- 22 Şubat 2012
- 80
- 5
- 48
- Konu Sahibi pervanemmm
merhabalar
bişey hakkında fikrinizi almak istiyorum bugune kadar forumu hep okuyodum ama birde ben yazayim dedim ,
Ben 1 ay once sözlendim yaklaşik bir ay sonrada nişan yapicaz ilk istemeden bahsedeyim istemeye geldiklerinde kayınvalidem sürekli eltimi ovdu bize 2 yıllık ewliler ben ilk başta garipsedim ama sonra düşündüm ki onla çok sey paylaşmişlar sonra zaman geçti bi kaç alişveriş için bizi çağirdilar sözlümle gittik ertesi gün kuyumcuya gitik orda dediki benim beğendiğim modeller nerdydi bi çikartin dedi 3 set çikardilar onlardan birini seçmek zorunda kaldim çünkü diğerlerini hiç göstertmedi sonra çikincada istersen başka modellerede baksaydın dedi o saatten sonra baksam ne olacak ki
sonra ertesi gün eltimlerde geldiler onlar başka bi şehirde yaşiyolar neyse bunlar gedli birden ewde hava değişti sürekli onlarla ilgilenildi kahvaltida bi gün önce olmayan hersey çikarildi sizin için almiştim denildi sewdiğiniz herseyi yaptim dendi
sonra mutfakta sohbet ederken eltim kayınvalidem ben sanki ben yokmusun gibi sürekli onunla konusuyo sürekli onunla planlar yapiliyo size gelicem sunlari yaptim getiricem gibi... sürekli bana o ornek gösterili vlenirken hiç zorluk çikarmadi herseyi kabul etti fazla esya istemedi diye halbuki evlenirken bunlar yeni kullanirim dediği butun esyalari değiştirmiş
neyse butun misafirlik boyle geçti bide eltim sürekli ben eşim için sunu yaparim bunu yaparim diye kendini övüyo kayınvalidemde ogluma çok bakiyo diye sürekli birbirlerine iltifat ediyolar... ben ilk gidişim oldugu için açikcasi biraz ilgilenilmesini bekledim belkide hata bendeydi benim beklentim buyuktu ama kuumcuda yapilana falan üzüldüm asla takmicam bi taki için olanca parayi ödemiş oldular
daha sonra bu hafta benim ailemin yanına gitmişt,k biz döndükten sonra kayınvalidem annemi aramiş oğlumu sewdiniz mi diye? sonrada demişki o oğlum iyidir ama küçük olan daha bi iyidir ben anlamadim ne yapmaya çaliştiğini??* sizce ben mi olaylari abartiyorm ?
bişey hakkında fikrinizi almak istiyorum bugune kadar forumu hep okuyodum ama birde ben yazayim dedim ,
Ben 1 ay once sözlendim yaklaşik bir ay sonrada nişan yapicaz ilk istemeden bahsedeyim istemeye geldiklerinde kayınvalidem sürekli eltimi ovdu bize 2 yıllık ewliler ben ilk başta garipsedim ama sonra düşündüm ki onla çok sey paylaşmişlar sonra zaman geçti bi kaç alişveriş için bizi çağirdilar sözlümle gittik ertesi gün kuyumcuya gitik orda dediki benim beğendiğim modeller nerdydi bi çikartin dedi 3 set çikardilar onlardan birini seçmek zorunda kaldim çünkü diğerlerini hiç göstertmedi sonra çikincada istersen başka modellerede baksaydın dedi o saatten sonra baksam ne olacak ki