- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
27 yaşındayım. öğretmenim.Yaşiniz kaç ?memur olarak mi atandiniz
Ya öyle değil aslında.Daha önce görev yaptığım yerden çok çok daha iyi..Daha önce alışmak kolay olmuştu.simdi çok zorlandim.Bu aslinda oldugun yerden ayrilmak istememenin bedene vurmus hali...
Hazır şu kullanıyordum zaten ,içilebilir dedikleri için içtim. Rahatsızlığım süresince ne yeriysem hepsinden tiksinir oldum. Ayakta kalmak için bir şeyler yemeye çalışıyorum.Alışmak zaman alacaktır sabredin.
Sularda sıkıntı varsa damacana kullanmaya başlayın.
Çok teşekkürler..Alışma süreci zordur.
Yeni görev yerinizde mutluluklar dilerim.
Hazır şu kullanıyordum zaten ,içilebilir dedikleri için içtim. Rahatsızlığım süresince ne yeriysem hepsinden tiksinir oldum. Ayakta kalmak için bir şeyler yemeye çalışıyorum.
Merhaba hanimlar.Yeni görev yerimdeki ikinci haftamdayim ve geldiğimin üçüncü gününden beri hastayim.Havasindan ,suyundan dolayı enfeksiyon kapmisim.Benimle birlikte annem ve kardeşim de geldi.Onlar da hastalar.Doktora falan gittik.Daha iyiyiz ama tadımız yok.
Evim çok kucuk.Gelin görün ki burada tek kişi için uygun fiyatlı ve buyuk evler yok.35 m2 eve 900 tl veriyorum aylık, kalanını siz dusunun.mahrumiyet bölgesi değil aslında ama araba kullanmayı bilsem daha iyi yerler vardı.
Bi de stres de var tabi.Bilmedigim bi yer,bi il..Aslinda isteyerek yazmıştım,memleketime yakın diye ama...Neyse en stresli anlatımda bile yemek yemeyi seven ben ağzıma lokma koyamıyorum.. Dün gece yine acillik oldum sabah okula gittim.Kardesim de hasta..kimseyi de tanimiyoruz...Yani çok zor yaa...Annem de gitti..
3 - 4 günde 5 kilo filan gitmiştir herhalde..
Napıcam ben simdi..
Doğrudur ama ben daha önce hiç böyle olmamistim.Ruh ve beden ayrı şeyler değil. İkisi de alışacak yavaş yavaş. Sanırım alışma süresi için 3 ay diyordu psikologlar.
Ay şu an tam beni anlattın biliyor musun?Bunların hepsini ben dr yasiyorum.Enfeksiyondan dolayı zaten yaşıyordum. Şimdi bi stres eklenince üzerine daha arttı sikayetlerim.Okulda bayilacagimi düşündüm birden.Ben bir de hep gurbette yalnız hastalanmayan korkarim.Bunu da yasadim sayilir.Ben de 5 gündür yeni görev yerimdeyim. Bedenen ve ruhen alışmaya çalışıyorum bu şehre. Kimseyi tanımıyorum, yolları öğrenemedim henüz. Çok zormuş gerçekten. Küçük bir şehirden hızlı bir şehre geçiş yaptım. Arada başım filan dönüyor durduk yere, bedenim uyum sağlamakta direniyor. Alışkanlıklarıma çok bağlıyım, yeniliklere ve değişimler yoruyor beni. Ama 1 aya alışırız inşallah. Allah yardımcımız olsun.
Çok haklısın, geçici olduğunu ve yalnız bizim yaşamadığımızı düşünerek rahatlamaya çalışalım. Yaşadığımız doğal bir şey, kim bilir senin bu yazını okuyan kaç kişi aynı duyguları hissediyordur. Ben de telkin etmeye çalışıyorum kendimi, yoksa panik atak veya başka bir psikolojik rahatsızlığa yakalanmam an meselesi:)Ay şu an tam beni anlattın biliyor musun?Bunların hepsini ben dr yasiyorum.Enfeksiyondan dolayı zaten yaşıyordum. Şimdi bi stres eklenince üzerine daha arttı sikayetlerim.Okulda bayilacagimi düşündüm birden.Ben bir de hep gurbette yalnız hastalanmayan korkarim.Bunu da yasadim sayilir.
Aynen canımÇok haklısın, geçici olduğunu ve yalnız bizim yaşamadığımızı düşünerek rahatlamaya çalışalım. Yaşadığımız doğal bir şey, kim bilir senin bu yazını okuyan kaç kişi aynı duyguları hissediyordur. Ben de telkin etmeye çalışıyorum kendimi, yoksa panik atak veya başka bir psikolojik rahatsızlığa yakalanmam an meselesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?