- 2 Temmuz 2014
- 362
- 123
- 53
arkadaşlar merhaba ,ben hayatı fazlasıyla ciddiye alan birisiyim ve fazlasıyla alıngan,eşim bana takılmayı çok seviyorum en başından beri böyle ,ama ben hala alışamadım,bazen böyle takıldığında alınıyorum alınınca da suratım sirke satıyor hiç konuşmuyorum ,o bu durumda bile espiri yapıp hiç bişey olmamış gibi davranıyor sonda benim hala ciddi olduğumu görünce bana kızıyor niye uzatıyorsun bu kadar basit şeyi diye,aslında haklı belki ona basit gelen bişey (ki bu belli olmuyor bazen sert çıkmıyorum bazen de bazı şeyler çok dokunuyor gururuma) ona normal takılma cümlesi gibi geliyor ,bu tavrımın ondaki etkilerini gördükten Sonra artık daha çabuk yumuşuyorum ama öyle yapınca da sanki tükürdüğümü yalamış gibi hissediyorum kendimi yAni gurur yapıyorum :/ sizce hangi tavrım doğru?esip gürledikten sonra onun espirili yumuşak tavırlarına karşılık benim de eskiye nispeten çabuk yumuşamam gurur yapılacak bişey mi?bir de son bişey daha paylaşacağım; dün eşimle bir mekanda otururken eşimin karşı hizasına çok güzel bir bayan oturdu eşimin ara ara bakışları kaydı oraya Ve ben farkettim,sonrasında sordum hayır dedi yAni bi şekilde reddetti beni töhmet altında bırakıyorsun dedi,ben baktığına eminim,bu konuya nasıl yaklaşmalıyım?olabilir gözü kaymıştır kız güzeldi sonuçta erkek ya da kadın nefis sahibiyiz bir şekilde ilgisini çekmiş olabilir diye avutuyorum kendimi ama bilmiyorum içim de rahat değil ,bu normal erkeklerde?