- 20 Mayıs 2024
- 1.614
- 8.612
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız o kadar da değil sendeBen komple instagramı kapadımsapık gibi her linke bakıyodum alıyodum böyle çok güzel oldu
![]()
Ben bağımlı olmuştum sürekli elimde telefon vardı uzak kalmak istedim genel olarakYok kız o kadar da değil sendeben aşırı link veren kim varsa hemen takipten çıkıyorum faydalı içerikler oluyor onları takip ediyorum.
Ay sorma ben de aynısıyımBen bağımlı olmuştum sürekli elimde telefon vardı uzak kalmak istedim genel olarak
Şimdi de kk bağımlısıyım![]()
Buralarda kal birikim yapmak içinBen bağımlı olmuştum sürekli elimde telefon vardı uzak kalmak istedim genel olarak
Şimdi de kk bağımlısıyım![]()
Çok pahalı herşeyy, turşuluklara daha hiç bakmadım. Biraz sosluk vs almam lazımPazara 1500 TL ile gittim kalan 190 TL turşuluk falan da aldım ama pazar fiyatları pahalı Allah'ım yardım etsin bu halka
Maşallah ya az harcamışsın pazarda1000 tl ile pazara girdim
Kalan 300 tl
Daha marketten alacaklarım var
3800 tl kredi ödemesi yaptım.
3300 tl elden borcum vardı onu ödedim.
Kk 4 ünde kesiliyo onun asgarisini ödicem![]()
10 u görür yılbaşına kadar sankiÇeyrek 100 TL daha artmış olup 8476 TL
Evet görür10 u görür yılbaşına kadar sanki
2 kişiyiz bi de oğlum için ek gıdaya göre aldım.Maşallah ya az harcamışsın pazarda
Konuyu ocak ayında açmıştım sanırım. O zamandan beri ciddi yol kat ettim, ama hesapta olmayan çok fazla da harcamam oldu. Her ay bu ay az harcayacağım diyorum, ekstra bir şey çıkıyor mutlaka. Bu ay da temizlik ve kışlık hazırlıl mevsimi olacak. Umarım önümüzdeki aylar harcamam olmaz. Hedefim ramazan ayına kadar 3 ajda bilezikAcaba konu sahibi napti. Başarılı oldu mu? Malum hayat sartlari