Ev işi sevmiyorum, sadeve yemek yapıyorum temizlik canım çekerse ayda bir yaparım 2 haftada bir kez de temizlikçi çağırıyorum. Evde koca çocuk varsa bu öneriyi dikkate almayın
- Kendime zaman ayırdığım en çok yer spor, haftada 4 gün mutlaka yaparım. hava çok çok soğuk değilse açık havada jogging yapıyorum. Kışın havanın çok soğuk olduğu zamanlarda üyesi olduğum yoga salonuna vınlarım, yoga ballet barre cardio her ders var. Haftada 1 gün de ağırlık kaldırıyorum.
- Köpekleri fena seviyorum, koşuya çıktığımda sevdiren köpek varsa mutlaka severim. Türkiyedeyken sokak köepkelerini ekdilerini severdim. Yumoş bir köpeğe sarılmak adar tatmin edici his dünyada yok
- Kışın 1 kez tatile çıkarım, kayak + spaya giderim.
- Pazar öğleden sonra 2 saat spaya gider(d)im. Virüse sebep ara verdim. Evim lüks otelin karşısında yürüyerek gitmek kolay oluyor:) Bunu mutlaka yapmaya çalışıyorum, çok çalıştığım için beynimin suyu çıkıyor genelde su benim için çok dinlendirici balık burcuyum malum.
- İşim çoksa ya da tembelsem dışardan söylerim. İstanbula tatile geldiğimde her öğlen balık yedim gerçekten çok çok iyi balık restoranları var yemek sepetinde. Türkiyede yiyecek çok çok iyi şeyler var gerçekten kumpir, pizza, kebap, tatlısı tuzlusu eee bunca yiyecek varken mutsuz olan varsa suçu kendinde aramalı
- Saçıma iyi bakarım en şahane şampuanı kaparım.
- Canım sıkkınsa kuaföre manikürcüye vınlarım
- Uzun saatler çalışıyorum günde 2 saat daha az çalışmak istiyorum ama bir türlü azaltamadım. saat 6ya kadar çalışmak en iyisi bence yoksam bku çıkıyor aşırı yoruluyorum. Bunu bir türlü yapamadım
- 2 lafın belini mutlaka kırarım. Laflamak hayatımda büyük yer tutuyor, sosyalleşmeden gezmeden eğlenmeden mutlu olmak benim için mümkün değil. Gezmeyi de eğlenmeyi de severim cumartesi genelde arkadaşlarımla gezerim, pazar evde yayılırım.
- Annem mutlu olunca ben de oluru o yüzden ona maddi manevi her zaman hediyelerde bulunurum
- Koca çocuk yok o yüzden bunlara vaktim var, spaya spora gidecekseniz da haftada bir gün çocukları adama atın gerisinde salmayın ama