Hepinize oyle cok tesekkur ederim ki.. ailemle yada arkadaslarimla konusmadigim seyleri sizinle konusabiliyorum.. yuzyuze olmamanin bir rahatligi da var acikcasi basima kakmazlar iki gun sonra diyorum.. cunku ailemin bu tutumunu bilen bir arkadasim annem hastaneye gittiginde aglayip hastaneye gidince ben hers3yi basima kakmisti :) o yuzden arkadaslarima da anlatamiyorum...
Oyle iyi anlayan insanlar var ki beni.. tum cumleleriniz icin defalarca tesekkur ederim cunku sizin yazdiklarinizla kendime ceki duzen verebildim:)
1 haftalik tatil yaptik esimle, hastaydi esim doktor rapor vermisti ben de o vesileyle is yerimden izin aldim bir haftalik.. ne yaptiniz derseniz ankaradaydik yine sehir disina vs gitmedik:) evde kalmanin daha iyi gelecegini dusunduk.. basbasa kaldik, kitledik kapimizi, sorunlari o kapinin disinda biraktik... gerekmedikce acmadik telefonu hatta hic acmadik:)) bazen gece 1de yuruyuse ciktik parka.. bazen balkonda oturduk usuduk.. ama oyle iyi geldiki...
Ben bu bunalimdan cikamazdim yine biliyorum.. cunku psikolojim alt ust olmustu.. ama okudum yazdiklarinizi yonlendirmenizi.. evet kendime ve esime haksizlik yapiyorum ben dedim.. bunca kisi toparlan diyorsa haklilar demekki dedim..
MonaLiisa'ya da ayri bi tesekkur ederim

ilk yorumunda aglamistim, cok asagiladigini hissetmistim. Sert bi tepki germistim. Sonra ikince mesajını okuyunca amacinin beni ezmek olmadigini gordum. Sert bi sekilde soyledi cumlelerini ama aklimi basima toplamama vesile oldu. Nasil da hakliymis.. sunca aydir bisey olsa da aglasam psikolojisindeymisim ben.. eskiden oyle degildim gercektrn annemin degisiminden sonra cokmustum.. ama baktim brn son 5 aydir surekli mutsuzdum.. sana da cok tesekkur ederim monaliisa, cumlelerin kendimi toplamama aklimi basima almama sebep oldu.. sayende farkettim ki cidden mutsuzluga odaklanmisim ben su son 5 aydir..
Psikologun bile gosteremedigi yonlendirmeyi ve cesareti bana verdiniz.. sayenizde o kotu ruh halinden, kabuslardan, bitmislik hissinden, olum isteginden kurtuldum.. sayenizde yuvama sahip ciktim..
Hepinizden Allah razi olsun, iyi ki varsiniz... :)