- Emoji Skoru
- 61
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi lastworldd
Merhaba hanımlar, genel bir şey sormak istiyordum. Aldığınız her mülkü yakın çevrenizdeki herkese söylüyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese söylemem. Yakın ailem ve arkadaşlarıma söylerim. Sevmediğim aile bireyleri, uzak akraba ya da sürekli görüşmediğim arkadaşlarımla böyle şeyleri paylaşmam. Yeni bir araba aldığımızda görenler vay yeni mi diyor mesela, samimi değilsem yooo baya oldu alalı falan derim.Merhaba hanımlar, genel bir şey sormak istiyordum. Aldığınız her mülkü yakın çevrenizdeki herkese söylüyor musunuz?
Aldığımız ufak tefek arsa falan oluyor ama özellikle eşimin ailesine hiç hissettirmiyoruz.Merhaba hanımlar, genel bir şey sormak istiyordum. Aldığınız her mülkü yakın çevrenizdeki herkese söylüyor musunuz?

Yok yazlık değil aslında kısa sürede ikinci evi alacağız ama ben kimseye duyurmak istemiyorum. Ama eşim aksine söylemek istiyorYazlıksa söylemeyin valla doluşurlar![]()
Neden özellikle onlara söylemek istemiyorsunuzAldığımız ufak tefek arsa falan oluyor ama özellikle eşimin ailesine hiç hissettirmiyoruz.
Eskiden söylerdik ve söyler söylemez muhakkak ya birinin borcu, ya diğerinin geçim sıkıntısı, ya da başka bir şey zuhur ederdi. O yüzden bilmemeleri daha iyi:))Neden özellikle onlara söylemek istemiyorsunuz
Valla ben bilimsel açıklamasını yapamam ama nazar, haset, kötü bakış diye bir şey var. Öyle çok anlatmamak lazım.Yok yazlık değil aslında kısa sürede ikinci evi alacağız ama ben kimseye duyurmak istemiyorum. Ama eşim aksine söylemek istiyor
Aynısı bize de oldu ama artık akillandik. Eşim söyleyelim mutlu olsunlar dedikçe belimiz dogrulmadı. Şimdi soruyorlar arada, birikim yapıyor musunuz diye ama artık KGB ajanı gibiyim kimse konusturamaz beniBen söylemem eşim yumurtlar burnumuz b.ktan çıkmaz sonra. Ama alana kadar söylememesini sağlayabiliyorum. Bunada şükür.
Onun dillendirmesi sayesinde evimizde uzun süre oturamadık 2 kez araba aldık doğru düzgün binemedikBizim sülalenin maşallah dediği 3 gün bile yaşamıyor çünkü
![]()
Bende bundan dolayı dillendirmek istemiyorumValla ben bilimsel açıklamasını yapamam ama nazar, haset, kötü bakış diye bir şey var. Öyle çok anlatmamak lazım.
Maalesef benim eşimde böyle bir şeye niyetlensek hemen herkese bildirir. O iş olana kadarda burnumuzdan gelir ama akıllanmazBen söylemem eşim yumurtlar burnumuz b.ktan çıkmaz sonra. Ama alana kadar söylememesini sağlayabiliyorum. Bunada şükür.
Onun dillendirmesi sayesinde evimizde uzun süre oturamadık 2 kez araba aldık doğru düzgün binemedikBizim sülalenin maşallah dediği 3 gün bile yaşamıyor çünkü
![]()
Aynısı bize de oldu ama artık akillandik. Eşim söyleyelim mutlu olsunlar dedikçe belimiz dogrulmadı. Şimdi soruyorlar arada, birikim yapıyor musunuz diye ama artık KGB ajanı gibiyim kimse konusturamaz beni
Maalesef benim eşimde böyle bir şeye niyetlensek hemen herkese bildirir. O iş olana kadarda burnumuzdan gelir ama akıllanmaz![]()