kotu mu ıyı mı bılemedımmBen de alışveriş koliğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kotu mu ıyı mı bılemedımmBen de alışveriş koliğim![]()
o zaman alıp yığın.paylasmak mı satmak mıetıket ustunde kıyamıyorum bıle gıymeye
![]()
ım sorunum begenıp artık begensem de almamak ıcın kendımı frenlemek yoksa çopumu bıle paylasamam dıyebılırımo zaman alıp yığın.
anladım, alıyorsunuz giymiyorsunuz başkasına hiç vermiyorsunuz zor..yanı benım sorunum paylaşmak degıl zaten ben
ım sorunum begenıp artık begensem de almamak ıcın kendımı frenlemek yoksa çopumu bıle paylasamam dıyebılırım
Yok onlar temizlik hastalarinin temizlik için gittiği evler. Alişverişkolikler tipki sizin gibi surekli a.veriş yaparak ciddi bir borcun altina girenler..izleyin faydasi olabilir.. Paran varsa al ne olacak vs. diyenler olmuş ama, birazda geleceği dusunup kenara koymak lazim. Hem fazlasi israf..hem evde kalabalik..herturlu zarar..herşeyi kararinda birakmak gerek..ayyyy hemen bakayımmmm :) evı cop eve cevırıyordu dmı onlar abovvvv![]()
ızlemelıyımm hemen teşekkur edıyorum faydası olur ınsallah :)Bir alışverişkoliğin itiraflarını izle :) Çook severim o filmi :)
hasenat ne acabaParanız çok geliyor galiba :)hayır hasenata yönelin bari :)
bende oyleyım hele suan sezon ındırımlerı varkenn ınsan kendını frenleyemıyorBen de sizin gibiyim bi caresini bulursaniz lutfen bana da soyleyinBen netten yapiyorum artik bi cok alisverisimi ve her seferinde alacak birsey mutlaka buluyorum almasamda aklim surekli orda rahat edemiyorum
Kesinlikle Birde şu alacak bişi bulamayanları anlamıyorum mesela ben ne zaman nete girsem yada dışarı çıksam bişi almadan durmam ,eve hergün kargo geliyo ve kargocular bile dalga geçiyor artık benimlebende oyleyım hele suan sezon ındırımlerı varkenn ınsan kendını frenleyemıyor
PARANI BANKAYA YATIR PARA OLMAYINCA ALIŞVERIŞTE YAPMAZSINmrb hanımlar
benim sorunum ben tam bir alışveriş çılgınıyımm
indirimler , çeşitlerr , taksitler ... aralarında kayboluyorum
biri makyaj malzemesı stoklama mı dedi ?dibine kadar stokladım kucuk bir seyyar gibiyim .. 40 kadar ojem varmışş
mesela enn son dün alışveriş yaptım iki badi bir etek bugun üç tane yine üstüme aldım bir de ayakkabı tabii daha bu hafta bir altı yedi adet iş için kombin aldımmm
bu arada bir kıyafetın magaza açacak kadar rengını almayı da pek seviyorum.. evet, bu tam bi dert ama karşı koyamıyorum kendımee
bu aldıklarımı da yanlış anlamalara karşı yazdım amacım zengınım havamı da atarım değil alısverıs sıklıgımı gorun dıye ..
siz kendinize nasıl söz geçiriyorsunuz istemesemd çarşıdan gidiyorummm evee
AYNENPara olsada bizde alsakk