Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok beğendim çantayı, kese gibi çantaları beğeniyorumSizce nasıl kızlar, objektif yorumlayın![]()
Kırmızılar güzelmişKızlar Facebook arşivimden buldum ne çantalar satmışım hiç kendime ayırmamışım ya ona kızıyorum
Yaa senin adın niloya bi kereAslında daha çok vardı da altta ismim gözüküyor diye kırpma yaptım bu kadarını ya sorma inan ki hiç ayırmamışım
O nedir530 TL kızıma hadi aldım
Bebişlerin biri uyudu, biri kendi kendine oynuyor, ben de çay ve kadınlarkulübü yapıyorum ablaKızlar nasılsınız bakalım?![]()
Ben de haftaya altın almayı planlıyorum. Bugün artsın, sonra düşsünBugün altın bozdurmaya gideceğim azcık artaydı iyiydi
Hangi marka aldınBebişlerin biri uyudu, biri kendi kendine oynuyor, ben de çay ve kadınlarkulübü yapıyorum ablasen?
İyi sen nasılsın :)Kızlar nasılsınız bakalım?![]()
Eğitimdeyim canımBebişlerin biri uyudu, biri kendi kendine oynuyor, ben de çay ve kadınlarkulübü yapıyorum ablasen?
Bugün çok para harcadım. Dün de harcamıştım, önceki gün deBu hafta çok heyecanlı herkes para harcıyor![]()
Çok düşmüş alacaksınız alın ben bozdurdumBen de haftaya altın almayı planlıyorum. Bugün artsın, sonra düşsün![]()
Çok şükür iyiyim canım eğitim bittiİyi sen nasılsın :)
Afiyet olsunÇok şükür iyiyim canım eğitim bitti
Il merkezindeydi şimdi anneme geldim yemek yiyiyorum![]()