• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alınan mülk

Ben alırken söylerim, uygun bir fırsat varsa ya da mantıklı bir yatırımsa siz de alın derim, cesaretlendiririm.

Söylemenin olumsuz bir tarafını görmedim. Böyle bir şeyleri herkesten saklayanlar bana çok fesat geliyor. Demek ki kendisi, birileri mal mülk alınca kıskanıyor ki herkesi öyle zannediyor diye düşünüyorum.

Bazı yakın dostlarım bilir. İşyerinde kimseye söylemem. Ailelerimize söyleriz. Akrabalar biliyor mu bilmiyorum, memlekette yaşamıyoruz.

Ben alırken söylerim, uygun bir fırsat varsa ya da mantıklı bir yatırımsa siz de alın derim, cesaretlendiririm.

Söylemenin olumsuz bir tarafını görmedim. Böyle bir şeyleri herkesten saklayanlar bana çok fesat geliyor. Demek ki kendisi, birileri mal mülk alınca kıskanıyor ki herkesi öyle zannediyor diye düşünüyorum.
Aslında kıskanmaktan değil bir şey aldığında lafını çok yaptıkları için söylenmesini tercih etmiyorum. Ha kendimde özellikle kimin ne malı var diye ne merak ederim ne de kişiye sorarım.

Bana kalsa hiç bişeyi demiceksin kimseyi tanıyamayız kendimiz gibi bazı insanlar varki kötü gününde sevinen iyi gününde üzülen fesat ruhlu insanlar ne olacağı belli olmaz mülkün ne olduğunu geç nası aldın diye kötü düşünceye düşerler kimseye iyi-kötü bişeyinizi demeyin unutmayın karşınızdaki aynadaki siz değil..

Yani ev arabayı haliyle biliyorlar ama babamdan 2 tane ev düştü yakın zamanda eşimin babası biliyor ama arkadaşlarıma vs söylemedim eşimin annesine ev alındı ev eşimle abisinin üstüne soran olursa bunu da söylemiyoruz kız kardeşi bile annesinin üstüne biliyor. Arsa aldık onu söyledik

eğer ben söylemeden kimsenin öğrenmeyeceği bir yatırımsa söylemem. köşede duran altın vsden de bahsetmiyoruz sonuçta. ekstra gizlemek değil de ne gerek var diye düşünürüm

Ben söylerim genel tarzım bu, hamile oldugumu ogrendigim saniye cok yakin arkadasimi aradim ....ben hamileymisim regl dönemim daha gelmedi kan da ogrendim 3 haftalik falan dedim o da banaa aaaa bende hamileyim 13 haftalik dediiii....
Millet herşeyini saklıyor.
2020 yılında konut faizleri düşükken kardeşim kredi çekti ev aldı.
Kuzenimize demişki ben ev aldim faizler düşük sen de çekip alsana demiş.
Bizim kuzen de ben aldım zaten demis 🤣🤣

Yani ev arabayı haliyle biliyorlar ama babamdan 2 tane ev düştü yakın zamanda eşimin babası biliyor ama arkadaşlarıma vs söylemedim eşimin annesine ev alındı ev eşimle abisinin üstüne soran olursa bunu da söylemiyoruz kız kardeşi bile annesinin üstüne biliyor. Arsa aldık onu söyledik
yani esinin kiz kardesinin o evden bir hakki olmayacak mi? sadece erkek kardeslere mi pay edilmis oldu ev?

ben aldigim her seyi paylasiyorum gerekli grodugum kisilerle, tabi bu konu ile ilgili bir soru gelirse... durduk yere soylemem. birbirimizden fikir alisverisi de yapariz hatta, hic kotu bir teadufe denk gelmedik henuz.

Benimki de söyler ama kayınvalidem asla söylemez. Yazlık konusunda söyledik sağolsun dksina teyzemlere yetiştirdi 😂 artık onada herşeyi söylemiyorum
İlginç. Ne yapıyor ki akrabalar en fazla arkanızdan konuşurlar. Annenizden bile nasıl saklıyorsunuz🙈

ben anlatmama taraftarıyım genel olarak sevmiyorum bu tarz konuları paylaşmayı, anne babalar hariç tabi.

yani esinin kiz kardesinin o evden bir hakki olmayacak mi? sadece erkek kardeslere mi pay edilmis oldu ev?
Ay abartt eşimin ablası neredeyse 40 yaşında ve yarım akıllı ayrıca evin parasını eşim ve abisi ödedi kadının ailesi ile miras davası var arabası var tek malı o mu ablası evli değil tabii ki orada oturur ilerde sokağa atacak değiliz 12 çeyrek verip zamanında tüp mide yaptırdık zayıflamadı 2 kere dershanesini ödedik kpss için 10 yaş büyük. Ana kız dolandırılmasın diye yaptık ki ablası nakit avans çekip sanal kumar oynayan biri. Zamanında babasından gelen mirasıını faize koyup hiç etti şükür etsin. Kocam ben eşimin annesi ile ablası ile konuşmuyoruz bebeğim var onu bile görmediler buna rağmen para verip ev aldık kira ödemiyor. Eşşşek kadar otursun çalışsın alsın evini ne yapayım. Sen görümcene ev alır mıydın. Alınan mülk diyor konuda demek ki parası bizden çıkmış
Bu miras kaçırmak değil mi?

Son düzenleme:
Ay abartt eşimin ablası neredeyse 40 yaşında ve yarım akıllı ayrıca evin parasını eşim ve abisi ödedi kadının ailesi ile miras davası var arabası var tek malı o mu ablası evli değil tabii ki orada oturur ilerde sokağa atacak değiliz 12 çeyrek verip zamanında tüp mide yaptırdık zayıflamadı 2 kere dershanesini ödedik kpss için 10 yaş büyük. Ana kız dolandırılmasın diye yaptık ki ablası nakit avans çekip sanal kumar oynayan biri. Zamanında babasından gelen mirasıını faize koyup hiç etti şükür etsin. Kocam ben eşimin annesi ile ablası ile konuşmuyoruz bebeğim var onu bile görmediler buna rağmen para verip ev aldık kira ödemiyor. Eşşşek kadar otursun çalışsın alsın evini ne yapayım. Sen görümcene ev alır mıydın. Alınan mülk diyor konuda demek ki parası bizden çıkmış
ilk basta detay vermediginiz icin cevaplar size abarti gelmis olabilir.

Back
X