Alisamiyorum

Merhaba ben bu yil universite hazirlik okuyorum kendi bolumum evime yakin ama hazirlik okudugum bolume dolmusla 2 saatten fazla surebiliyor gecen donem sevmesemde guzel bir arkadas ortami kuramasamda bir sekilde aglaya aglaya olsada gecti bu donem yurda yazildim bugun ilk gunum sayilir ama surekli ic daralmasi yasayip aglama krizine giriyorum sanki dunyadan koptum suan evime gitmek istiyorum hafta sonlari eve gidecegim ama gercekten dayanamiyorum kalbim sikisiyor surekli aglayarak oda arkadaslarimuda bunalttigimi dusunuyorum gercekten universiteyi de yurduda birakip evime donmek istiyorum gercekten morale ihtiyacim var lutfen olumsUz seyler yazmayin
alışırsın. lisede ki arkadaşlarının durumu senden eminim daha iyidir. kendini topla hayat yenilenmek ister. sende defterine yeni bir sayfa actın ve bu sayfayı güzel şeylerle doldur. arkadaş edinirsin. edinemedin ki elbet iki üç konuştugun birileri vardır. illaaa kankito olmanız gerekmiyor.
derslerine daha cok calış ailen seni oraya aglaman için degil okumam için gönderdi ve destek vermişler.
sıkıntılarını ailenle paylaş. oyalanacak birşeyler bul. kedi köpek al sev :D

Hazırlık dönemim geldi aklıma. Ben okul için çok uzak bir yere gelmiştim ve hiç tanıdığım yoktu. Üstüne bir de almanca hazırlık. Hiç bilmediğim bir dil ve Alman hocalar resmen bunalıma girmiştim. Hazırlıkta doğru dürüst arkadaş bile edinemedim. Sadece ders çalışıyor ve yurttaki odamda oturuyordum. 1. Sınıfta herşey Değişti ama. Sınıf Arkadaşlarımla iletişim kurmaya, Görüşmeye başladım. Ve bizim sınıfın tamamına yakını erkekti. Çok az kız vardı. Ama hepsiyle o kadar güzel bir dostluğum oldu ki her zor anımda yanımdaydılar. 12 yıl geçti şimdi. Hala görüşüyorum Arkadaşlarımla. Hepimiz evlendik, çocuklarımız oldu. Eşimi tanırlar , eşim onları tanır. Arkadaş değil kardeş olduk.
Siz de alışırsınız. Bu günleri hatırlayıp, arkadaşlarınızla gülersiniz

Arkadasım şükret haline kazanmıssın gıtmıssın okuyorsun ailende herturlu destek oluyordur muhakak.zamanında meslek lıselerının katsayı sorunundan dolayı ben gıdemedım okuyamadım baska sehırde tuttu puanım ıstedıgım bolume ama babamdan gızlı yazmıstım o şehrı tutuncada babam gondermedı gıdemedım okuyamadım hala her unıversıte onunden gecısımde içim sızlar o öğrencı evlerınde bır kac gun gecırebılseydım keske arkadaslarım olsaydı dıye iç çekerım.şükret çalış oku ve meslegını al elınekı yarın bırgun bır adamın elıne bakıpda kocandan ıstedıgın bırsey almak ıcın para ıstemek zorunda kalmayasın

Back
X