- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi mariposita
-
Benim kızım kumral bir bebekti ama çok killiydi hele alnı korkunctu beş aylıkken döküldü anne sütü döker demislerdi denedim gerçekten ise yaradıSekiz aylık bir kızım var. Doğduğunda kurt adam gibiydi maşallah:) Kulakları, sırtı, alnı hep kıl.
Kırkı çıksın dökülür dediler. Dört aylık falandı, kulağındakiler sırtındakiler döküldü.
Altı aylık alnı dökülür dediler. Bekliyorum ki dökülsün... Hala aynı.
Esmer bir kız. Bıyıkları falan var, dışarı çıkınca ben burdayım diyen.. Bacakları da belli, koyu renk tüyler mevcut. Korkuyorum kalacaköyle diye. Ten renginden mi acaba?
Ben öyle değilim ,açık tenli, kılsız tüysüz bir bayanım.
Geçer mi sizce? Ne zamana hem de
aynı benim oğluşum onun yine dökülmüş bazı yerlerinde benimkinde tık yok traş yapmaya başlar yakındaSekiz aylık bir kızım var. Doğduğunda kurt adam gibiydi maşallah:) Kulakları, sırtı, alnı hep kıl.
Kırkı çıksın dökülür dediler. Dört aylık falandı, kulağındakiler sırtındakiler döküldü.
Altı aylık alnı dökülür dediler. Bekliyorum ki dökülsün... Hala aynı.
Esmer bir kız. Bıyıkları falan var, dışarı çıkınca ben burdayım diyen.. Bacakları da belli, koyu renk tüyler mevcut. Korkuyorum kalacaköyle diye. Ten renginden mi acaba?
Ben öyle değilim ,açık tenli, kılsız tüysüz bir bayanım.
Geçer mi sizce? Ne zamana hem de
Ben gördümay kuzucuk...dökülür ya ben kıllı çocuk görmedim hiç
hadi yaaBen gördüm
Bizde yaşına girmeden döküldü hatta farketmedim bile azaldıgini bi baktim yoklar:)) endişelenmeyin sağlikli olsunda gerisi gecerKaç yaşında dökülüyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?