• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışamadım

askkirmizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
16
1
3
Diğer
Arkadaslar onceki konumdan bilenler bilir sozlum sucsuz yere uc ay hapis cezasi aldi zaten dort aydir yurtdisindaydi onu uc ay daha goremeyecek olmak ve ne halde oldugunu bilmemek beni mahvediyor.

Arkadaslar cok kotu durumdayim, alisamiyorum bu duruma 10 gun olacak gunde bir kez ya ariyor ya arayamiyor sukur okadarcik sesini duyuyorum ama yinede cok kotuyum. Neden bu bizim basimiza geldi diye isyan ediyorum istemesemde.. diger sevgilileri gorunce dusununce dahada bir kotu oluyorum neden bizim basimiza geldi diye dahada uzuluyorum. Arkadaslar ne yapacagim ben cok mutsuzum nefes dahi alamiyormusum gibi sanki cok kotu hissediyorum.
Gunluk yasantima devam edemiyorum kiminle olursam olayim ne yaparsam yapayim o aklimda ve mutsuzum, uzgunum ailemde onceleri cok uzgundu simdi bana hapis yatan biriyle mi evleneceksin iyi olmadi bu durum vs demeye basladilar dahada uzuluyorum

Allahim kimsenin basina vermesin boyle birsey, guclu olmak istiyorum ama olamiyorum ne yapmaliyim bilemiyorum tek bildigim cok mutsuzum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Tolin ayazin daha uzun zaman ceza almıştı sevgilisi, yanlış hatırlamıyorsam.
Konuyu açan arkadaş, suçsuzlugunu kanıtlayamiyor mu?
Eğer yüz kızartıcı bir suçtan girmediyse kendini üzme, ailen de kabullenir belki. Hiç girmese daha iyiymiş ama insanız belki bizim de başımıza gelebilir, allah korusun bi kaza yapıp birinin canına sebep olabiliriz mesela, ailen de bunları düşünebilmeli.
Sen de bir yere gitmiş gibi düşüneceksin mecburen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Elbet gelecek ama. Askere gittiğini düşün, seviyorsan dayanmak zorundasın. Cama çık derin derin nefes al. Aldığın nefese şükret.
Dua et Allah yardımcın olsun. Olurda merak etme :)

sagolun Allah razi olsun haklisiniz bende diyorum kendime sanki yine yurtdisinda calismaya devam ediyormus gibi dusun diye ama olmuyor
ayriligi dusunmek bile istemiyorum cok seviyorum onu cokkk ama keske ayrilsaymisik bugune kadar bu uzuntuyu bu cokuntuyu yasamamis olurdum belki diyorum, inanin ne dusunup ne istedigimi bilemez hale geldim
siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?

sagolun Allah razi olsun haklisiniz bende diyorum kendime sanki yine yurtdisinda calismaya devam ediyormus gibi dusun diye ama olmuyor
ayriligi dusunmek bile istemiyorum cok seviyorum onu cokkk ama keske ayrilsaymisik bugune kadar bu uzuntuyu bu cokuntuyu yasamamis olurdum belki diyorum, inanin ne dusunup ne istedigimi bilemez hale geldim

senin yerinde olsam ne yapacağım hapse giriş nedenine göre değişirdi...

Karmaşık bir durum. Herkes farklıdır ama ben bırakmazdım. İstesemde ilerde çok pişman olcağımı bilsemde onu kötü zamanında bırakmak bana yakışmaz diye düşünürdüm.
Güzel günleri hayal eder, ona sarılacağım öpeceğim karısı olacağım günü beklerdim.

Önceki konunuzu okumuştum, tamamen haksız yere ceza almıştı değil mi?
Güveniyorsanız böyle bir durumdan ayrılığı düşünmeyin bence.

önceki konunuzu okudum..

sevgiliniz suçsuz yere girmiş hapse. eğer olay anlattığınız gibiyse tabi..

eee pardon da bu nasıl yasa, bu nasıl iş?
sarhoş adamın sözüne nasıl itibar etmişler de 3 kişiyi birden içeri atıyorlar?

ne oldu o sarhoş adam ölümden mi döndü de 3 kişiyi birden 3 ay hapse mahkum ettiler?

çalıştıkları yer belli ki bir mağaza bir market..
ee burada güvenlik kamerası yok mudur?

olaya tanıklık eden kimse yok mu?

sevgilinizin ve diğer mağdur olan o kişiyi aklayacak hiç mi bir delil yok...??
o sarhoş adam kim ki sözüne bu kadar itibar edip 3 ünü birden içeri alacaklar??

bana mantıklı gelmedi... sarhoş bir adam çıksın bunlar beni dövdü desin, hooop içeri alsınlar hepsini..
olacak iş mi canım? ! akıl var mantık var kanun var...

bence ya siz bize hikayeyi farklılaştırarak anlatıyorsunuz ya da erkek arkadaşınız sizi kandırıyor..

ya olayın aslını anlatın da size gelecek teselliler olsun, ya da sizi kandıran sevgiliniz için zaten üzülmeye değmez ...

Back
X