evet arkadaslae katiliyorum size.. Bu hep böyleydi anneyi döverim babayi hele isimle hitap etmeler hep vardi.. artik dur demeye basladim.. çünkü kizim bisey oldugunda anneanne anneyi veya babayi dover dövecek veya dayi anneyi dövecek diyebilir hale geldi. Veya bana vuruyor... bunlari kestirmeye herzaman kiziyorum bu laf olunca... Tepki su cocukmus ne olacak desek, cocuk çocukluğunu yasatmiyormusum..
Izin alma konusuna gelince kizim orda birden tedirginlesti çünkü oda beklemiyordu o tepkiyi babadan hep sorunsuz giderdi ya ama baba olmadigi zamana denk gelirdi... Hemen babanin gözüne bakarak gitti kucagina baba sonda tamam izin aldin simdi gidebilirsin dedi, hayir gidemezsin demedi... izin almasini öğretti tek... Annem aksamdan beri bozuk belliydi sabah aradim böyle böyle yapmissiniz kari koca ben böyle sey görmedim hayatimda.. hatta o kimki dedi izin alicaz gibi

bizde cocuk büyüttük hatta kayinvalideyle falan, cocuk sizin yaninizda tedirgin, gözünüzün icine bakiyor diyor ya

Anne babasinin yaninda tedirginmis cocuk böyle bisey olabilirmi? hicte öyle cocukda degil gayet herseyi ifade edebiliyor saygi cerevesi icinde.. yicezmi cocugunu.. bizden zarar gelmez korkma kızım laflari.. sen böyle yaptikca daha ters tepicek ilerde.. babanin daha bir cift lafi var bida görürse seni diyor, babam cok bozulmus bu duruma... Bende cevaben olarak alinacak darilacak bisey yok bunda cok normal izin alicak tabii nevar bunda herseye abartmayin dedim... iyi tamam tamam bisey demiyorum ne halim varsa görmüs