• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Hayır kontrol ediyorum bak bir takım alıcam alt üst almadım bot almam gerekiyor almadım mont almam gerekiyor almadım dolabımda hiçbir şey olmuyor olanlarla idare ediyorum yani eve de hiçbir şey almayım yorgan mı kemirsin evdekiler 😂
O zaman çok tebrik ediyorum seni 👏👏👏👏
Demekki mont bot giysi alsan bu hafta en az 10 bin tl daha harcayacakmışsın

O zaman çok tebrik ediyorum seni 👏👏👏👏
Demekki mont bot giysi alsan bu hafta en az 10 bin tl daha harcayacakmışsın
Evde olan başka botumu giyiyorum mont da olmayan montlari giymiyorum hep aynı oversize kabanımı giyiyorum çoğu kıyafetim olmuyor şuan eşofman spor takılıyorum termal tayt almam lazım termal onu bile almadım evdekilerle idare ediyorum

Evde olan başka botumu giyiyorum mont da olmayan montlari giymiyorum hep aynı oversize kabanımı giyiyorum çoğu kıyafetim olmuyor şuan eşofman spor takılıyorum termal tayt almam lazım termal onu bile almadım evdekilerle idare ediyorum
Ben bu süreçte kilo da verdim 73.5 kilo oldum 😊
albatroza albatroza 'ya bunun için ayrıca teşekkür ediyorum 😘😘😘

Ben de daha acı kahve çanta alicam almadım, siyah kabanim olmuyor kaban alicam, en son ben rengi almıştım. Beyaz bot istiyorum o da bekliyor. Siyah ve bej renk bot aldım diye beyaz botu erteliyorum ve daha bir sürü şey var sepetinde. Leopar bir canta da çok beğendim öylece kuzugi i yatıyorlar sepette🫣

Back
X