• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bi ara her şeyi nakit olarak alıcaz nakit kartından alıcaz dedik sonra ne olduysa yine kredi kartına geçtik bazı şeyler alırken taksit olayı olmasa kapatırız ama lazım oluyor iki ucu b*lu değnek
Buyuk şeyler alınca karta taksit yaptırıyoruz bu sefer karta yatır tekrar kullan kısır bı döngü oluyor 🫣her ay plan yapmaktan hesap yapmaktan yoruldum valla

Dur bunu bende bi yapayımm ne kadar gidiyor merak ettim 🤣 senin biraz çok ama sankimm yani bana göre çok.
Bu ay doğum günleri çoktu anneler günü hediyelik falan aldım mayo aldım yüzme jimnastik kayıt yenileme vardı pazar alışverişi de içinde arabanın yakıtını daha eklemedim onu da eklesem daha da artar sokak hayvanlarına mama alıyorum o da içinde

Bu ay doğum günleri çoktu anneler günü hediyelik falan aldım mayo aldım yüzme jimnastik kayıt yenileme vardı pazar alışverişi de içinde arabanın yakıtını daha eklemedim onu da eklesem daha da artar sokak hayvanlarına mama alıyorum o da içinde
Ooo maşallah canım senin giderlerin çok fazla öyleyse. Paranin miktarı normal o zaman ya baksana.

Back
X