- 23 Şubat 2016
- 283
- 170
- 23
- 43
- Konu Sahibi Deryaderyya
Tamam bende öyle dedim zaten.gerçekten beğenmedi şakadan degilİyi de belki de adam cidden beğenmemiştir, çirkin ve yaşlı bulmuştur.
Herkes herkesten hoşlanmak zorunda mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bende öyle dedim zaten.gerçekten beğenmedi şakadan degilİyi de belki de adam cidden beğenmemiştir, çirkin ve yaşlı bulmuştur.
Herkes herkesten hoşlanmak zorunda mı?
Tamam o zaman...Tamam bende öyle dedim zaten.gerçekten beğenmedi şakadan degil
Teşekkürler amin..cirkinim ama basariliyim bana uyuyor sanırım :) lakin derdimi anlatmakta başarılı değilim. Çirkinlik önemli değil diyenler için yazdım bu durumu bakın önemliydi diye.bir gerçek var cirkinim ama suyum buyum bende yok.şu bu yok yani.ışık yok bişiy yokCirkinsindir ama basarilisindir.
Cirkinsindir ama sempatiksindir.
Cirkinsindir ama zekisindir.
Cirkinsindir ana eglencelisindir.
Bu liste böyle uzar gider. Sizde bunların hiç biri yok mu ki her seyinizi güzelliğe bagliyorsunuz ? Cok guzel olunca butun erkeklerin etrafinizde pervane olacagini filan mi saniyorsunuz ? Hicte oyle olmuyor. Istediginiz kadar guzel olun enerjinizle alakali bir sey bu. Verdiğiniz enerjiyle belkide yitiyorsunuz adamları. Belki çok kasiyorsunuz,olmadiginiz gibi yansiyorsunuz karşı tarafa,olamaz mı ? Her şeyi güzellikleri bagdastirmak hiç normal değil. Dışarı çıktığınızda herkes Victoria Secret meleği gibi mi ? Bakın ben 21 yaşındayım siz 34. Bendeki olgunluk sizde yok. Bu bile negatif bir yön değil mi ? Kimse kusursuz güzellikte olmak zorunda değil ki veya kimse güzel olmak zorunda değil. Kilolu olabilirsiniz,kısa olabilirsiniz,burnunuz büyük olabilir,saçınız çok az olabilir.. İçinizdeki enerji pozitifse bunların hiç bir önemi yok. Ben sizi aslında çok iyi anlıyorum. Herkesin bi dönem çirkin hissettigi olmuştur.Ama bu geçici bir şeydir anlatabiliyomuyum ? Siz belki evlenememis olmanızı güzellikle bagdastirip daha çok kafayı takiyorsunuz ama olmaz böyle. Burdaki insanlar bile artik nickinizi gordugu zaman ''off yine mi '' diyor.Profesyonel yardim almiyorsaniz bir an once almaya baslayin lutfen. Bu ara herkese film öneriyorum ama size de şişman sevgilim diye kore yapimi bir film var onu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Zor bi durum biliyorum ama düzeltmek sizin elinizde. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Muhtemelen çocukluğumda asagilanmamla alakalıdır ama psikolog değilim tabi.hep kuzenler im falan çok cirkinseniz sen derdiDerya, kendine bunu yapmaktan hoşlanıyor musun? Çirkin değilsin. İnanmayacaksın, biliyorum ama değilsin.
Ve istediğin kadar, ağzını burnunu yanağını yaptır sen beynini düzetlemediğin sürece güzelleşemeyeceksin.
Sana nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama şuraya yazan evli ve kocasının aşık olduğu kadınların % kaçı VS modelleri gibi sanıyorsun?
İyimser bir tahminle %5.
Her birimizin bir kusuru var. Kimimiz kiloluyuz, kimimizin ağız yapısı bozuk, kimimizin sırtı kambur duruyor vs vs vs.
Sen kendini sevmiyorsun Derya ve bir erkeğin seni sevmesini bekliyorsun.
Estetik olduğunda ne olacağını söyleyeyim bu sefer de "güzel" olan seni sevdikleri için kendini değersiz hissedeceksin ve yüzünde sivilce çıksa depresyona gireceksin.
Kendini sevmeyi öğren Derya, yoksa şu magazin programlarında gösterilen estetik ola ola kendi yüzünü kaybetmiş kadınlara döneceksin ve asıl o zaman çirkin olacaksın.
Bence estetikten önce bir pskiyatriste görün ve bu şekilde hissetmenin asıl nedeninin fiziksel olup olmadığını öğren.
Çünkü bana fizikselmiş gibi gelmiyor.
E olsun o zaman. Neşeli ol güler yüzlü ol o ışık kendiliğinden yanar zaten. Tam olarak ne istediğini anlamıyorum gerçekten. Çirkin olduğunu kabullendiysen isiginin olmamasına engel olan şey nedir ?Teşekkürler amin..cirkinim ama basariliyim bana uyuyor sanırım :) lakin derdimi anlatmakta başarılı değilim. Çirkinlik önemli değil diyenler için yazdım bu durumu bakın önemliydi diye.bir gerçek var cirkinim ama suyum buyum bende yok.şu bu yok yani.ışık yok bişiy yok
DertTamam o zaman...
Buradaki dert nedir?
BenimTamam o zaman...
Buradaki dert nedir?
Ya hu yok işte. Olmayınca engele gerek yok ki..çünkü yokE olsun o zaman. Neşeli ol güler yüzlü ol o ışık kendiliğinden yanar zaten. Tam olarak ne istediğini anlamıyorum gerçekten. Çirkin olduğunu kabullendiysen isiginin olmamasına engel olan şey nedir ?
psikoloğa git işte beraber çocukluğunuza inin derya olmaz böyle yedin bitirdin kendiniMuhtemelen çocukluğumda asagilanmamla alakalıdır ama psikolog değilim tabi.hep kuzenler im falan çok cirkinseniz sen derdi
O görüştüğüm beni beğenmedi dediğim adam benim için çirkin demiş. Yaşlı demiş işte
Sonra derya niye konu açıyorsun niye takıntı yapıyosun da vs vs napayım adam çirkin diye görüşmek istememiş iste
Yas kac?Özgüvenim var ki
34Yas kac?
Heh işte. Önce kendi kafanda bu algıyı düzeltmen lazım. Sen kendini kuzenlerinin gözünden görüyorsun. Görme. Sana estetik olma demiyorum, istiyorsan ol.Muhtemelen çocukluğumda asagilanmamla alakalıdır ama psikolog değilim tabi.hep kuzenler im falan çok cirkinseniz sen derdi
Adama göre ..ve beğenmeyen diğer yüzlerce erkeğe goreadam terbiyesizin tekiymis derim ben baska sey demem, kime gore cirkin ? kime gore yasli ??
34 yaşındasin ozguvenim var diyorsun ve buna takiliyorsun öyle mi?
yorumuna hayran kaldımHeh işte. Önce kendi kafanda bu algıyı düzeltmen lazım. Sen kendini kuzenlerinin gözünden görüyorsun. Görme. Sana estetik olma demiyorum, istiyorsan ol.
Ama kendi değerini fiziksel görünüşün oluşturmasın sadece. Güzel olmak hoş bir şey evet.
Ama zeki olmak da öyle
Eğlenceli olmak da öyle.
Erkekler kendileriyle çok meşgul kadınlardan hoşlanmazlar. Sen sürekli kendinle meşgulsün. Şurada açtığın konulardan bile belli.
Hayattaki tek derdin kaşın gözün.
Sevgilim yok=çirkinim.
Evet bazıları seni cidden dış görünüşün için beğenmemiş olabilir.
Örneğin ben de 163 boyunda balık etli, koyu kumral ela gözlüyüm
Uzun boylu, narin, sarışın mavi gözlü seven adama göre çirkinim?
Eeee?
Ben de esmer, uzun boylu ve renkli gözlü severim.
Yani bu memlekette yaşayan adamların en az %80'i bence çirkin.
Ama sonuç olarak bir erkekte aradığım yegane şey kaş göz değil, ve bir kadında aradığı tek şey kaş göz olan adamlara sümüğümü bile atmadım hayatım boyunca.
He öyle offf yavrum analar neler doğuruyor kadınlarından da değilim ha.
Öyle kendi yağımda kavruluyorum, bence.
Beni "taş gibi" bulan adamlar da oldu
"Öyykk bu ne be" diyen adamlar da.
Sonuçta ben kendimi sadece fiziksel olarak değerlendirmiyorum. Sen de değerlendirme.
Kusurlarının farkında ol, evet ama kusurların da seni olduğun insan yapan bütünün bir parçası. Sen kusurlarını kendine eziyet etmek için kullanıyorsun.
Burnun yamuktur düzelttirirsin
Dudağın incedir dolgu koydurursun
Memen sarkıktır, kaldırtırsın
Doğumdan sonra göbeğin sarkmıştır toplatırsın. Bunların tamamına okey. Ama sen kendini değerini sadece fiziksel olarak belirliyorsun.
Mesela baş başa oturdunuz, o adamla neler konuştun, ona nelerden bahsettin? O değilse bir başkasını yazsan da olur?
Adam benimle çok ilgilenmedi zaten.benimle çok konuşma gereği duymadıHeh işte. Önce kendi kafanda bu algıyı düzeltmen lazım. Sen kendini kuzenlerinin gözünden görüyorsun. Görme. Sana estetik olma demiyorum, istiyorsan ol.
Ama kendi değerini fiziksel görünüşün oluşturmasın sadece. Güzel olmak hoş bir şey evet.
Ama zeki olmak da öyle
Eğlenceli olmak da öyle.
Erkekler kendileriyle çok meşgul kadınlardan hoşlanmazlar. Sen sürekli kendinle meşgulsün. Şurada açtığın konulardan bile belli.
Hayattaki tek derdin kaşın gözün.
Sevgilim yok=çirkinim.
Evet bazıları seni cidden dış görünüşün için beğenmemiş olabilir.
Örneğin ben de 163 boyunda balık etli, koyu kumral ela gözlüyüm
Uzun boylu, narin, sarışın mavi gözlü seven adama göre çirkinim?
Eeee?
Ben de esmer, uzun boylu ve renkli gözlü severim.
Yani bu memlekette yaşayan adamların en az %80'i bence çirkin.
Ama sonuç olarak bir erkekte aradığım yegane şey kaş göz değil, ve bir kadında aradığı tek şey kaş göz olan adamlara sümüğümü bile atmadım hayatım boyunca.
He öyle offf yavrum analar neler doğuruyor kadınlarından da değilim ha.
Öyle kendi yağımda kavruluyorum, bence.
Beni "taş gibi" bulan adamlar da oldu
"Öyykk bu ne be" diyen adamlar da.
Sonuçta ben kendimi sadece fiziksel olarak değerlendirmiyorum. Sen de değerlendirme.
Kusurlarının farkında ol, evet ama kusurların da seni olduğun insan yapan bütünün bir parçası. Sen kusurlarını kendine eziyet etmek için kullanıyorsun.
Burnun yamuktur düzelttirirsin
Dudağın incedir dolgu koydurursun
Memen sarkıktır, kaldırtırsın
Doğumdan sonra göbeğin sarkmıştır toplatırsın. Bunların tamamına okey. Ama sen kendini değerini sadece fiziksel olarak belirliyorsun.
Mesela baş başa oturdunuz, o adamla neler konuştun, ona nelerden bahsettin? O değilse bir başkasını yazsan da olur?
Evet34 yaşındasin ozguvenim var diyorsun ve buna takiliyorsun öyle mi?
Olabilir Derya.Adam benimle çok ilgilenmedi zaten.benimle çok konuşma gereği duymadı
Nasılsın neler yaparsın gibiydi yarım saat sürmedi. Bu arada ben doçentlik kadrosu bekliyorum.hayatta cirkinim diye yatmış bi tip değilim.olması da birinin illa gerekmiyor biliyor musun Ben sadece neden beğenilmedigimi merak ediyorum