- 13 Ağustos 2017
- 169
- 588
- 103
- 49
Ayyy tekne miiii gerçekten mi süperrrr, güzel günlerde kullanın canım Rabbim güzel eğlenceli hep birlikte seyirler mavi yolculuklar nasip etsin hanenizeTekne ve yeriyer deyip geçmeyin Bursa'da kara borsa gibi
Amin canım inşallah sağolAyyy tekne miiii gerçekten mi süperrrr, güzel günlerde kullanın canım Rabbim güzel eğlenceli hep birlikte seyirler mavi yolculuklar nasip etsin hanenize
Hayırlı olsun canımmTekne ve yeriyer deyip geçmeyin Bursa'da kara borsa gibi
2 yıl önce aynı fiyata almıştım hiç artmamiş hayretOnlarda 1200 TL
Hayırlı olsunTekne ve yeriyer deyip geçmeyin Bursa'da kara borsa gibi
2 yıl önce aynı fiyata almıştım hiç artmamiş hayretgüle güle kullanın hayırlı olsun
Coook teşekkür ederim ben dolap uygulamasi ama sıfır satan Bir yerden aldım evet banada Uygun geldi2 yıl önce aynı fiyata almıştım hiç artmamiş hayretgüle güle kullanın hayırlı olsun
Hayırlı olsun canımBir taşınmaz ile ilgili biriyle bugün anlaşmaya vardık kocama altınlarımdan verdim9 tane ajda bileziğimden 3 tane kaldı
Her zamanki gibi ihtiyaçlarımı aldımAyy nasıl başardın hayret yani
Bugün trendyoldan neler neler attım sepetime ama bir anda burası ve sizler geldiniz aklıma almadım bekletiyorum ama her ay bir şey alma hakkınız vardı di mi öyle konuşmuştuk.bakalim bu hakkımı neyden yana kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?