Alışmak...

Balikneno

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
49
7
86
29
Aylar önce buraya ilişkimle ilgili bi problemden bahsetmiştim. Ve gelen yorumlar bana çok faydalı oldu. Mesajıma teşekkürle başlamak istedim. Kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ederim :)
Bugün ise yeni bi problemden bahsetmek istiyorum. Dün aramızda geçen ufak bir yanlış anlaşılmadan kaynaklı problem yüzünden biraz tartıştık. Yeni problemimiz her kavgada gözümü ayrılıkla korkutması... Kızlar dün o kadar ağır konuştuki olayı saçma sapan biyere çekti. Ve ben artık tahammül edemedim yine mi ayrılık kelimesi geçicek acaba diye düşünürken bi cesaretle kendi kendime korkmuyorum dedim. Ve artık dayanamadım onu birdaha görmek istemediğimi söyledim. Kızlar alıştım artık ayrılık kelimesiyle yaşamaya. Ama şuan ne yapacağımı bilmiyorum sanki özledim sanki değil özledim. Sizce o cesaretle birbirimize yaşattığım bu ayrılık olmamalımıydı bana biraz bu konuda destek olur musunuz?

öncelıkle konusma ıcerıgını bılmeden tabıkı yorum yapmak zor ama şöyle de bısey varkı sureklı ayrılmakda tehdıt etmesı zaten bunu kafasından gecırıyor oldugunun kanıtıdır.bıseylere senıde alıstırma calısıyor olabılır yanı ayrılmakla tehdit eden adam er gec ayrılır ustelık boyle bı adamla evlılıkde hayal edılemez düşünsede her kavgada bosanma tehdidi olur

Ayrılıkla tehtit etmekte neyin nesi, gerçekten çok saçma ve çocukca buluyorum, gözünü korkutmak için yaptığı şeye bakar mısın? İyi demişsin bence ayrılık konusunda. Neden sen onu kaybetmekten korkuyorsunda o durmadan kavgalarda ayrılık kelimesini kullanmaktan korkmuyor?

biraz zaman tani ve ondan bir seyler bekle,bana kalirsa...kacan kovalanir hep boyle olmustur...bir sure gorusmek istemiyorum gibi yumusatarak bi cumle kursaydin daha iyi olabilirdi belki ama..korktugun seyi anlik bi refleksle sen kendi kendine yasatmissin..ama sevgilinin uslubu da yoruma yazdigin yani gercekten saygisizca bence..neden kendine bunu yapasin ki..biraz baska seylerle ilgilenmeye,kendine zaman ayirmaya ve bu surede ona da vakit birakmaya bak bence,bakalim ozleyen ve adim atan taraf olacak mi

Son düzenleme:
Back
X