Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebegim 1 aylik oldu.
bir aydir goguslerim feci yara ve bebegim hep emmek istiyor.
disari cikamiyorum cesaret edemiyorum.
esime surekli sikayet ediyorum beni cikar diye ama pek tinlamiyor.
cikalim diyor ama aktif bisey yapmiyor ona karsi ofke duyuyorum.
esim acliga pek dayanamaz oruc onu etkiliyor bende sicak ve susuz diye ona kiyamiyorum ama o bana kiyiyor.
bebegim meme hep agzinda dursun istiyor dayanamiyorum ac degil sanirim cunki emmiyor sonra emisi yavasliyor ben gogsumu alinca aglayip araniyor verince agzinda tutup uyuyor.
sacparim kendim hic bu kadar salmamistim kendimi dusa bile giremiyorum bebek yatinca hop kosa kosa uyumaya gidiyorum boyle boyle 4 gundur yikanmadim bebegim tuvalete bile gondermiyor bu mesaji kucagimdayken yaziyorum.
herkes hani bebek diye basimin etini yedi simdi kimse yok yanimda bayramda da bebek sevicez diye ölurler.
bir insan evladi calmadi kapimi hayirli olsun demeye ama herkes oruc massallah bu nasil muslumanlik.
cok bunaldim.bebegi disari cikaramiyorum kanguru icin erken mi?
Beni anlatıyosun hayatım, bunlar lohusalık bunalımları, geçicek ve çok yakında çok iyi hissetmeye başlıcaksın merak etme. Şu an eşinin herşeyinin sana batması da normal. Biraz sabret bu sıkıntılar geçicek. Her anne ilk bir iki ay aynı şeyleri yaşıyor tatlım. Ben uyumaya bile fırsat bulamıyordum onun için sütüm de az oluyodu hep sıkıntı ediyodum herşeyi evde bunalıyodum falan. Ama ne kadar olumlu düşünürsen bebeğinde o kadar sakin huzurlu oluyor.
kanguru ıcın cok erken aman ha cnm.
emzıge alıştır mutlaka çok faydasını göreceksın
bu gunler gececek bende ılk 2 ay çok bunalmıştım.şimdi sıpam 11 aylık nerdeyse parka bıle gıdıyoruz...
hıç sıkma canını bu gunler gececek...
gögüs ucu yaraları için lansonıl garmaston pomat gecırmezse evzaneden e vıtamını kapsulu al del ve goğüslerine sur.dr tavsıyesırıdr.hepımız yasadık ama gecıyo bu gunler.hele 3 ayı atlak bakalım sıpan sana gulmeye baslasın o zaman hersey cok daha guzel olacak ınan bana
Bebegin dedigini yaptigin icin zor durumdasin.memen agzinda oyle uyuyor.olmaz.onu sen alistiracaksin.cocuklar annelarini cok guzel kullanirlar.bilirler ki aglarsam istedigim olacak.birakin iki gun aglasin.korkmayin bir sey olmaz.ve sonunda sizde o da rahat edecek.benim yigenimle kizim alisveris merkezine gitmislerdi.yigenim diyorki kizima.abla sen bisey isteyince almayinca ne yapiyorsun.o da hiccc.ben agliyorum ablaaa hemen aliyorlar.sende oyle yapsana.hahaah.bu bebekte olsa sezgileri var.ben cocuklarimi hic kucaga alistirmadim.yataginda yedirdim.yataginda susturdum ve bir iki aglamadan sonra bittiiii..gecer bu gunler.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki :) Aynı şeyleri 9 ay önce bende yaşıyordum . Kabus gibiydi.
Şimdi ne oldu? Geçti gitti :) Banyoyu bırak tuvalete gidemiyordum. En son pusetle beraber dolaşmaya başlamıştık. Ben nereye puset oraya. Tuvalete pusetle , banyoya pusetle derken derken oldu 9 aylık küçük bey :) Şimdi sevişiyoruz oğluşumla bol bol biraz salya sümük oluyor ya olsun onun tadıda ayrı ( diş çıkarıyoruz da :)
Uyku konusunda Zombiye dönmüştük. Uyku ne ben hatırlamıyorum. Ki halada çok hatırladığım söylenemez :) Bizim ki hala uyumayı sevmiyor.
Geçecek sen sakin ol yeter. Lohusalıktan kaynaklı eşinin her hareketinin batması. Adamın bir suçu yok :)
Yaralar içinde lansinoh un kremini kullan . Çok iyi gelmişti bana .
RAbbim sana ve bebişine hayırlı , sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah :))
valla bende tektim sanırım bütün doğum yapan arkadaşların anneleri kaynanaları yanındaydı ben tektim hep hastanede bile eşim kaldı bunun bebeğe hazır olup olmamasıyla bi ilgisi yok tmm hazır olmayanlarda olabilir ama doğumdan sonraki uykusuzlukla ağrılarla direnmek çok zor bebeğe alıp bakan yok hep sen hep sen hep sen biride gelip 2 saat ben bakıyım sen uyu veya işini yap demiyor şöyle özetliyim bebek çok gazlı anne emzirmek zorunda bebek tam uyuyor yatırıyorsun başlıyor ağlamaya onu susturup uyutana kdr yeniden acıkıyor zaten ve kısır döngü devam ediyo ne doğru düzgün yemek yapıp yiyebiliyosun ne uyuyabiliyosun ne kafanı dinleyebiliyosun şimdi o annelere soruyorum bu yorgunluk 15 gün devam ederse nolur ?
bebegim 1 aylik oldu.
esim acliga pek dayanamaz oruc onu etkiliyor bende sicak ve susuz diye ona kiyamiyorum ama o bana kiyiyor.
bebegim meme hep agzinda dursun istiyor dayanamiyorum ac degil sanirim cunki emmiyor sonra emisi yavasliyor ben gogsumu alinca aglayip araniyor verince agzinda tutup uyuyor.
sacparim kendim hic bu kadar salmamistim kendimi dusa bile giremiyorum bebek yatinca hop kosa kosa uyumaya gidiyorum boyle boyle 4 gundur yikanmadim bebegim tuvalete bile gondermiyor bu mesaji kucagimdayken yaziyorum.
herkes hani bebek diye basimin etini yedi simdi kimse yok yanimda bayramda da bebek sevicez diye ölurler.
bir insan evladi calmadi kapimi hayirli olsun demeye ama herkes oruc massallah bu nasil muslumanlik.
merhaba sizi cok iyi anliyorum benimde uc aylik bi bebegim var lohusalik sikintisina girmissiniz gececek emin olun gelelim sikintilariniza
gogus kremi kullaniyorsunuz mutlaka ama en etkili yontem goguslerinizi hep kuru tutmak nemli kaldigi zman daha kotu oluyo birde gogus pedlerinden uzak durun derim gogsu nemli tutarak enfeksiyon yapiya yani bende oyle olduu
banyo icin maalesef bebeginiz uyuyunca uykudan vazgecip banyonuzu yapin kendinize zaman ayirin bir dahaki ne bebeginiz uyuyunca sizde uyursunuzz
emme sorununa gelince bebekler ac olsada olmasada surekli emmek ister bu bir reflekstir onun icin ve sizi lastik meme niyetine kullaniyo olabilir neden yalanci emzik vermiyorsunuz baktiniz sizi uzunca emiyorr uykuda hemen onu verirsiniz
esinize kizmayin hava sicak orucluysa ve calisiyorsa ondan pek bisey beklemeyin valla benim iki cocugum var ikiside daha bi aylik olmadan cikardim disari hicte bisey olmadi bebek arabaniz varmi yoksa bi tane edinin bebeginiz bir bucuk yaqina gelene kadar cokkk isinize yarayacak aarabaniz varsa koyun bebeginizi icine cikin disarii disari sicak biraz ama olsun kapali yerler avm falan gidebilirsinizz
kanguru icin maalesef 2 ayi beklemelisiniz
cevrenize gelince dogur diyen olur ama bakan olmaz benim oz ailem bile yardimci olmadi bana kv de bakti bi hafta ondan sonra kimse kalmadi ustelik uc yasinda bi cocugum daha vardi evde dusunun halimi ve bana er yada gec kendi basina bakacaksin herkes her zaman gelemez dediler o yuzden kimseden bisey bekleme kardesimm ama gececek bunlar emin ol bebegin uc aylik olsun cevreyi tanisin benimki gibi yatip oynar kendi basina benimki oyle su ana yerde minderde yatiyo cevreye bakiyo oyuncaklara falan bakiyo oyle oyalaniyo az kaldi sabret seninkide oyle olacakk allah yardimcin olsun insallah
hepinizin iyi dileklerine sonsuz tesekkur ederim...
Allah yavrularimizi bagislasin.
Allah razi olsun tamda sikintimi anlatamamisim ama anladiniz beni...
lansinoh krem kullaniyorum w vitamini gece suruyorum.bebek arabamiz var.
bebegim 3 kez kocaman gaz cikardi tipki bir yetiskun gibi :)))))
dunyalar benim oldu cok sukur.
sahildev3 tur atmis gibiyim su an
yalniz burda avm filan yok.
hicbisey yok.bakkal ,dukkan tarzi yerler var
lohusa takimi sormustumda kirazli don vermislerdi hemde lastikli
bebegimin agzi cok kucuk o uclar midesini bulandiriyor.agzina zorla sokamiyorum.
oyle aktif cozumler uretmem icin bi yardimciya ve rahat olmsya ihtiyacim var.
inan aklima zerre bisey gelmiyor cozum icin
Canim benim senin bsu yazılarini okuyunca çok üzülüyorum ve korkuyorum. ..göğüs ağrısı arti yalnızlık sanırım çok zor...bebeğin memeni emzik niyetine kullanıyor ağlar ama alışir bence onun emzik olmadığına ,emzik kullanmıyor mu acaba ona alışmaya çalışsa...
Sonra henüz meme çatlagi ile tecrübem yok ama birçok topikte ne yapmışlar diye okuyorum. ..Dün arkadaşın biri soğanı ortadan bölüp meme ucuna suyunu sıkmayi tavsiye etmiş, emzirirken silinecek sonra zaten göğüs ucu kremini kullanıyorsundur...benim bildiklerim bunlar haa birde kuzenimde fito sürmüştü o geçirmişti onuda dene bir..inşallah herşey çok güzel olur. ..keşke yanında biri olsaydı. ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
bebegim 1 aylik oldu.
şuan sıkıntı içindesin bunalımda olabilirsin evde dura dura insanın çok canı sıkılıyor ama inan bebeğin büyüsün biraz o zaman ikiniz ne güzel gezersiniz parklara gidersiniz eşinde çalıştığı için bi de sıcaklardan dolayı belki o da bunalmıştır çıkmak istemiyordur çalışan insan eve gelip dinlenmek istiyor onunda vardır sıkıntısı sonuçta bebeginiz olmuş olacak o kadar stresler az sabret herşey daha güzel olur inşallah. bende çok sıkılıyorum evde neden biliyomusun çünkü benimde bebeğim olmuyor bende ondan ağlıyorum hep dışarı bile çıkasım gelmiyor içime kapandım iyice tedavi tüp bebek süreçleri zaten çok stresli geçiyor haline şükret bu günlerin tadını çıkar keşke benimde bebeğim olsada evde onunla uğraşsam. Allah hepimizin yardımcısı olsun sıkıntılarımızı gidersin
şuan sıkıntı içindesin bunalımda olabilirsin evde dura dura insanın çok canı sıkılıyor ama inan bebeğin büyüsün biraz o zaman ikiniz ne güzel gezersiniz parklara gidersiniz eşinde çalıştığı için bi de sıcaklardan dolayı belki o da bunalmıştır çıkmak istemiyordur çalışan insan eve gelip dinlenmek istiyor onunda vardır sıkıntısı sonuçta bebeginiz olmuş olacak o kadar stresler az sabret herşey daha güzel olur inşallah. bende çok sıkılıyorum evde neden biliyomusun çünkü benimde bebeğim olmuyor bende ondan ağlıyorum hep dışarı bile çıkasım gelmiyor içime kapandım iyice tedavi tüp bebek süreçleri zaten çok stresli geçiyor haline şükret bu günlerin tadını çıkar keşke benimde bebeğim olsada evde onunla uğraşsam. Allah hepimizin yardımcısı olsun sıkıntılarımızı gidersin
hepimizin basindan gecti canim hepsi, Allah yardimcin olsun oncelikle...
bebegine araba almadin mi??? onunla disari cikarabilirsin..temiz hava hem sana iyi gelir hemde bebege..havalarda guzel..tabii cok fazla sicaklara cikarma...ikindi uzeri cikabilirsin...ya da arabasi yok diyorsan kucagina al bi turla gir evine..o bile iyi gelir sana...gececek bu gunler..hele bi kirkiniz ciksin inan hersey cok daha guzel olacak..sadece biraz sabir...
Bende bebek dogdumu hemen gelene gicigim bi izin verin kadin kendini toplasin duzene soksun bide kalabalik geliolar kadin covukla mi ilgilensin midafirle mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kanguru kullanamazsın ama sling deneyebilirsin her ayda kullanılıyor sling
ayrıca avm vs olmasa da çık düz yürü hava al vitrin bak vitrin yoksa etrafa bak iyi gelir emin ol nefes almak
göğüs ucu için rendelenmiş havucu zeytinyağında bekletip buzdolabında onu koymayı da öneriyorlar
vbu mevsimde olmaz sanırım ama aya çekirdeği bulursanız suda bekletip jelleştirip sürebilirsiniz
tomris cesuroğlu'nun emzirme notlarını aratın google dan okuyun
tarcy hogg yazın gelenleri okuyun
ve geçeceğine inanın bu geçici bir süreç düzelecek herşey buna inanın