- Konu Sahibi gulkurusuu
-
arkadaşlar benim derdim annemle...annem çok alıngan bir bayan. eşimin yaptıgı her harekette bır problem cıkarıyor. Benım teyzelerımı, halalarımı sevmemı bıle kıskanıyor, ne zaman bana gelse böyle boynunu bukup zavallı gıbı oturuo,karnı acıksa acıktım bıle demıyor. ne yapacagımı sasırdım. onu bır turlu mutlu edemıyorum ve benım de canım sıkılıyor yanında. eşim de, ben de annemın alınmaması ıçın her yolu denıyoruz ama kuruntuları o kadar hat safhada ki işin içinde cıkamıyorum. benneyaptımki
bir bılsem asicim, karşımıza alıp cok konuştuk bu sefer de gunlerce kusuyor. eleştırılmeye asla gelmıyor.tedavıye yanaşmıyor, kımsesı yok cok kırılgan oldugu ıçın çok uzuluyorum acıyorum ama kızıyorum da. komşularımız kapısını çalmıyor, kımse dert dınlemek ıstemıyor halıyle. mesela babam cok sosyal bırıdır onu köreltmeye çalışıyor. babam onu kaç kere toplantılarına göturdu herkesın babama asıldıgını sanıyor, herkese duşman oluyor laf sokuyor. onune geçemedık. ne yazık kı
canım aynısı benim annem de.inan az önce onun için ağlıyodum burada ve konu açıcaktım.onları onların yaşına gelince anlıcaz sanırım.anne olunca anneliği öğrendiğimiz gibi.ama çözüm yok.bi türlü mutlu edemiyoruz onları.ben de çok üzülüyorumarkadaşlar benim derdim annemle...annem çok alıngan bir bayan. eşimin yaptıgı her harekette bır problem cıkarıyor. Benım teyzelerımı, halalarımı sevmemı bıle kıskanıyor, ne zaman bana gelse böyle boynunu bukup zavallı gıbı oturuo,karnı acıksa acıktım bıle demıyor. ne yapacagımı sasırdım. onu bır turlu mutlu edemıyorum ve benım de canım sıkılıyor yanında. eşim de, ben de annemın alınmaması ıçın her yolu denıyoruz ama kuruntuları o kadar hat safhada ki işin içinde cıkamıyorum. benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?