alışveriş guruları buraya

Hem de çok pahalı şurda 2 3 ay giyecek yazık. Pahalı montu kendine al. E bebek te çok güzel bebek montları vardı bı haftasonu gördüm bayıldımmm. Şiddetle tavsiye ederim

Hem de çok pahalı şurda 2 3 ay giyecek yazık. Pahalı montu kendine al. E bebek te çok güzel bebek montları vardı bı haftasonu gördüm bayıldımmm. Şiddetle tavsiye ederim
Ben de Bibibella bana dedi sandım okuyunca . Yok ben şu ankinden daha yüksek bir kiloda olmadım hiç dicektim
yüreğime indi ayol bu kız ne zaman 120 oldu diye

sağol arkadaşım doğru diyorsun 3-5 ay giyecek seneye baştan mont alınacak ...e bebek internet sitesinde bulamadım , mağaza gezmeye de fırsat olur mu hafta sonu bakalım kısmet

Konu cok güzell olmuş tam bir fikir alışverişi
Ben şeyi anlamıyorum, Iphone 11 ve 11 pro arasında uçurum var resmen. 1 sene önce falan almıştık ilk cııktıgında, şuan fiyatta pek düşme yok ama 11 pro uçurum ya.

Koton’da ciddi indirimler var. Geçen mall off’dakinde 30 tlye falan basic pratik üstler buldum. H&m’de arada süprüzlü tek kalan parçalar olabiliyor 60 ₺ ye kalın triko pantolon almıştım ispanyol paça. Tek kalmıştı ama herkes soruyordu yerini gösteriyordum ama tükenmişti

Bir şey soracağım. Cat botlarını topuklusunu deneyen var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…