• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alışveriş guruları buraya

Mayısta aldığım Mavi jeanim yazın çok giyemediğim halde yırtıldı 🙁. Eskisi gibi değiller hiç. 32 oluyordu, 33 almıştım bir tık bol bile oluyordu. Yine her zamanki gibi kasıkları yırtıldı. Ben de 34 aldım bu sefer 🤷🏼‍♀️. Bu da sürekli düşüyor ve çok bol :KK70:
Mavinin jeanleri hep öyle oluyor canım pamuk ağırlıklı olduğu için eşimde her sene alır 1 sezon sonu atar

Mayısta aldığım Mavi jeanim yazın çok giyemediğim halde yırtıldı 🙁. Eskisi gibi değiller hiç. 32 oluyordu, 33 almıştım bir tık bol bile oluyordu. Yine her zamanki gibi kasıkları yırtıldı. Ben de 34 aldım bu sefer 🤷🏼‍♀️. Bu da sürekli düşüyor ve çok bol :KK70:
Değişiyorlar 2 sene süresi var yenisini aliyorsun yenisinide 2 sene değisme süren var mavinin uygulamasiyla aldın ins. Mavi kart falanmı birsey diyorlar daha yeni kaynım değisti

Değişiyorlar 2 sene süresi var yenisini aliyorsun yenisinide 2 sene değisme süren var mavinin uygulamasiyla aldın ins. Mavi kart falanmı birsey diyorlar daha yeni kaynım değisti
Abovvvvv eşim hep pantolonları atıyor ya😥 kalıbı güzel diye her sezon 4 tane alır sonrasında kasık kısımları erimeye başlar ve atar

bugün ürün kargoladım 2 tane.30 kusür tl kazanacağım ama olsun.bu pahalılıkta iyidir.kıza harçlık olur okulda
Bir atasözü der ki Damlaya damlaya göl olur :KK70:

Hiçbir zaman uygulayamadım bu sözü lisedeyken bile harçlığımı haftalık verirdi babam 1 günde canım ne isterse yer bitirir bir günün beyliği beylik derdim🙉🙉

Hala da değişmeye çabalıyorum🙈🙈

dolar neredeyse 10 tl olacak ama ilginçtir zen pırlanta asla fiyatlarını arttırmıyor ne zamandır.daha önce aynı gün zam yapardı.

Back
X