Alışamıyorum

Soğuk ve mesafeli insanlarsa sakın suçu kendinde arayıp hayatını onlar için heba etme. Ben ettim sen etme. Benim kv çok soğuk neler yaptım olmadı duvar olsa duvar dile gelirdi. Onlara gidip geldikten sonra acaba bugün ne yaptımda suratı asıktı diye günlerce düşünürdüm. Elimden geleni yapardım güleryüzlü saygılıyımdır her konuda yardımcı oldum evine gittiğimde ama değişmediler asla. Artık bıraktım 10 yıldan sonra. Küstü mü alındı mı , geldi mi gitti mi hiç zerre umrumda değil. El gibi gider havadan sudan konuşuruz döneriz.Sık gitmem onlarda gelmez , mesafemizi ısrarla koruruz aşamadık.
Bende henüz yeni olduğu için mi , acaba onlarda bana alısamadıgı için mi böyleyiz diye düşünüp duruyordum demekki böyle insanlar varmış. O zaman böylesi en iyisi.

saygı gösterdikten sonra sevmek zorunlu değil. Ama bence bunu eşinizle paylaşmayın. Zamanla içleirnde büyüyor çünkü anladığım forumdan
Eşime onlar hakkında bir şey demiyorum nede olsa ailesi. Bende burda okuduğum yorumlardan cok ders aldım. Yoksa sürekli onu “ beni neden istemiyorlar, neden sevmiyorlar “ diye darlardım kesin.

Eşime onlar hakkında bir şey demiyorum nede olsa ailesi. Bende burda okuduğum yorumlardan cok ders aldım. Yoksa sürekli onu “ beni neden istemiyorlar, neden sevmiyorlar “ diye darlardım kesin.

Evet yapmayın. benim de okuduklarıma göre diyorum.
Önce ses etmiyorlar. ama sonra 'senin ailen bize geliyor onla rnormal benmki neden değil diye içlerinde büyüyor

Evlilik öncesi konularınızı da hatırlıyorum. Bence siz içinize sinmeyen bir evlilik yaptınız ve kafanızda hep acabalar var.

Evlendikten sonra da karşılaştığınız aldatilma mevzuusu bu duruma tuz biber ekti, sorun ailesi değil tamamen eşiniz ile olan durum diye düşünüyorum.

Evlilik öncesi konularınızı da hatırlıyorum. Bence siz içinize sinmeyen bir evlilik yaptınız ve kafanızda hep acabalar var.

Evlendikten sonra da karşılaştığınız aldatilma mevzuusu bu duruma tuz biber ekti, sorun ailesi değil tamamen eşiniz ile olan durum diye düşünüyorum.
Evet yaşadıklarım var ama sonrasında eşim güvenimi kazanmak için çok uğraştı uğraşıyorda o yüzden bu konu eşimle bağımsız “ ailesiyle “ ilgili bir konu. Eşimle ne alakası var anlayamadım.

Evet yaşadıklarım var ama sonrasında eşim güvenimi kazanmak için çok uğraştı uğraşıyorda o yüzden bu konu eşimle bağımsız “ ailesiyle “ ilgili bir konu. Eşimle ne alakası var anlayamadım.
Demişsiniz ya içim sıkılıyor o eve giderken diye, yasadiklarinizdan sonra içinizdeki kırgınlık, umutsuzluk sizi bu sıkıntıya sürüklüyor olabilir.
Yaşananlardan sonra hevesiniz kırılmış olabilir demek istiyorum. Kabulleniyor gibi gözüküyorsunuz ama içten içe kabullenemiyor olabilirsiniz.

Bende henüz yeni olduğu için mi , acaba onlarda bana alısamadıgı için mi böyleyiz diye düşünüp duruyordum demekki böyle insanlar varmış. O zaman böylesi en iyisi.
Biraz daha bekleyin baktınız hala aynılar mesafeli durun, çünkü ne yaparsanız yapın kendinizden taviz vermiş olacaksınız kıymet bilmeyecekler. Ama kıymet bilene canım feda. Umarım değişirler.

3 aylık evliyim. Eşimin ailesini bir türlü benimseyemedimm. Çünkü yakın sıcak insanlar değiller. Çok sık olmasa da mecburi görüşüyoruz. Eşimin ailesi sonuçta. Saygıda kusur etmiyorum, sevmediğimi belli etmiyorum. Görümcelerim problemli bitanesiyle görüşmüyorum ( eşimi benden kıskandığı, benimle paylaşamadığı için) oysa defalarca anlattım herkesin yeri ayrı diye. Anlamadı yapacaklarından geri kalmadı. Annesi 65 yaşında lafı vs yoktur. Karışmaz kendi halinde birisi. Evimiz 2 sokak olmasına rağmen çok sık görüşmeyiz. Ama onlara(eşimin tarafından herhangi birisi ) gideceğimiz zaman içime sıkıntı giriyor. Ailemle 20 dakikalık mesafedeyiz. Onlar gelir bende giderim eşim ailemi sever çünkü onlarda onu evladı gibi sever. Ama ben onlardan o yakınlığı göremiyorum. Bazen bu durumun sebebi benden mi kaynaklı diye düşünüp duruyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı ? Zamanla alısırmıyım
biraz kendinde. ara sana bir kotulugu yoktr yav allah askina bu annelerin ogluna olan duskunlugunu neden kiskanmak olrak nitelendiriyorsuniz ana o. ana seniin cocugunda olacak 70 yasinda da olsa opup koklamak istetsin abartmayin derim

Back
X