- 23 Ocak 2016
- 37.612
- 56.583
- 598
Az önce kuyumcu paylaşmış çeyrek 9750Bu aralar altın alma ihtimalim var ya, hemen arttı bu meret![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce kuyumcu paylaşmış çeyrek 9750Bu aralar altın alma ihtimalim var ya, hemen arttı bu meret![]()
bizim burda iç-dış detaylı 400 tl idi, zam gelmedi ise, epeydir yıkatmadım.
Evet bende düşünüyordumBu aralar altın alma ihtimalim var ya, hemen arttı bu meret![]()
Eğer yatırım amaçlı almayı düşünüyorsanız, 1 gr. da çok da bişey farketmez. Kısa vadede bozmayacaksanız.Evet bende düşünüyordum![]()
Her ay çeyrek almaya gayret ediyorum ne kadar geldi üstüne bilmiyorumEğer yatırım amaçlı almayı düşünüyorsanız, 1 gr. da çok da bişey farketmez. Kısa vadede bozmayacaksanız.
Allah bereketini artırsın inşallah.Her ay çeyrek almaya gayret ediyorum ne kadar geldi üstüne bilmiyorum
Hiç bilmiyorum canım ben arabayı hiç yıkatmıyorum
Napıyorsun peki nasıl temizleniyorHiç bilmiyorum canım ben arabayı hiç yıkatmıyorum![]()
1 gram için çok önemli değil diye düşünüyorum ya 100 200₺ oynar en fazlabu hafta altın ve gram alım zamanı değil diye duydum haberlerde.
Yıkatma burada en son 600 dü kız detayı 100 e yaparlar mı bin TL den başlar bu benim self servis kendin yıkama köpük durulama iki jeton yapıyorum benbizim burda iç-dış detaylı 400 tl idi, zam gelmedi ise, epeydir yıkatmadım.
100 tl sadece dış yıkama mı?
Allah razı olsunAllah bereketini artırsın inşallah.
Aracı benden başka kullanan yok içi kirlenmiyorNapıyorsun peki nasıl temizleniyor
Allah razı olsunKızlar rahat olun bu hafta ablanız gerçekten sondan 1.
2 kilo keçi peyniri 800 tl
Okul çay parası 250 tl
Okula çaydanlık kahve makinası alınacak 200 tl
Yerli malı günü için börek 200 tl
Market ( tuvalet kağıdı) 229 tl