Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkol yaniIı ıı katiyen harcamam çok mutlu oldum suann![]()
Çok sevindim ufak şeylerin bile ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk
![]()
Dün 1800 lira beş ödemiştim, onu haftaya sarkıtsam birinciyim beeEveett haftayı bugün biraz erken kapatıyoruz kızlarr. Sonuçları açıklıyorum:
Niloyatospikk 6258₺
Rprnn 6250₺
Ahuu14 3000₺
P prensesver 2010₺
dolunaybekler 1979₺
albatroza 1800₺
Varyemez 198₺
Ve kazanannnn yine yeni ve yenidenVaryemez
Tebrikler abla
Haftaya yine bol birikimli, az harcamalı olalım hayırlısıyla✌
Çok teşekkür ederim canım benim sayende harcamalarımı daha da kontrol altına aldım en güzel yanı kredi kartını daha az kullanır oldumEveett haftayı bugün biraz erken kapatıyoruz kızlarr. Sonuçları açıklıyorum:
Niloyatospikk 6258₺
Rprnn 6250₺
Ahuu14 3000₺
P prensesver 2010₺
dolunaybekler 1979₺
albatroza 1800₺
Varyemez 198₺
Ve kazanannnn yine yeni ve yenidenVaryemez
Tebrikler abla
Haftaya yine bol birikimli, az harcamalı olalım hayırlısıyla✌
Çok ayıp hiç duymamış olayımTebrikler Varyemez, bazen bize de şampiyonluk duygusunu yaşat lütfen![]()
En iyisi yarışmadan çekileyim bu böyle olmayacakTebrikler Varyemez, bazen bize de şampiyonluk duygusunu yaşat lütfen![]()
Litfen hiç duymamış olayımEn iyisi yarışmadan çekileyim bu böyle olmayacak![]()
Ne olacak yahuLitfen hiç duymamış olayım![]()
Ben de çıkayım diyorum bakalım sonuncu kim olacakNe olacak yahu
Yine gelirim sohbete muhabbete![]()
O zaman 1.ler yarışmadan çıksınBen de çıkayım diyorum bakalım sonuncu kim olacak![]()
Ne olur acaba o zamanO zaman 1.ler yarışmadan çıksın![]()
Harcama yaparken düşünecektin bunları canımmmAşkol yani
Çok teşekkür ederim canımmmmmmVaryemez Tebrikler canım
Diğer arkadaşlar da çok şey kazandı bence diğer haftalara kıyasla baya düşmüş harcamaları herkesi tebrik ediyorum![]()
![]()
![]()
YooÇok teşekkür ederim canımmmmmm
Evet aslında hepimizin harcaması yarışma öncesi zaman dilimine göre düştü
Senin normalin bu tatlım , senin harcamalarımı kontrol edeyim diye bir derdin yokkiYooben birinci olduğum hafta da 6 bin civari ile birinci olmuşum
bu hafta da 6258 TL
Hayır kontrol ediyorum bak bir takım alıcam alt üst almadım bot almam gerekiyor almadım mont almam gerekiyor almadım dolabımda hiçbir şey olmuyor olanlarla idare ediyorum yani eve de hiçbir şey almayım yorgan mı kemirsin evdekilerSenin normalin bu tatlım , senin harcamalarımı kontrol edeyim diye bir derdin yokki
Senin istek ve ihtiyaçların çok , hiç bitmiyor![]()