Kız boşver seni arayan burada bulsunYok benim aile fotoğrafı ama ben arama kısmına ismim yazilarak taratmayı kapatmıştım yanlış hatırlamıyorsam bir ara çok istek geliyordu arkadaşların arkadaşları takip isteği ve mesaj atabilir tıklamıştım sanki o yüzden bulunmuyor olabilir
Bizim burda herkes birnirini tanır herkes de birbirinde ekli. En olmadı ekran görüntüsü alıp atıyolar birbirlerineYok yahu o nereden çıktı
Benim de iki kişi var numaralarımızı aldığımız biri Bursa'da henüz buluşamadık istiyordu kendisi tanışmayı biri de Trabzon'da çok seviyorum kendisini o da öğretmenKız boşver seni arayan burada bulsun
Ama benim kadınlar kulübünden
Buranın dışında görüştüklerim var
Ablan yarın okula gitmeyecek ama başka bir yerde hizmet içi eğitim var ilkyardım konuluKarpuz kesmeyek miydi ablaaa
Noluyor öyle ekran fotoğrafı atınca acebaBizim burda herkes birnirini tanır herkes de birbirinde ekli. En olmadı ekran görüntüsü alıp atıyolar birbirlerine
Biri Bursa 'da hatta Bursa 'ya okul gezisi düzenlediğimiz yıl kaldığımız kervan otele gelip benimle görüşecekti ama otobüsümüz geç gelince gece gece rahatsız olmalarını istemedimBenim de iki kişi var numaralarımızı aldığımız biri Bursa'da henüz buluşamadık istiyordu kendisi tanışmayı biri de Trabzon'da çok seviyorum kendisini o da öğretmen
Bizim whatsap gruplarına atıyolsr mesela.Noluyor öyle ekran fotoğrafı atınca aceba
Ya ne güzel bir dahaki Bursa'ya gelişinde tanışırız inşallah ben seni çarşıları gezdiririm para harcattırırımBiri Bursa 'da hatta Bursa 'ya okul gezisi düzenlediğimiz yıl kaldığımız kervan otele gelip benimle görüşecekti ama otobüsümüz geç gelince gece gece rahatsız olmalarını istemedim
Bu tarz dedikoducu kişileri tanıyınca siliyorum engelliyorum ben sevmediğim kişilerin de storylerini sessize alırımBizim whatsap gruplarına atıyolsr mesela.
Hiç tanımadığım kişilerin o gün misafiri kimmiş kime nispet yapmışlar hep öğreniyorum
Gezmelerde para harcarım benYa ne güzel bir dahaki Bursa'ya gelişinde tanışırız inşallah ben seni çarşıları gezdiririm para harcattırırım
Tamam o zaman harcarız sağlık olsun iyi gecelerGezmelerde para harcarım ben
Paraları öyle zamanlar için biriktiriyorum zaten
En iyisini yapıyosun canım. Aslında en garantisi internet aleminde dijital iz bırakmamak ama bu devirde çok zorBu tarz dedikoducu kişileri tanıyınca siliyorum engelliyorum ben sevmediğim kişilerin de storylerini sessize alırım
Birçok uygulamayı indirirken birçok şeye izin veriyoruzEn iyisini yapıyosun canım. Aslında en garantisi internet aleminde dijital iz bırakmamak ama bu devirde çok zor
Sonucu belli sankiSizi yoldan çıkardımfarkındaysanız alışveriş konuşuyoruz Varyemez bile çanta aldı ya bu hafta kim sonuncu olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?