Belki duymuşsunuzdur, estetiğin başını eken ülke Kore'de göz kapağı estetiğinden sonra en çok yapılan işlem alın büyütme/yuvarlama işlemi. Amaç, bombeli veya düz bir alına kavis vererek daha feminen bir görüntü yaratmak. Bu işlemi kalıcı yağ enjeksiyonuyla veya implant ile yapıyorlar ama Türkiye'de bu işlemin pek uygulandığını görmedim.
İstanbul'da bir dr'un yaptığını gördüm instagramda (ben İzmir'deyim), 4500e yapıyormuş kalıcı dolgu ile, ömür boyu dedi ama 4500tl çok geldi.. İzmir'de bir dr'a mail attım, fiyat vermedi ama 1 kereyle olmaz, ilk yağ enjeksiyonu yapılır, 1-2 sene aralıklarla dolgu yapılarak 2 işlemle sabitlenir dedi. Yaptıran varsa bilgileri paylaşabilir mi? Bizde profil estetiğine pek önem verilmez ama çok hoş duruyor cidden
Bunu drlar cok basit bir yag enjeksiyonu île yapiyorlar. Ama ikinci seans gerekiyor cogu zaman.Fiyatlar 2 yada 3 bin. Beraber inde lipo yaptiricaksaniz daha uygun olur.Sizden alinan yaglar alin bolgesine enjekte edilir
Bunu drlar cok basit bir yag enjeksiyonu île yapiyorlar. Ama ikinci seans gerekiyor cogu zaman.Fiyatlar 2 yada 3 bin. Beraber inde lipo yaptiricaksaniz daha uygun olur.Sizden alinan yaglar alin bolgesine enjekte edilir
Ben de yaptıracağım göz altı yağ enjeksiyonu ile. Kore’ye bile gitmeyi düşünüyorum burda iyi bir doktor bulamazsam. Ben göz altına ve alınla birlikte düzgün bir oval oluşması için kaz ayakları hizasına şakaklara da yaptırmak istiyorum. Türkiye’de yaptırıp memnun kalanlar var mı?
Ben de yaptıracağım göz altı yağ enjeksiyonu ile. Kore’ye bile gitmeyi düşünüyorum burda iyi bir doktor bulamazsam. Ben göz altına ve alınla birlikte düzgün bir oval oluşması için kaz ayakları hizasına şakaklara da yaptırmak istiyorum. Türkiye’de yaptırıp memnun kalanlar var mı?
Burada da vardır yapan dr mutlaka, Kore'de çok pahalıya çıkar, yani dolar da iyice çıktı. Göz altına ben de yaptıracağım çok mor ama göz altına yağ enjeksiyonunun tavsiye edilmediğini duymuştım.
Burada da vardır yapan dr mutlaka, Kore'de çok pahalıya çıkar, yani dolar da iyice çıktı. Göz altına ben de yaptıracağım çok mor ama göz altına yağ enjeksiyonunun tavsiye edilmediğini duymuştım.
keşke aynı tarz estetik anlayışına sahip ve uzmanlaşmış bir doktor burda olsa.kök hücre teknolojisi kullanmalı ve uygulamada tecrübel olmalı çünkü ben gözaltlarıma da yaptıracağım yağ enjeksiyonu.burdaki doktorların vizyonu bülent ersoy hande yener.bu şekilde doğal olmayan bir yüze sahip olmak istemiyorum.oraya gitmek 70-80 arasına mal olacak dolar uçtu ( oooof off.
keşke aynı tarz estetik anlayışına sahip ve uzmanlaşmış bir doktor burda olsa.kök hücre teknolojisi kullanmalı ve uygulamada tecrübel olmalı çünkü ben gözaltlarıma da yaptıracağım yağ enjeksiyonu.burdaki doktorların vizyonu bülent ersoy hande yener.bu şekilde doğal olmayan bir yüze sahip olmak istemiyorum.oraya gitmek 70-80 arasına mal olacak dolar uçtu ( oooof off.
Keşkeeeee,, Kore'de estetik anlayışı almış başını gidiyor, hiç aklımızın ucundan geçmeyecek şeyler için bile estetik ameliyatı var hahah ama çok da güzel yapıyorlar, burada iyi araştırmak lazım mutlaka yapan vardır. Ben ilk yorumumda Reşir Burak Kayhan'dan bahsetmiştim burnumu ona yaptırmak istedim, pahalı diye vazgeçmiştim de onun instagramde gördüm alın dolgusu yapıyor gayet de hoş duruyor ama işte 4500 tl çok. İzmir'de 2000-2500'e hlledilir diye düşüünyorum
Selamla özelden yazdım ama belki fark edilmez. Bende yurt dışı düşüyorum. dolar biraz insin gidicem gibi. Siz nereleri düşüyorsunuz. ülke ve işlem olarak