• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizi Mutlu Etmek İçin Ne Yapıyorsunuz Nasıl Mutlu Oluyorsunuz

Bende düzenli dvit kullanıyorum ama merak ettim sizinkini ne kullanıyorsunuz ben o.. ile başlayan d3k2 vitamini

Ben düzenli degistiriyorum, tek bir marka kullanmiyorum.
Genel olarak tum takviyelerde böyle yapiyorum, tek markaya güvenmiyorum nedense 🤔
Suan metagenics diye bisi var elimde, 2000ui lik. Soguk memleketteyim 🙃

Ev işi sevmiyorum, sadeve yemek yapıyorum temizlik canım çekerse ayda bir yaparım 2 haftada bir kez de temizlikçi çağırıyorum. Evde koca çocuk varsa bu öneriyi dikkate almayın :bicak:

- Kendime zaman ayırdığım en çok yer spor, haftada 4 gün mutlaka yaparım. hava çok çok soğuk değilse açık havada jogging yapıyorum. Kışın havanın çok soğuk olduğu zamanlarda üyesi olduğum yoga salonuna vınlarım, yoga ballet barre cardio her ders var. Haftada 1 gün de ağırlık kaldırıyorum.

- Köpekleri fena seviyorum, koşuya çıktığımda sevdiren köpek varsa mutlaka severim. Türkiyedeyken sokak köepkelerini ekdilerini severdim. Yumoş bir köpeğe sarılmak adar tatmin edici his dünyada yok :KK200:

- Kışın 1 kez tatile çıkarım, kayak + spaya giderim.

- Pazar öğleden sonra 2 saat spaya gider(d)im. Virüse sebep ara verdim. Evim lüks otelin karşısında yürüyerek gitmek kolay oluyor:) Bunu mutlaka yapmaya çalışıyorum, çok çalıştığım için beynimin suyu çıkıyor genelde su benim için çok dinlendirici balık burcuyum malum.

- İşim çoksa ya da tembelsem dışardan söylerim. İstanbula tatile geldiğimde her öğlen balık yedim gerçekten çok çok iyi balık restoranları var yemek sepetinde. Türkiyede yiyecek çok çok iyi şeyler var gerçekten kumpir, pizza, kebap, tatlısı tuzlusu eee bunca yiyecek varken mutsuz olan varsa suçu kendinde aramalı:deli:

- Saçıma iyi bakarım en şahane şampuanı kaparım.

- Canım sıkkınsa kuaföre manikürcüye vınlarım

- Uzun saatler çalışıyorum günde 2 saat daha az çalışmak istiyorum ama bir türlü azaltamadım. saat 6ya kadar çalışmak en iyisi bence yoksam bku çıkıyor aşırı yoruluyorum. Bunu bir türlü yapamadım

- 2 lafın belini mutlaka kırarım. Laflamak hayatımda büyük yer tutuyor, sosyalleşmeden gezmeden eğlenmeden mutlu olmak benim için mümkün değil. Gezmeyi de eğlenmeyi de severim cumartesi genelde arkadaşlarımla gezerim, pazar evde yayılırım.

- Annem mutlu olunca ben de oluru o yüzden ona maddi manevi her zaman hediyelerde bulunurum:KK200:

- Koca çocuk yok o yüzden bunlara vaktim var, spaya spora gidecekseniz da haftada bir gün çocukları adama atın gerisinde salmayın ama :bicak:
Çok kaliteli yaşıyorsunuz he 👍🧿

Ben eskiden alışveriş yapardım mutlu olmak için çok mutlu ederdi. Ama artık zevk almıyorum bundan .
Şimdi mutlu olmak için hayvan seviyorum kedilerim var onlara sarılıp öpüyorum . Bir yerde evlat yerine koyduğum için kokularını duyunca huzur doluyorum. Bunun dışında dua da etkili . Ben çok uyuşuk bir insanımdır kendimi mutlu edici aktif aktiviteleri yapamıyorum . Hele kışın kış uykusuna yatasım geliyor 😀 Aktif olarak bir şeyler yapmak daha çok mutluluk verecektir . Spor yapmak gibi ne bilim daha çok sosyal alanda aktif olmak gibi .

Saçta Moracconoil diye bir marka kullanıyorum. Türkiyedeyken watsonsta satılan LiveClean diye bir marka kullanıyordum, argan özlü, tamamen doğal, Kanada ithal bio sertifikalı, çok şahane şampuan ve saç kremi üretiyorlar. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Evet onu bi kez dememiştim ama saçımdaki etkisini hatırlamiyorum

Herbal essences argan yağlı olan önce iyi gelmişti yumos yumos yapmıştı ,uzun aradan sonra tekrar denedim bu kez ağır geliyor sanırım kaşınıyor.. yine aynı gratis, watsonslarda satılan goat s milk ve inecto markalarından memnun kalmıştım ben

Saçım ne yaparsam yapayım kuru ve kalın telli .kıvırcık saçlara özel ürünler kullandın mi hiç

Kullandığınız ürünleri bizimle de paylaşır mısınız?🤗🤗
Ben birsürü kişiyi takip ederek kendi cilt tipime uygun ürünleri deneyip almaya çalışıyorum..problem, hedefe yönelik o yüzden size ürün öneremem doğru olmaz 😊

Mutluluk derken neyi kastetmek önemli eve geldiğim her akşam sevdiklerimin sağlıklı olması ailemin sağlıklı olması gerisi hiç umurumda değil olmuş olmamış hiiiiç tınnn şükrediyorum yoğun bakım kapısında cezaevi kapısında değilim gerisi boş hergune şükrediyorum hayat seni yaşayacağım geziyorum eğleniyorum kitap kahve alışveriş kuaför spor dedikodu magazin örgü gezmek yeni arkadaşlar çocukların toplantıları etkinlikler yemek yapmak pasta yapmak kaynana görümce çekişmek daha sayayım mı maça gitmek kafeye gitmek havuza gitmek ise gitmek mandala yapmak acayip ruhum dinleniyor

Merhaba ben de iki yaramaz çocuğum olduktan sonra farkettim ki sinirlerimi kontrol etmekte zorlanıyorum. Bu da çocukluk yıllarımdan gelen duygulardan kaynaklı oluyor. Kendi kendine terapi diye bir kitap var Adem Güneş in . Kalp sesini dinleme, nefes egzersizi gibi detayları var ben tam olarak 6 haftayı tamamlayamadı ama çok yararını gördüm. Vücut melankolik olmaya alışınca normalini o zannediyor. Hala kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hüzünlü şarkı dinlememeye çalışıyorum insan ritmini bozduğu yazıyordu. Değişim gerçekten zor ve sabır gerektiriyor. Kararlı adımlar atmanız sizin yararınıza olacaktır. 🌹

Öncelikle kendinizi keşfedin. Her insan farklıdır ilgi alanları,düşünce yapısı, hoşlandığı şeyler...Ben mesela bisiklet sürmeyi çok severim hergun 1 saat sürerim ablam ise hiç alakası yoktur. Ben avm gezmeyi,yeni kıyafetler almayı severim ablamın yine alakası yoktur.Seni mutlu edecek olan şey senin ilgi alanların,düşünce tarzına uygun kitaplar,filimler,müziklerdir. Bazı insan evde vakit geçirmeyi çok sever Bazı insan dışarıda gezmeyi çok sever.Sen hangisinin cvp burda.

Çok zor babasız ve fakirlik için de geçen bir çocukluğa rağmen gamsız bir insan olduğum için kahkahalarım bizim apartman da meşhurduya telefonla arayıp sorarlardı ya kapıya gelip neye gülüosun diye :d sonra beraber gülerdik ben kişneyince onlar da istemsiz gülüyorlardı :) ezelden beri haberleri izlemem tv izlemem sosyal medyam yoktur hiç hevesim de olmadı korku ve komedi harici dizi film izlemem izlememeye çalışmıyorum sevmiyorum da cidden buram buram dram kokan dizileri hiç türk dizisi izlemedim tv den haberim yok kendi evimde televizyonum da yok zaten ek olarak çocukluğımdan beri sporla uğraşıyorum yaşam biçimim negatif insanları hayatımdan anında çıkarıyorum kimsenin derdini dinleyemem kısaca bencilim herşeyden önce kendimi seviyorum birde çok hızlı yaşadığım hayatımın son 5 senesi çok dua ettim dua etmek bana çok iyi geldi hala da dualarımı etmeden uyuyamam

İki çocuğum var, onlardan vakit kaldığında hobimle uğraşmak beni çok mutlu ediyor. İki senedir acayip bir otantik takı hobim var. Yapıp yapıp takıyorum. Malzemelerini sipariş etmek, o kristal boncukları, döküm aksesuarlari tek tek sepete atmak ve kargonun geleceği günü beklemek bile güzel geliyor. Bir odamı bu iş için ayırdım ve enfes şeyler çıkıyor ellerimden : ) çocuklarım uyudugunda sicak bir yorgunluk kahvesi icmek ve içerken video izlemek bile mutlu eder bir anneyi bence. Büyük şeyler yapmaya gerek yok ki. Mesela, minik oğlumun ek gıda sürecine geçeceğiz iki hafta sonra, dün elimdeki çikolatayı emmeye çalıştığını gördüm, bu beni çok mutlu etti. İştahlı bir bebek olacağını düşündüm hemen, elimden çekiyordu ağzını açmış. Mutlu olmak isteyen, illaki buluyor bir yolunu : )

Kızlar herkese merhaba güzel mutlu bir gün dilerim hepimiz icin

Hemen konuya geleyim belki tuhaf gelecek ama ergenligim çocuklugum hep melankolik bi yapıda gecti hep üzgün kırılgan bir yapım vardı cocukken niyeyse hep ölumü ölecegimi falan düşünup uzulurdum ergenligimdede bir suru ailevi sıkinti sorunlar hep uzgundum oyle gecti

Hatta gecen aklima geliyor ergenliginde o kadar cok aglardim ki düşünüyorumda anne olsam cocugum bu kadar agliyorsa mutlaka kotu bisey vardir diye dusunurum ama kardes sayisi belli sıkintılar cok olunca oda görememis sanirim

Kisaca ozetlersek ben hep uzgün gülmeyi bilmeyen biri olarak buyudum sonra ortamim degisti arkadas ortami degisti basimdan mutluluk akmasada eskisi gibi mutsuz degilim ama insanlar herkes bana en normal zamanlarimda bile neyin var ne dusunuyorsun dalginsin gibi yorumlarda bulunuyorlar bunlari duymakta ister istemez beni etkiliyor.

Aslinda dusununce bir yandan haklilik paylarida var yani fotograf cektirmek istemem mecburen cekilmis fotograflarda sanki yuzumu cekistirip beni guldurmeye calismuslar gibi bir görüntü. Sanirim cok uzattim kendimi ve durumu izah rttikten sonra geleyim asıl mevzuya

Kizlar sizler kendinizi mutlu etmek icin neler yapiyorsunuz uzgunken moralsizken moral olsun diye neler yapiyorsunuz bunlari bilmek istiyorum

Birde ayni konuyla baglantili olarak özdeger icin kendinize neler yapiyorsunuz bunlari paylasmanjzi sizden rica ediyorum emin olun pnerilerinizin hepsini tek tek dikkate almaya calisan biriyim ve elimden geldigi kadar tum onerileri uygulamaya cabalayacagim.

Kendim icin birseyler yapmak mutlu olmak hayatin kalaninda gulmek kahkahalar atmak keyifli biri olarak yasamsk istiyorum.

Simdiden zaman ayirip dusuncelerini paylasan herkese cok ama cok tesekkur ederim
ben bunun biraz da mizaçla alakalı olduğunu düşünüyorum. ben de sizin gibiyim ve burada söylendiği gibi öyle güzel giyinmeyle telefona bakmamayla çözülebileceğini düşünmüyorum. Benim yapım böyle mutsuzum hep kendimi böyle kabul ettim

Mutlu ve enerjik bir insan olduğumu söylerler. Sorunsuz bir hayatım yok, aksine şimdiye kadar sahip olduğum şeyler için epey tırmalamam gerekti :)) pek öyle havadan bişeylere sahip olmadım, travmalar bilmem neler de yaşadım çoğu insan gibi. Kısaca şöyle yaşıyorum diyebilirim:

1. Mutluluğa fazla anlam yüklemiyorum, mutluymuşum değilmişim çok üstünde durmam. Modum düşükse de yüksekse de hayata devam ederim.

2. Sürekli yeni bişeyler öğrenmek insanı canlı, dinç ve genç tutuyor. Her sene merakımı celbeden bir alan çıkar, sürekli onlarla ilgili araştırma yaparım, geliştiğimi hissederim, hatta bazısının maddi getirisi de olur. Sene sonunda gelecek yılın planını yaparım şunlarla şunlarla uğraş diye arkadaşlar dalga geçer hatta. Gerçek bilgiyle meşgul olunca kimi insanların kötü niyetli aptal aptal işlerinden otomatik olarak uzakta kalıyorsun, anlamsız boş geliyor çünkü. Haliyle huzurlu bir ruh halinde kalıyorsun.

3. İyimser bir bakış açım var, olumsuz şeyleri fazla düşünmem. Aslında çabuk inanan ve hassas-duyarlı bir tabiatım var, benim gibileri çabuk ham yaparlar :D belki de bu sevindirikliğim ve şuursuzluğum nedeniyle fazla zarar görmüyorum.

Mutsuz hissettiğimde kahvemi alırım yalnız başıma pencereden dışarıyi izleyerek (özellikle de gece) kendimle konuşurum, ağlarım içimi boşaltirim,sahip olduklarımi düşünürüm,hayatta beni en çok mutlu etmiş olan şeyleri düşünürüm tekrar tekrar mutlu olurum.Beni üzen şeye dönüp tekrar bakarım,hayata bir kez gelmişim benim göz yaşıma değer miymiş diye bir sorarım kendime..Ağlayıp konuşup düşünüp içimi boşalttıktan sonra o konuyu kapatırım.Ve bilirim ki zaman en iyi ilaç,gün geçtikçe durumu sindirecegimi bilirim.
Kendimi seviyorum, hayatı seviyorum,cocugum için mutlu sağlıklı olmam gerekiyor, hiçbir şey bizden değerli değil..ve zaten çocuğum için önce ben diyenlerdenim..

Bunun dışında neşeli müzik dinlerim,nette saçma sapan şeyler araştıririm ekşi sözlük okurum özelikle,evi düzenlerim psikolojime iyi gelir,vs vs

Türkiye’de olamıyoruz. Neyse siyasete girmeyeceğim, kendi adıma spora başladım salona gidiyorum. Yazın tatile çıkıp görmek istediğim ülkeyi görebilmek için planlar yapıyorum, kedilerimle vakit geçiriyorum. Kendime çevirdim odağımı size de tavsiye ederim.

Kızlar herkese merhaba güzel mutlu bir gün dilerim hepimiz icin

Hemen konuya geleyim belki tuhaf gelecek ama ergenligim çocuklugum hep melankolik bi yapıda gecti hep üzgün kırılgan bir yapım vardı cocukken niyeyse hep ölumü ölecegimi falan düşünup uzulurdum ergenligimdede bir suru ailevi sıkinti sorunlar hep uzgundum oyle gecti

Hatta gecen aklima geliyor ergenliginde o kadar cok aglardim ki düşünüyorumda anne olsam cocugum bu kadar agliyorsa mutlaka kotu bisey vardir diye dusunurum ama kardes sayisi belli sıkintılar cok olunca oda görememis sanirim

Kisaca ozetlersek ben hep uzgün gülmeyi bilmeyen biri olarak buyudum sonra ortamim degisti arkadas ortami degisti basimdan mutluluk akmasada eskisi gibi mutsuz degilim ama insanlar herkes bana en normal zamanlarimda bile neyin var ne dusunuyorsun dalginsin gibi yorumlarda bulunuyorlar bunlari duymakta ister istemez beni etkiliyor.

Aslinda dusununce bir yandan haklilik paylarida var yani fotograf cektirmek istemem mecburen cekilmis fotograflarda sanki yuzumu cekistirip beni guldurmeye calismuslar gibi bir görüntü. Sanirim cok uzattim kendimi ve durumu izah rttikten sonra geleyim asıl mevzuya

Kizlar sizler kendinizi mutlu etmek icin neler yapiyorsunuz uzgunken moralsizken moral olsun diye neler yapiyorsunuz bunlari bilmek istiyorum

Birde ayni konuyla baglantili olarak özdeger icin kendinize neler yapiyorsunuz bunlari paylasmanjzi sizden rica ediyorum emin olun pnerilerinizin hepsini tek tek dikkate almaya calisan biriyim ve elimden geldigi kadar tum onerileri uygulamaya cabalayacagim.

Kendim icin birseyler yapmak mutlu olmak hayatin kalaninda gulmek kahkahalar atmak keyifli biri olarak yasamsk istiyorum.

Simdiden zaman ayirip dusuncelerini paylasan herkese cok ama cok tesekkur ederim
Ben özgüvensiz, aciz, kırılgan, hassas... sayabileceğim birçok kötü taraflarımla büyüdüm. Sebepleri de vardı elbet akrabalarımın dışlaması kendi öz dayımın beni istememeleri, annemden dayak yemelerim ( onun haklı yanı vardı maalesef kötü yaşantısından dolayı ) üvey babamla yaşadığım problemler ki hala yaşıyorum :D tacizler, travmalar... Bunlar kimse de tamamen son bulmuyor emin ol tabi kimi hiç yaşamıyor o ayrı ama çoğu insanın dile bile getiremeyeceği travmaları var. Ben kendime bile hatırlatmak istemezken doktora nasıl bahsedeyim derdim zaten onların da kesin çözümü yok. Kendimi nasıl iyileştirdim dersen tam iyileşmedim aslında bi ara umursamazdım daha büyük problemlerden dolayı fakat bi işsizlik döneminden geçtik ya hepimiz pandemi kısmında düşüne düşüne kendi kendimi yıprattım salak gibi geçmişe döndüm neden olur bilmiyorum. İlkokulda durduk yere ağlayan bi çocuktum aşırı korkaktım korktuğumda dizlerim titrerdi ki hala çok korkarsam titrer bunlar aşamadığım kısım. Lakin kendimde sevdiğim ve istemsizce yaptığım bir huyum var o da her zaman gülümsemek. Deli gibi ağladığım gün bile ağlamam bitince gülerim. Herkes zaten güler yüzlü oluşumu neşemi sever eğer bu olmasaydı depresyondan çıkamaz seninde dediğin giib etrafa kötü enerji saçardım. Benim yaşadığım çirkin olayların yanında bu neşemi gören öğretmenlerim asla inanmazdı mutsuz bir hayat yaşadığıma. Hatta biri demişti senin ne problemin olacak ki diye geziyorsun, seyahat ediyorsun, çevren var, ailen yanında.... Ahh ahh hocam derdim bunlar gerçek mi sizce :D Ama motive kaynağın olmalı hayatta. Ben çok kötü bir hayat yaşadım diye bunu sürekli dile getirir ya da yansıtırsam kimse benimle konuşmak istemez haklı olarak çünkü ben de sevmiyorum karşımda sabah akşam dert anlatan, surat asan, kötü enerjisini bana aktaran kimseyi.. Böyle arkadaşım da var ama mesafeliyim tansiyonumu düşürmüştü biri derdinden dolayı :D Yanlış anlaşılmasın dert dinlerim ben de anlatırım ama bunun da sınırı vardır çünkü anlattığın derdin çözümünü ne sen ona ne de o sana tamamen sunamaz. İlkokulda korkaktım ama içimde bir yerlerde hep kendimi ifade etme isteği, yeteneğimi keşfetme isteği vardı bunun içinde Allah var çabaladım korkuyorum deyip kenara çekilmedim. Mesela ilkokul 5. sınıfta hep özenirdim şiir okuyanlara ben insan içine çıkamazdım ama cesaret edip kötü de olsa okudum. İstiklal marşı yarışması vardı 10 kıtayı ezberledim katıldım 30 kişiden 30. oldum ASDFGHJK. Üstelik hoşlandığım çocuğun sevdiği kız 1. oldu böyle dramatik bir an olamazdı herhalde :D Sonra aynı dönem hentbola katıldım lise sona kadar devam ettirdim peki hentbolda iyi miydim asla :D kuralları bile hiç öğrenmeden katıldık yarışmalara rezil oldum tabi çoğu zaman ama sporun bana hem sağlık hem fiziken çok katkısı oldu. Bando takımı, yürüyüş takımı, tenis, işaret dili kursu derken ben tam gaz devam ettim ilgim var yok diye düşünmedim tek isteğim özgüvenimi artırmak artık insan içinde konuşabilmekti. Ama hala eksiktim. Sevgiye hiç ihtiyaç duymadım açıkçası benim çocukluğumdan bu yana istediğim tek şey saygıydı bana saygı duyulsun hayatıma, düşüncelerime, fikirlerime her şeyime saygı duyulsun karışılmasın yeter dedim. Aksine herkes karışırdı ama tüüüüüm çevreme akrabalarıma hatta aileme boyun eğmedim çünkü onlarında istediği şekilde mutlu değildim. Şimdi özgür ve tam olmasa da mutluyum. Öncelikle üniversiteyi dışarıda okumam şarttı % 99 onun katkısı oldu hiç abartmıyorum :D Antalya'ya okumaya gittim benim özgüvenim arttı, tek başıma zorluklarla başa çıkmayı öğrendim, insan ilişkilerim gelişti, çevre yaptığım için daha fazla seyahatlere katıldım, okulumuzun profesör hocaları çok bilgiliydi onların sayesinde eğimim güzel geçti, yeni tatlar keşfettim... Memleketimde yaşadığım sıkıntı memleketimde kalırdı hatta kavga ettiğim arkadaşlarımla ne konuda kavga ettiğimi bile unutmuştum beni özür dilemek için aramıştı arkadaşım valla düşündüm bulamadım ne olduğunu o kadar uzaktım onlara :D Risk alıp yaşadığın sıkıntıdan yerden uzaklaşman lazım. Benim hayatımı tabi derslerimin, sınavlarımın yoğunluğu etkiledi unutturdu onları şimdi de iş hayatı aynı şekilde olacak tabi. Keşke imkanımız olsa da yurt dışında gezme, yaşama şansımız olsa o zaman herhalde en büyük terapiyi bulurdum :D Ben kendimde şunu keşfettim çocukken de böyleydi. Ne olmak istediğimi hiçbir zaman bilemedim yeteneğim yoktu. Ama sürekli şehir dışına çıkmak terapiydi benim için. Arada insanlarla buluşmak yardımlaşmak terapi.Tabi bu zamanda pek dost yok ama neyse o konu ayrı :D el işiyle uğraşmak, yemek yapmak, yeni insanlarla tanışamak, kurslara gitmek terapi. Boş durmayı sevmiyorum kesinlikle ve aklıma kötü düşüncelerim geldiğinde müzik açıp hayal kuruyorum o an güzdüz ise mutlaka yürüşe çıkıyorum. Antalyadayken deniz kenara gitmek gibi güzel lükslerim vardı ama kısa süreliğine de olsa geri dönmek zorunda kaldım memlekete o bile beni hüzünlendirmeye yetti :D Ne yaşamış olursan ol kendini tedavi edecek olan sensin. En yakınım dediğin bile bi yere kadar sana iyi gelir. Önce ne yaparak mutlu olduğunu bi düşün tabi her istediğimizi yapamıyoruz ama bi kağıt al eline yaz ne iyi geliyor bana diye. Ben şimdi yurt dışında gönüllülük projelerine başvuruyorum inşallah geri dönüş yapmalarını bekliyorum geleceğimi de düşünmek zorundayım elbet sende öyle yap.

Tek bir yaptığım şey yok birçok şey yapabilirim canım sıkkınken. Oğlum doğduktan sonra en güzel dinlendiricim onun bacaklarına uzanıp onun elleriyle beni sevmesi öpmesi :) onun dışında kitaplarım bitki çayım sporum kasnak işlemem (işten kalan zamanlarda) öyle yani. Eğer işteysem bi kahve yapar arkadaşları toplarım etrafıma veya bi hastamın başına kurulur hiç yoktan konuştururum dinlerim onu :) Bence insan gününü planlamalı ve hep meşgul etmeli kendini. Yorulmaktan bahsetmiyorum tabiki. Bazen hiçbirini yapmadan öylece uzanıp sessizliği dinlemekte mutlu eder mesela beni.

Çok zor babasız ve fakirlik için de geçen bir çocukluğa rağmen gamsız bir insan olduğum için kahkahalarım bizim apartman da meşhurduya telefonla arayıp sorarlardı ya kapıya gelip neye gülüosun diye :d sonra beraber gülerdik ben kişneyince onlar da istemsiz gülüyorlardı :) ezelden beri haberleri izlemem tv izlemem sosyal medyam yoktur hiç hevesim de olmadı korku ve komedi harici dizi film izlemem izlememeye çalışmıyorum sevmiyorum da cidden buram buram dram kokan dizileri hiç türk dizisi izlemedim tv den haberim yok kendi evimde televizyonum da yok zaten ek olarak çocukluğımdan beri sporla uğraşıyorum yaşam biçimim negatif insanları hayatımdan anında çıkarıyorum kimsenin derdini dinleyemem kısaca bencilim herşeyden önce kendimi seviyorum birde çok hızlı yaşadığım hayatımın son 5 senesi çok dua ettim dua etmek bana çok iyi geldi hala da dualarımı etmeden uyuyamam
Yasadiklarriniza ragmen pozitif olusunuz cok hosuma gitti

Back
X