- 22 Ağustos 2013
- 5
- 0
- 16
- Konu Sahibi ilkbahar123
-
Yeni insanlara alismak zor geliyor bana arkadas ortami olusturamiyorum lisede cok sevdigim arkadaslarim vardi ailemdende ilk kez ayriliyorum onun etkisi cok tabiBaska bir sebep varmi ?cunku bu kadar uzuleceginiz birsey yokki yazdiklarinizda belki gecen senenin etkisi uzerinizdedir tam bilemedim ama alisirsiniz biraz zaman verin kendinize arkadaslarinizla vakit gecirmeye calisin kitap okuyun boyle zorla alismaya calistiginiz yerlere bir bakmissiniz ki ayrilmak istemiyorsunuz uzulmeyin
Yaşadıkların çok normal. Ben de aynisini yasadim. Yeni bir ortam yeni bir düzen. Tabii ki alışman zaman alır. Eğer arkadaslarinla iyi anlasirsan ki muhakkak kafana uyan çıkar; yurtta kalmak müthiştir. Uniyi bitireli 6 yıl oldu yurttan tanistigim arkadaslarimla hala görüşürüm konusurumMerhaba ben bu yil universite hazirlik okuyorum kendi bolumum evime yakin ama hazirlik okudugum bolume dolmusla 2 saatten fazla surebiliyor gecen donem sevmesemde guzel bir arkadas ortami kuramasamda bir sekilde aglaya aglaya olsada gecti bu donem yurda yazildim bugun ilk gunum sayilir ama surekli ic daralmasi yasayip aglama krizine giriyorum sanki dunyadan koptum suan evime gitmek istiyorum hafta sonlari eve gidecegim ama gercekten dayanamiyorum kalbim sikisiyor surekli aglayarak oda arkadaslarimuda bunalttigimi dusunuyorum gercekten universiteyi de yurduda birakip evime donmek istiyorum gercekten morale ihtiyacim var lutfen olumsUz seyler yazmayin
Zor olur adaptasyon ama alisirsiniz sevebileceginiz birine bakin ortak noktaniz olanlarla merhabalasirsiniz zamanla arkadasliga doner ...ailenizlede gorusursunuz ozlem olur su asamada ama sizden beklentilerini dusunun basarili olmanizi istemelerini ,hedeflerinizi dusunun hayalleriniz bunlar konsantre olmanizi saglarYeni insanlara alismak zor geliyor bana arkadas ortami olusturamiyorum lisede cok sevdigim arkadaslarim vardi ailemdende ilk kez ayriliyorum onun etkisi cok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?