• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alınan mülk

lastworldd

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
61
Puanlar
18
Merhaba hanımlar, genel bir şey sormak istiyordum. Aldığınız her mülkü yakın çevrenizdeki herkese söylüyor musunuz?

Merhaba hanımlar, genel bir şey sormak istiyordum. Aldığınız her mülkü yakın çevrenizdeki herkese söylüyor musunuz?
Herkese söylemem. Yakın ailem ve arkadaşlarıma söylerim. Sevmediğim aile bireyleri, uzak akraba ya da sürekli görüşmediğim arkadaşlarımla böyle şeyleri paylaşmam. Yeni bir araba aldığımızda görenler vay yeni mi diyor mesela, samimi değilsem yooo baya oldu alalı falan derim.

Yok yazlık değil aslında kısa sürede ikinci evi alacağız ama ben kimseye duyurmak istemiyorum. Ama eşim aksine söylemek istiyor
Valla ben bilimsel açıklamasını yapamam ama nazar, haset, kötü bakış diye bir şey var. Öyle çok anlatmamak lazım.

Ben söylemem eşim yumurtlar burnumuz b.ktan çıkmaz sonra. Ama alana kadar söylememesini sağlayabiliyorum. Bunada şükür.
Onun dillendirmesi sayesinde evimizde uzun süre oturamadık 2 kez araba aldık doğru düzgün binemedik 🤦🏼 Bizim sülalenin maşallah dediği 3 gün bile yaşamıyor çünkü 😬

Ben söylemem eşim yumurtlar burnumuz b.ktan çıkmaz sonra. Ama alana kadar söylememesini sağlayabiliyorum. Bunada şükür.
Onun dillendirmesi sayesinde evimizde uzun süre oturamadık 2 kez araba aldık doğru düzgün binemedik 🤦🏼 Bizim sülalenin maşallah dediği 3 gün bile yaşamıyor çünkü 😬
Aynısı bize de oldu ama artık akillandik. Eşim söyleyelim mutlu olsunlar dedikçe belimiz dogrulmadı. Şimdi soruyorlar arada, birikim yapıyor musunuz diye ama artık KGB ajanı gibiyim kimse konusturamaz beni

Maalesef benim eşimde böyle bir şeye niyetlensek hemen herkese bildirir. O iş olana kadarda burnumuzdan gelir ama akıllanmaz 😒

Aynısı bize de oldu ama artık akillandik. Eşim söyleyelim mutlu olsunlar dedikçe belimiz dogrulmadı. Şimdi soruyorlar arada, birikim yapıyor musunuz diye ama artık KGB ajanı gibiyim kimse konusturamaz beni

Hah aynen mutlu olsunlarmış 🤭🤭

Amada bitti ayrıca daha iyi oldu ağlıyor artık 🤣🤣 Borcumuz var çok, öldük, bittik, tükendik, yetişemiyoruz filan modunda 🤣 Arabanın camına taş sekip çatlamasını bekliyomuş bunun için 🫣🫣

Maalesef benim eşimde böyle bir şeye niyetlensek hemen herkese bildirir. O iş olana kadarda burnumuzdan gelir ama akıllanmaz 😒

Öncesinde bildirdiğinde zorlaşıyor hatta olmuyor. Keşke akıllansalar ama toz kondurmuyorlar malesef el iyisi adamcaazlar. 🤣🤣

Back
X