- 6 Ağustos 2010
- 41.625
- 75.562
- 1.123
Bereketli olsun canım1 gr 24 ayar 5850 TL ye aldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bereketli olsun canım1 gr 24 ayar 5850 TL ye aldım![]()
birikim gerçekten zor oluyor harcamalara dikkat edilmezse , ben yine ipin ucunu kaçırdım50bin civarı bir gelirim var, 20-25i karta gidiyor, 20-25 civarı da birikime atıyorum ama önümüzdeki ay son kez alacağım ödememi. Borç alıp bir bilezik daha yapmak istiyorum nasipse
Lazımsa iyi yapmışsın boşver güle güle giy1,300 e pantolon aldım 3 taksitli ipin ucu kaçtı, toplam harcama 7,500
Güle güle güzel günlerde kullan canım1,300 e pantolon aldım 3 taksitli ipin ucu kaçtı, toplam harcama 7,500
Bereketli olsun canımKızlar selamlar , dünkü harcamalarım
Fırın : 110
Sigara : 90
Toplam 200 lira
Bugün
Fırın : 110 lira
Kuruyemiş : 150 lira
Market : 257 lira
Toplam 517 lira
Bu ay ben de altın almadım ,bekliyorum bakalım hayırlısı olsunBen kişisel harcama olarak çok iyi gidiyorum galiba. Bu ayki hedefim 1 cumhuriyet altını. Biraz daha düşer belki diye bekliyorum. Geçen ay zirveden almıştım
Bir süre daha bekleyelim Varyemez, düşecek gibi duruyor. Önümüzdeki haftayı bir görelimBu ay ben de altın almadım ,bekliyorum bakalım hayırlısı olsun![]()
Ayın 25 26 sı civarını görmek istiyorum şahsenBir süre daha bekleyelim Varyemez, düşecek gibi duruyor. Önümüzdeki haftayı bir görelim![]()
Teşekkür ederim ihtiyacım vardıLazımsa iyi yapmışsın boşver güle güle giy
Teşekkür ederimGüle güle güzel günlerde kullan canım![]()