- Alınan Benlerin İzleri -

eddymu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
2
0
16
İstanbul
​Merhaba bayanlar !
Yaklasık 1 ay once yuzumdekı bırkac benı radyo frekans ıle aldırdım. Yaralar kabuk bağladı ve kabukları dustu ancak kırmızı renkte ve sanki çukur gibi kaldı. Doktorum hıc ız kalmayacagını soylemıstı ama sımdı ustu kapanmıyor hıcbır sekılde. Doktoruma sordugumda vazelın sur dedı ama onunda bır etkısını gormedım. Ne yapsam gecmıyor. Bir tavsiyesiniz varsa bu konuda yada tecrübeniz olduysa daha önceden nolur yardım edin !!
Iz kalmaması ıcın ne yapmam gerekıyor yuzumde ?? :((

bir sure sonra o cukur azaliyor ama ufak tefek benden kalmis noktacik varsa tekrar yaktirmak gerekiyor. 1 ay cok kisa bir sure acele etme duzelecek

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

​Merhaba bayanlar !
Yaklasık 1 ay once yuzumdekı bırkac benı radyo frekans ıle aldırdım. Yaralar kabuk bağladı ve kabukları dustu ancak kırmızı renkte ve sanki çukur gibi kaldı. Doktorum hıc ız kalmayacagını soylemıstı ama sımdı ustu kapanmıyor hıcbır sekılde. Doktoruma sordugumda vazelın sur dedı ama onunda bır etkısını gormedım. Ne yapsam gecmıyor. Bir tavsiyesiniz varsa bu konuda yada tecrübeniz olduysa daha önceden nolur yardım edin !!

Enistemde gecenlerde benlerini aldirmisti, yavas yavas geciyor izler merak etme :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Radyo frekans ile aldiriliyormu benler ..birde benim cukurlarim var yanagimda kücüklükten kalma onunda tedavisi varmi bilen varmi..mustafa sandalin tedavisi neydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ameliyat dikişlerin gibi geçmesi zor izler için verilen bir krem var biraz pahalı 60 TL gibiydi sanırım contractubex. Bi internetten araştır istersen doktora da sor memnun kalan çok diye duydum bende benlerimi ameliyatla aldiricam kullanmayı düşünüyorum

​Merhaba bayanlar !

çukur derken nasıl bişey yani benden büyükmü canım rica etsem bi foto falan koyabilirmsin

Back
X