- 13 Ağustos 2017
- 75
- 276
- 93
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka canım , özkaynak işe gidip ben de alayım, su ihtiyacım vardi224 tl bimde harcadım
Bim de sular indirime girmiş
0.5 2 tl 1.5 lt 4 küsur 5 lt 13 tl gibi fiyatlardı
Allah kabul etsin Varyemez.Ben bu hafta aman aman bir para harcamadım kendim için
ama dün okuldan gelirken yaşlı bir teyzeye bir miktar sadaka bir miktar da zekat bedeli vermeye çalıştım
Perşembe günü de bir hasta ziyaretine gittim birşeyler alıp götürdüm
Önümüzdeki günlerde yine tanıdık 1 tane genç gurbette çalışıyor arkadaşıyla birlikte ailesine ziyarete gelecekmiş duydum o genç ve arkadaşını da zekat listesine yazdım ya nasip bakalım
Sarnıç galiba kaynak değildiHangi marka canım , özkaynak işe gidip ben de alayım, su ihtiyacım vardi
Amin Allah razı olsun canımAllah kabul etsin Varyemez.
Zekat verirken tüm mal varlıginin mi kırkta birini veriyorsun yoksa sadece altın gümüş ve nakit birikim üzeinden mi veriyorsun canım. Bunları hesaplamak biraz zor
Çok güzel açıklayıp anlatmışsın, çooook tesekkür ederim. Bu konuyu yillardir araştırıp duruyordum ama tam olarak anlamıyordum kafama göre bi miktar belirleyip vermeye çalıyorum, ama şu anda aydınlansın. Gerçek bir öğretmendin VaryemezAmin Allah razı olsun canım
Zekat verirken zaten kişinin üzerindeki gayrimenkul ,tarla ,arsa ,araç vs gibi şeylerin zekatı olmaz
Eğer onlardan bir gelir elde ediyorsak ve elimizdeki miktar para altın vs olarak 80.18 gr altın değerinde ise onun zekatı veriliyor
Benim şu anda elimde zekat verilecek değerde bir para ya da varlık da yok doğrusu sadece elimde olan 32 gr altın
Ama bende bir alışkanlık olmuş yıllar içerisinde sanırım ramazan ayına kadar nisab miktarı bir varlık elimde olur diye düşünüyorum
Aslında olsa bile üzerinden 1 yıl geçmesi gerekli ama araştırdım geçmeden de verilebiliyormuş yıllardır elimdeki varlığın üzerinden 1 yıl geçmesini beklemiyorum, beklemeyi istemiyorum
Ben ramazan ayından ramazan ayına elimde olan varlığın kırkta birini zekat olarak hesaplıyorum
80.18 gr altın değerinde varlık yoksa en az ihtimalle 80.18 gr altın bedeli üzerinden zekat vermeye çalışırım inşaallah
Allah hepimizi rızasına kavuştursun amin![]()
Estağfirullah canımÇok güzel açıklayıp anlatmışsın, çooook tesekkür ederim. Bu konuyu yillardir araştırıp duruyordum ama tam olarak anlamıyordum kafama göre bi miktar belirleyip vermeye çalıyorum, ama şu anda aydınlansın. Gerçek bir öğretmendin Varyemez![]()
Amin aminEstağfirullah canım
Yaşadığımız müddetçe hep birlikte öğrenciyiz işte
Allah kendi nezdinde doğru olanı kalplerimize ilham etsin ve karşımıza çıkarsın
Hatalarımızı ,günahlarımızı affetsin hepimizin amin
Al kızzzzz aklında duracağına evinde dursunAhuu14 beni bu topikte sen anlarsın şunu almamak için zor tutuyorum kendimi yanlış ürün gönderildi diye 100 TL kupon verdi
fiyatı 100 TL düşecek
![]()
Fiyatı yüksek bence biraz daha ucuza farklı bir model alabilirsinAhuu14 beni bu topikte sen anlarsın şunu almamak için zor tutuyorum kendimi yanlış ürün gönderildi diye 100 TL kupon verdi
fiyatı 100 TL düşecek
![]()
Bari sen yapma varyemezAl kızzzzz aklında duracağına evinde dursun![]()
Hem zengin hem genç hevesi kalmasınBari sen yapma varyemezalmasın çok pahalı
Heves kalmasn dersek cepte kuruş kalmazHem zengin hem genç hevesi kalmasın![]()
Benim aldıklarım hep bu fiyatlardaFiyatı yüksek bence biraz daha ucuza farklı bir model alabilirsin![]()
Dur bakalım Ahu derse ben bu hafta yeterince harcadım ben yaptım sen yapma desin banaAl kızzzzz aklında duracağına evinde dursun![]()
Eşiyle karşılıklı keyif kahvesi içmeye değerHeves kalmasn dersek cepte kuruş kalmaz![]()
Normalde 889 100 TL kupon indirimi olacak 789 TL olacakFiyatı yüksek bence biraz daha ucuza farklı bir model alabilirsin![]()
Ben kendim kahve saati yapıyorum kendime böyle güzel fincanlar bana kahveyi sevdirdi ben kahve içmezdimEşiyle karşılıklı keyif kahvesi içmeye değer![]()
Cancazım isterse 1000 tl olsun alNormalde 889 100 TL kupon indirimi olacak 789 TL olacak