Alın Kılları

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
Sekiz aylık bir kızım var. Doğduğunda kurt adam gibiydi maşallah:) Kulakları, sırtı, alnı hep kıl.
Kırkı çıksın dökülür dediler. Dört aylık falandı, kulağındakiler sırtındakiler döküldü.
Altı aylık alnı dökülür dediler. Bekliyorum ki dökülsün... Hala aynı.
Esmer bir kız. Bıyıkları falan var, dışarı çıkınca ben burdayım diyen.. Bacakları da belli, koyu renk tüyler mevcut. Korkuyorum kalacaköyle diye. Ten renginden mi acaba?
Ben öyle değilim ,açık tenli, kılsız tüysüz bir bayanım.
Geçer mi sizce? Ne zamana hem de:(

hiç esmer bebek görmedim ben o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama dökülür heralde ya

Daha çok minik ..
Değişir zamanla ..
Sağlıklı olsunda. .
Üzülmeyin. .

Tabii, öncelik sağlık. Allahın gücüne gider diye de korkuyorum bi taraftan, ama kız çocucuğu işte. Elimde olmadan endişeleniyorum:(
Altı aya geçer diyip de sekiz aylık olunca eyvah diyorum geçmeyecek mi:KK43:

Sekiz aylık bir kızım var. Doğduğunda kurt adam gibiydi maşallah:) Kulakları, sırtı, alnı hep kıl.
Kırkı çıksın dökülür dediler. Dört aylık falandı, kulağındakiler sırtındakiler döküldü.
Esmer bir kız. Bıyıkları falan var, dışarı çıkınca ben burdayım diyen.. Bacakları da belli, koyu renk tüyler mevcut. Korkuyorum kalacaköyle diye. Ten renginden mi acaba?
Geçer mi sizce? Ne zamana hem de:KK43:
Benim kızım kumral bir bebekti ama çok killiydi hele alnı korkunctu beş aylıkken döküldü anne sütü döker demislerdi denedim gerçekten ise yaradı

Aman sagligi yerinde olsun da dokulur bence. Bir arkadasimin kizi da killiydi yasina yakin duzeldi.

Geçer mi sizce? Ne zamana hem de:KK43:
aynı benim oğluşum onun yine dökülmüş bazı yerlerinde benimkinde tık yok traş yapmaya başlar yakında :KK70:

yine erkekmiş sizinki:)
Erkeğin kıllısı Aliden kadının kıllısı ayıdan demişler:KK70:
Ay gülüyorum ama valla endişeleniyorum:)

Dökulür kıllar merak etmeyin benm oglumdada vardı hatta kaşlarindan coktu diyebilirim :))) benm oglum esmer yarı zenci denilebilor hatta :KK70:

Dökulür kıllar merak etmeyin benm oglumdada vardı hatta kaşlarindan coktu diyebilirim :))) benm oglum esmer yarı zenci denilebilor hatta :KK70:

Back
X