Bu milletin çoğunun başında böyle bir imtihan var. Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka" dedi. Cübbeli Ahmet Hoca, oral ilişkinin mezheplere göre farklılık gösterdiğini de sözlerine ekledi.
---
Cübbeli Ahmet hocanın tercihini bu kadar açık belirtmesine gerek yoktu.
İlahiyatçı Ali Rıza Demircan ile Cübbeli Ahmet Hoca arasında ’İleri derecede oral ilişki haram mı değil mi’ tartışması sürüyor. TRT’de katıldığı programdaki ’İleri derecede oral ilişki haramdır’ sözleriyle tartışma yaratan Demircan’a, Cübbeli, "Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka" yanıtını vermişti. Bu eleştiriye Ali Rıza Demircan’ın yanıtı sert oldu. Demircan, "Eşcinsellerin, lezbiyenlerin, erotik site sahiplerinin rahatsızlık duymalarını anlıyorum fakat basiretsiz Müslümanları anlamıyorum. Yoksa onlar da mı bu haramları işliyorlar" dedi.
İlahiyatçı Ali Rıza Demircan'ın 'İleri derecede oral ilişki haramdır' sözlerine kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sert tepki tepki göstermişti. Cübbeli Ahmet Hoca, "Bu milletin çoğunun başında böyle bir imtihan var. Sen buna haram derken nereye dayandın? Duvara dayandın. Nasıl haram diyorsun buna şimdi? Haram başka caiz değil başka" dedi. Cübbeli Ahmet Hoca, oral ilişkinin mezheplere göre farklılık gösterdiğini de sözlerine ekledi.
---
Cübbeli Ahmet hocanın tercihini bu kadar açık belirtmesine gerek yoktu.
Ayıp senin şu yaptığın. Allahın helal kıldığına haram, haram ettiğine de helal denmez. Hakkında delil yokken haram mı deseydi hocada.
Ayıp senin şu yaptığın. Allahın helal kıldığına haram, haram ettiğine de helal denmez. Hakkında delil yokken haram mı deseydi hocada.
Bu kadar net konuştuğuna göre hoca, bir delili var yani Allah helal demiş bir yerlerde. Yoksa Allahın helal dediğine helal, haram dediğine haram deme cürreti içinde delil şart, belki öteki hocadır doğru diyen.
Ayrıca Cübbelinin üslubu daha berbat. Birbirlerine laf giydiren hocalar vaaay beeee. Ben de bu adamların sözüyle haram helal öğrenecem. Kuran okuyorum, tefsirli, ayet açıklamalı, mis gibi. Net bilgi yoksa da yapıp yapmamak kendi vicdanındır, bunların vicdanına kalmaktan daha iyidir...
oral seks "helal" mi ?
Delil ?
ileri derce derken ?
süre ve tarzı nasıl olmalı ? bu sorularada cevap verecekler mi
dini program deyip ailecek seyrediyoruz ,çocuk oral seksi sorunca ne anlatalım ?
Kadın cinayetleri ,çocuk şiddeti,pedofili ki genelde çocuk "gelin" diyorlar adına
Bu hocalar neden hiç bu konuda konuşup şu "erkek" denilen şahsiyetleri nasıl eğitip "adam "ederiz demiyorlar.
Ne sordularsa ona cevap verilmiştir. Hocanın sohbetlerini eksiksiz dinledin galiba neyi deyip neyi demedigini yazmışsında!
hocalarla işim olmaz.
Tek gerçek Allah korkumdur.
En güzel yolu O çizer.
Ne sordularsa ona cevap verilmiştir. Hocanın sohbetlerini eksiksiz dinledin galiba neyi deyip neyi demedigini yazmışsında!
Bende aynı şeyi söyleyecektim. Hani şu hacıyla hocayla işleri olmayanlar, hocaların yakasindan bi düşse artık. (Kişisel algılama)
şu hacı ve hocalar bir kadınların yakasından düşse.
Ve bu söylenen lafları bize dayatmaya çalışmasalar.
Erkeklere laf söylediğimde , kadınlar hocaları değilde kadınları tutsa.
Güzel bir hayat olabilirdi.Kişisel değil,genel olarak düşüncem.
şu hacı ve hocalar bir kadınların yakasından düşse.
Ve bu söylenen lafları bize dayatmaya çalışmasalar.
Erkeklere laf söylediğimde , kadınlar hocaları değilde kadınları tutsa.
Güzel bir hayat olabilirdi.Kişisel değil,genel olarak düşüncem.
Hocalar ve kadınlar olarak ikiyemi ayrıldık şimdi. Neyse konu gereksiz yere uzuyo. Her işi ehline bırakalım. Bilmediğimiz konular hakkında tartışmayalım.
Hacı hocalar kişisel Fikirlerini haram olarak lanse etmeseler keşke.
Kadınlar da hocanın sözü ile değil inandıkları Kutsal Kitap ve değerler ile hareket etseler...
Hocalar kadın erkek ilişkileri üstüne vaaz vermek yerine Kuran'ın ilim bilim Hakkında söylediklerine yoğunlaşsalar.
Bu da benim naçizane görüşüm olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?