Alışveriş e ne zaman başlanmalıdır ki

Ben yavas yavas aliyorum 6 takim aldim daga kızıma tabi biraz daha zmn gecsin büyük alışveriş yap caz şimdilik gözüme çarpanlar alıyorum

ALLAH korusun ya dusse bebek bisi olsa. Sonrada o aldiklarina bakip bakip aglarsin. Eskiler ne der. Erkenden herseyi almak iyi degildir derler
boyle dusunerek yasanir mi
Allah korusun herkesin bebegini kendine bagislasin da o aciyi esya olmasa da yasarsn olsa da.ya cocugm duserse diye alisveris yapmamak bana cok normal gelmedi.
Eskileri bosverin, onlarn zamaninda bebek alisverisi mi vardi ellerinde ormeye baslasalar doguma ancak yetisiyodr zaten

Bebeğe bişey olsa Allah korusun kıyafet olmayınca daha mı az üzülcez? Kızımın erken Doğum riski vardı bana çocuğun yaşamaz alma falan diyen zekiler oldu. Ben aldım hep olumlu düşündüm oturup bebeğim ya ölürse demektense çare aradım. Yavruma kavuştum çok şükür. 30. Haftadan sonra hep yatmam gerekti eğer almasaydım başkası beğenip alacaktı

Cinsiyetini ogrendigimde gittim ilk hastane cikisi aldim daha sonra biseyler ormeye basladim 16. Haftada ogrendim oglum olucagini o gunden sonra hep birikim yaptim 33.haftayi bitirdimde baya kenara atmis bulundum ve herseyini aldim oglumun sut sagma makinasi ates olcer araba besik pusey gibi lazim olan tum aler edevatida aldim. Tavsiyem eger durumunuz benim gibi orta halliyse biriktirin ve son 2 aya yapin alisverisinizi nacizhane tavsiyem tabii siz bilirsiniz Ben şimdi geri sayıyorum aldıklarımızı giydirebilmek için rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin

Ben hamile oldugumu öğrendiğim günden beri alıyorum. 20.haftayı dolduruyoruz kıyafet artık almamaya karar verdim dün aksam :) Herseyimiz tam, bir tek mobilyaları alıcaz hepsi bitmis, taragımız bile hazır

Dışarı çıktığımda ara sıra birer takım alarak başladım :) hepsini birden alıp sonrasında sıkıntıdan patlamak istemiyorum.. eğer cinsiyetinden eminsen zamana yaymak en iyisi.. son aylarında sıkıntıdan patlayan ve alıcak bişey kalmadı diye daha doğmadan mevlüt kıyafeti bakan arkadaşlarımdan bana tavsiyedir bu :)

Kizlar genelde söylemişler zaten ben de cinsiyetini öğrenince önce battaniye, zıbın ,tulum gibi eksiklerini aldım...6-7-8. Aylar içinde hep çoğunu tamamladım beşik dahil olmak üzere...Çünkü 9. Ay alışveriş zor oluyor diyorlar artık yürüyüş şeklin bile değişiyor çabuk yoruluyorsun...

Kızlar o kadar çabuk geçiyor ki haftalar erken demeyin başlayın artık cinsiyet öğrenince sonralarda beşik,dolap gibi işler çıkıyor onları sil,temizle çamaşırları yıka,ütüle onlarla daha serbest uğraşırsınız...En çok zıbın ve pijama aldım..En çok onlar lazım oluyor dediler fazla da cok almayin tabi lazım oluyor diye sağdan soldan da getiren oluyor hem çabuk buyuyorlar

Bebek için başla sonra zorlanmazsın ben çalışırken çoğunu tamamladım iyiki yapmışım büyük alış verişe de keşke 1 ay önce gitseydim okadar zorlandım ki hala dinlenemedim ağırlaştıktan sonra zor oluyor canım

Ben 19 haftalikken cinsiyetini bilmiyordum yatak odasini siparis verdim ve kampanyadan bebek arabasi 20 haftada cinsiyetini ögrendim yavas yavas giysilerini aldim bitirdim sayilir bugünde bebek odasi geldi daha kurulmamis haftayada bütün ihtiyaclarini almaya düsüniyorum 23 haftaligim asiri bel agrim oliyor agirlasmadan alayim diyom :) bebek odayi kur düzelt giysileri yika yerlestir falan tahminimce 30 haftaliga herseyim biter hali falanda alcam daha

Ne zaman basladiniz alışveriş e ilk olduğu için erken mi acaba diye 1 ay daha bekleyeyim diyorum ama çok sabirsizim
Erken doğum riskin olup olmadığına, maddi durumuna ve cinsiyeti öğrenme vaktine göre sen belirleyeceksin zamanını. Biliyorsun 25 haftadan sonra yaşatılabiliyor artık bebekler. Biz 5. Ay birkaç tişört aldık fantazi olsun bakıp sevelim diye. 7. Aydayım ve seri olarak alışverişe başladık; beşik, zıbınlar, mobilyalar. Paran varsa hepsi istediğin vakit alınıyor yani.

Canım benim de ilk hamileliğim ve ben çok sinir ediliyorum bu konuda eğer senin eşin benim eşime benziyorsa, şimdiden başla derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…