- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
-
7.nci aya yaklasinca baslamalisin. Neler alacagini planla not al. Sonra toplu alisverise cikarsin.Ne zaman basladiniz alışveriş e ilk olduğu için erken mi acaba diye 1 ay daha bekleyeyim diyorum ama çok sabirsizim
Bende daha başlamadım. Ocak dan sonra başlamayı düşünüyorum... o kadar çok şey var ki :/
Liste yapıyorum sonra tek tek alıcam hepsini. Hem bebeğime hem kendimeD[/QUOTE
30 haftalık hamileyim bu haftasonu başlıcam alışverişe
ALLAH korusun ya dusse bebek bisi olsa. Sonrada o aldiklarina bakip bakip aglarsin. Eskiler ne der. Erkenden herseyi almak iyi degildir derlerNeden bekleyesiniz ki :)
caniniz istiyosa maddi durumunz da varsa alin gitsin
boyle dusunerek yasanir miALLAH korusun ya dusse bebek bisi olsa. Sonrada o aldiklarina bakip bakip aglarsin. Eskiler ne der. Erkenden herseyi almak iyi degildir derler
Nasıl sabrettin;-)
Erken doğum riskin olup olmadığına, maddi durumuna ve cinsiyeti öğrenme vaktine göre sen belirleyeceksin zamanını. Biliyorsun 25 haftadan sonra yaşatılabiliyor artık bebekler. Biz 5. Ay birkaç tişört aldık fantazi olsun bakıp sevelim diye. 7. Aydayım ve seri olarak alışverişe başladık; beşik, zıbınlar, mobilyalar. Paran varsa hepsi istediğin vakit alınıyor yani.Ne zaman basladiniz alışveriş e ilk olduğu için erken mi acaba diye 1 ay daha bekleyeyim diyorum ama çok sabirsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?