• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Dondurucuda kokular birbirine siniyor. Evdekiler istemiyor sadece biber ve domates koyuyorum . Siz nasıl önlüyorsunuz koku karismasini? İkea poşetten bile sindi birbirine çift poşette olmadı
Öyle bir sorunla karşılaşmadım gerçekten
Koku hassasiyetim vardır yiyemem öyle olsa

Bunların hepsi ihtiyaç olan şeyler harca canım boşver sen bunları😀çok ciddiyim
Katılıyorum ihtiyaç ama ayağımı yorganıma göre uzatmam lazım galiba, birde kazandığımın yarısı yatırım olsa güzel olur lazım güvende hisseder insan yine de çok şükür hamd olsun

Dondurucuda kokular birbirine siniyor. Evdekiler istemiyor sadece biber ve domates koyuyorum . Siz nasıl önlüyorsunuz koku karismasini? İkea poşetten bile sindi birbirine çift poşette olmadı
Bende de derin dondurucu var ama öyle hiç koku karışması falan olmadı buzdolabımdakilerde de olmadı

Mantı yapıp koymak istiyorum buzluğa bir ara ama vaktim yok ki bir sürü yapılacak şey var aklımda Ramazan da geliyor.
Ben mantıyı yiyeceğim gün yapıyorum
Mantı kalıbı var çok pratik oluyor ya da hamur ruleti kullanıyorum

Eee market alışverişini şimdi bu hafta harcanan kısmına yazmıyor musun 😀
esimin ki de yazayim 😁😁
market 4,950 de pazar kac lira tuttu bilmiyorum 30 dan asagi yoktu
neredeyse 1000-1500 gitmisti esim parasini verdigi icin 😁 yanimda ne canta ne cuzdan almadim.
trendyoldan 296 lira harcama yaptim bebek yagi ve Ruj eskiz defter aldim eskiz defterleri çok seviyorum 🥰

bebekyagi ucucu yaglari icin almisim pudra ve beyaz sabun favorim bundan sonra onlari alcam 🥰

Birikim işini ne kadar ciddiye aldıysam artık Falım da bile çıkıyor :KK70: :KK70:

Eklentiler

• 17932.webp
    17932.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 14
Mantı kalıbı bana çok zor geldi çok uğraştırıcı gibi hiç benlik değil
Benimki bundan ben üzerine açtığım yufkayı serince yarısına kıymayı koyup yarı tarafını üzerine kapatıyorum yarim ay ya da gözleme gibi sonra da üzerinden merdana ile geçiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20251123-231738_Google.webp
    Screenshot_20251123-231738_Google.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 15
Back
X