• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Yarın Bime organizerler geliyor hanımlar para harcamak isteyen ihtiyacı olan gidebilir🤭ben de şunu alayım diyorum.

Eklentiler

• 1000095522.webp
    1000095522.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 12
İyiyiz hamdolsun sen nasılsın canım? :KK68: :KK25:
Allah her daim iyilik sağlık huzur afiyet versin canım

Çok şükür ben de iyiyim

Bugün öğlen okulda yemeğimi yedim sonra anneme gittim, onun maaşını çekiverdim
Bana 1000 tl harçlık verdi artık verme demiyorum nasılsa kafaya koymuş alıyorum 🤣🤣🤣🤣
Allah kesesine bol bereket versin
Sonra çarşıda işlerim vardı, eski öğrencilere ,bazı tanıdıklara filan denk geldim ayak üstü de olsa hal hatır sormak iyi geldi
Büronun olduğu binaya gittim yöneticiyi görmeye binayı temizletiyormuş temizleyen kişi benim yaklaşık 15 sene önceki öğrencilerden biri eşinden ayrılmış çocuğu var
Allah'tan aklıma geldi bir köşeye çektim bir miktar zekat bir miktar da sadaka niyetiyle birşeyler vermeye çalıştım
Kendim için bugün ekonomiye katkım olmadı :-) :-) :-)

Allah her daim iyilik sağlık huzur afiyet versin canım

Çok şükür ben de iyiyim

Bugün öğlen okulda yemeğimi yedim sonra anneme gittim, onun maaşını çekiverdim
Bana 1000 tl harçlık verdi artık verme demiyorum nasılsa kafaya koymuş alıyorum 🤣🤣🤣🤣
Allah kesesine bol bereket versin
Sonra çarşıda işlerim vardı, eski öğrencilere ,bazı tanıdıklara filan denk geldim ayak üstü de olsa hal hatır sormak iyi geldi
Büronun olduğu binaya gittim yöneticiyi görmeye binayı temizletiyormuş temizleyen kişi benim yaklaşık 15 sene önceki öğrencilerden biri eşinden ayrılmış çocuğu var
Allah'tan aklıma geldi bir köşeye çektim bir miktar zekat bir miktar da sadaka niyetiyle birşeyler vermeye çalıştım
Kendim için bugün ekonomiye katkım olmadı :-) :-) :-)
Allah kabul etsin ne güzel bir gün olmuş ben de kızımı çocuk gastroenteroloji bölümüne götürdüm 19 km git 19 km gel yorulmuşum eve gel yemek yap öğleden sonra okula götür derken akşam oldu hamdolsun bugünümüze

Allah kabul etsin ne güzel bir gün olmuş ben de kızımı çocuk gastroenteroloji bölümüne götürdüm 19 km git 19 km gel yorulmuşum eve gel yemek yap öğleden sonra okula götür derken akşam oldu hamdolsun bugünümüze
Nesi var kuzucuğunun canım?
Allah acil versin

Back
X