• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Yok kız o kadar da değil sende😄ben aşırı link veren kim varsa hemen takipten çıkıyorum faydalı içerikler oluyor onları takip ediyorum.
Ben bağımlı olmuştum sürekli elimde telefon vardı uzak kalmak istedim genel olarak 😂
Şimdi de kk bağımlısıyım 🥲

Çocuklara 2 sweat aldım. Sürahim kırılmıştı, sürahi aldım. Masaya yapay çiçek bakıyordum ne zamandır, 2 tane aldım. Kupa bardaklarda da indirim varmış, 2 de ondan aldım. Toplam 1000 lira tuttu.
Bes ödemem var bugün ödemeli. Ama onu da kredi kartı 7sinde hesap kestikten sonra ödeyeceğim. Bu ay kartı rahatlatmam lazım 😁

Kızlar bizde de eşim artık işsiz diyebilirim yeni bi yola girdik kendi işini kurdu. Güncel borç 1.5 milyon teşvik alacağız ama belli değil. Şuan işinde çalışıyor olacak ama danışmanlık vermiş gibi olacak. Bi yola girdik ben çalışmıyorum bebeğim var birikim hala duruyor. Yaş gençken bu riski alalım dedik. Bu ortamda maaşı vs iyiydi düzenli gelire alıştık bi yerde bakalım ne olacak.

Acaba konu sahibi napti. Başarılı oldu mu? Malum hayat sartlari
Konuyu ocak ayında açmıştım sanırım. O zamandan beri ciddi yol kat ettim, ama hesapta olmayan çok fazla da harcamam oldu. Her ay bu ay az harcayacağım diyorum, ekstra bir şey çıkıyor mutlaka. Bu ay da temizlik ve kışlık hazırlıl mevsimi olacak. Umarım önümüzdeki aylar harcamam olmaz. Hedefim ramazan ayına kadar 3 ajda bilezik 🤷‍♀️🤷‍♀️

Back
X