Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor kendime de ekstra biriktirmiştim ufak birşey haberi bile yoktu ama bu sonda iş yeri açınca sazan gibi döküldüm verdim.. en kısa zamanda yine biriktircem ama işte ev alırsak yine dökülürm ben sankiKızlar sızın kendınıze aıt özel birikimleriniz var mı?
Yoksa herşey eşinizle bırlıkte mı?
Bizim tamamen ayrı.Kızlar sızın kendınıze aıt özel birikimleriniz var mı?
Hıc bilmiyor mu ne kadar olduğnu?Bizim tamamen ayrı.
Ne kadar olduğunu biliyoruz ikimiz de. Eşim aldığım bilezikleri falan biliyor ama toplam kaç tane olduğunu falan bilmiyordur. Söyledim ama aklında kalmazHıc bilmiyor mu ne kadar olduğnu?
Ama mesela araba alacaksınız diyelim napıyorsunuz o durumda?
Hayır özel birikimim yok her şeyimiz ortakKızlar sızın kendınıze aıt özel birikimleriniz var mı?
Eşimizin kenarda parası yok biz kenara para koyunca fazla akıllı olmuyor muyuz?Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor kendime de ekstra biriktirmiştim ufak birşey haberi bile yoktu ama bu sonda iş yeri açınca sazan gibi döküldüm verdim.. en kısa zamanda yine biriktircem ama işte ev alırsak yine dökülürm ben sanki
Ben her kadının ekstra köşede bir parası olmasından yanayım illa boşanır orta kalınır diye değil haa o ihtimal de var tabi de ne bileyim Dünya hali ne Zaman ne için paranin lazım olacağı belli olmaz. Ben en çok çocuk olduktan sonra ekstra köşede birşey biriktireyim dedim.
Akıllıyız ki zaten hahahaha. İşin sonunda para yine onların oluyorEşimizin kenarda parası yok biz kenara para koyunca fazla akıllı olmuyor muyuz?![]()
Gıda alışverişi vs var mı içinde?Bir aydır harcamalarımı not alıyorum 7 Nisan'da başladım yazmaya toplam 23.224.5 TL harcamışım eşimin harcamaları içinde yok faturalar da dahil değil
Evet pazar alışverişi market alışverişi de dahilGıda alışverişi vs var mı içinde?
Ev araba benim üstüme ama ortak işte onun dışında sadece 5 tane ajdam var 60 gram toplam onun dışında bir şey yok işten ayrıldım tazminatım var onu ayırmayı düşünüyorum ama yine ortak bir şey için muhtemelenKızlar sızın kendınıze aıt özel birikimleriniz var mı?
Harika o zamanEvet pazar alışverişi market alışverişi de dahil
Tedavi için olanları hiç hesaplama bile o çok ayrı bir mevzuBen bu hafta yıne çok harcadım.
Aslında çocuğa market alışverişi çok tutuyor benim. Çunku terapıstın verdıklerını yaptırmam için markete götürüyorum oğlumu.
Oradan aldığım abur cubur ya da oyuncaklar bayagı para tutuyor.
Maalesef durum bu.
Böyle şeyler gider olarak sayılmaz, çocuklarımıza yaptığımız yatırım bunlarBen bu hafta yıne çok harcadım.
Aslında çocuğa market alışverişi çok tutuyor benim. Çunku terapıstın verdıklerını yaptırmam için markete götürüyorum oğlumu.
Oradan aldığım abur cubur ya da oyuncaklar bayagı para tutuyor.
Maalesef durum bu.
Benımkı artık arsı alayı aştıBöyle şeyler gider olarak sayılmaz, çocuklarımıza yaptığımız yatırım bunlar![]()
Terapi parasını hesaplamıyorum da oradan sonrakı oyuncak sevdası benı batırdı. Bır de oynasa ıcım gam yemeyecek.Tedavi için olanları hiç hesaplama bile o çok ayrı bir mevzu