alış-verişi hangi ayda yapmalı?

mumuj

fareli köyün kavalcısı :)))
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
271
152
103
tecrübeli anneler hangi ayda alışveriş yapalım.ben 5 ayda daha erken olduğunu düşünüyorum.siz ne dersiniz?

aynı fikirdeyim canım :) 7.ayda bence.. zaten para olduktan sonra hersey bir çırpıa alınıyor..

kızlar tecrübeli bir anne olarak 0-6 ay kıyafetleri, battaniyeleri 20. haftadan itibaren ufak ufak almaya başlayın derim. 7. ay bittiğinde de sizin ve bebeğinizin eşyaları hazır olsun, hatta hastane çantanızı bile hazırlayın. 7. aydan sonra başlamak çok geç. çünkü ağırlaşıyorsunuz ve alış veriş oldu bittiye gelir. içinize sine sine almak istiyorsanız vaktiyle alışverişe başlayın

6. ayım bitsin ben yavaştan başlıyacagım.. ama benim ağırlıklı eşyalarımı annem alıcak... bizde adet odur bu yüzdende biraz rahatim sanırım.. 7. ayımda istanbuldayım ben bilirsiniz belki sizde havuzlu hana gidicez annem le inşallah herşeyimizi alıcaz dönücez.. zaten annem battaniye almaya baslamıs tam 3 battaniyemiz oldu...

arkadaşlar 2, hamileliği olan brisi olarak şahsi fikrim bebeğin 7 aylık da doğabilme ihtimalini düşünerek 5. veya 6. ayda en azından 2 takım hastane çıkışı birkaç zıbın veya badi birazda battaniye almak lazım ama asıl alış veriş bence 7. veya 8. ayda olmalı çünkü çok da ileri dönemde azda kilo alınsa ağırlık olur ve alış veriş zorlaşır.

Ben de 7.ayına girmeden çoğunu tamamlama taraftarıyım.nolur nolmaz,garanticiyim biraz.giysilerin çoğunu aldım gibi.çokta bilgili değilim ilk çocuğum anneme ve ark.larıma sorarak netten aldım şimdiye kadarkileri.sadece odasını 7.aydan sonra alcam gibi.o konuda kararsızım hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…