- 23 Ocak 2016
- 37.554
- 56.407
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahha haftaya birde aidat , spor salonu yenileme ödemelerim var ne yapcam bilmiyorum :)Bu hafta içimi rahatlatıyorsunuz Ahucum![]()
Güle güle güzel günlerde kullansın canımSaat nasıl sizce kızlar daha güzelini alabilir miydim acaba , birde düşündüm keşke watsapp gurubumuz olsaydı daha güzsel olurdu
Çok güzel benim gibi saat seven biriyse beğenir ben çok saat seviyorum bir ara çeşit çeşit vardıSaat nasıl sizce kızlar daha güzelini alabilir miydim acaba , birde düşündüm keşke watsapp gurubumuz olsaydı daha güzsel olurdu
Teşekkür ederimGüle güle güzel günlerde kullansın canım
Bende çok severim ince bilekli biri ve spor kıyafetleri ile uygun olur diye düşündümÇok güzel benim gibi saat seven biriyse beğenir ben çok saat seviyorum bir ara çeşit çeşit vardı
Güle güle kullansın ne güzel düşünceli bir arkadaşa sahipBende çok severim ince bilekli biri ve spor kıyafetleri ile uygun olur diye düşündüm
Benim bu sefer ya 2 bini geçtimmm simdidenBen gene sonuncu olurum şimdi markete 1077 TL ödedim
Vatsap Grubu yasssakkkSaat nasıl sizce kızlar daha güzelini alabilir miydim acaba , birde düşündüm keşke watsapp gurubumuz olsaydı daha güzsel olurdu
Çok teşekkür ederimGüle güle kullansın ne güzel düşünceli bir arkadaşa sahip
Evet yasakmış , begenmenize sevindim hepimizin :)Vatsap Grubu yasssakkkgeçen bildirim gelmişti ya.
Bende beğendim saati güzel
8 bin olan nedir canım?Bizim burada 8 bin diyorlar ama çok güzel bir yer bence fiyatı Uygun
İçiniz rahat olsun sonuncu ben :))Benim bu sefer ya 2 bini geçtimmm simdiden![]()
Allah razı olsunİçiniz rahat olsun sonuncu ben :))
Bir ümit beni geçecek birini bekliyorum :))Allah razı olsunben dayanamam sonuncu olmaya zaten