- Emoji Skoru
- 63.318
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim deeee. Ben diyeyim 100 binHayırlı cumalar kızlar
Bugün ve yarın biraz harcamalarım fazla![]()
Yok o ayrı kredi kartında onu saymıyorum 80 bin o daBenim deeee. Ben diyeyim 100 bin
Eylülü çok severim ben dehayırlı cumalar en sevdiğim gün cuma :) şükür ki bu hafta da bitti pazartesi okullar açılıyor yogun bir tempo bizi bekliyor forma kırtasiye vs harcamaları yapmıştık ama oğlumun ayakkabısı küçük geliyormuş yazın hep sandalet terlik giydiğinden yeni farkettik bir de sulugu kırılmış güya garantiliydi sikayet oluşturdum bakalım ne olacak ama yine de yeni bir suluk ve ayakkabı alacagız haftasonu. haftasonu güzel bir temizlik düzen yapacagız gereksiz küçülen kıyafet kitap kagıt kürek ne varsa dönüşüme atıp ne var ne yok bakmam lazım. Havalarda serinlemeye basladı çok şükür aylardır üzerime çarsaf bile almıyordum bugun sabaha karşı ilk kez kalkıp pike aldım. Bu havaları cok seviyorum ne sıcak ne soğuk arada ılık yagmurlar çok keyifli.![]()
geri dönüş tutarları nasıl?Kızlar 59 bin tek çekim çekmek mi, 63 bin 6 ay taksitle ödemek mi sizce @Altin Birikimcisi abla hangisi mantıklı
63 bini ayda 10500 ödeyeceğim. 59 bini tek seferde çektirirsem, altın bozdurmak zorunda kalabilirimgeri dönüş tutarları nasıl?
ben olsam altın bozmam zaten altın düşüyor suan taksitli yapıp rahat öderim 6 yerine 3 taksitle belki daha az faizle makul olabilir bir sorun. Ödeyebiliyorsanız nakit almak mantıklı ama o kadar nakitiniz yoksa taksitli mantıklı. Birikime giren para geri alınmaz felsefesi iyidir bu yüzden kumbaralar acılmaz şekilde tasarlanır :)63 bini ayda 10500 ödeyeceğim. 59 bini tek seferde çektirirsem, altın bozdurmak zorunda kalabilirim
3 taksite karar verdim bakalım, ikisinin ortasıben olsam altın bozmam zaten altın düşüyor suan taksitli yapıp rahat öderim 6 yerine 3 taksitle belki daha az faizle makul olabilir bir sorun. Ödeyebiliyorsanız nakit almak mantıklı ama o kadar nakitiniz yoksa taksitli mantıklı. Birikime giren para geri alınmaz felsefesi iyidir bu yüzden kumbaralar acılmaz şekilde tasarlanır :)
bazı bankaların faizsiz kampanyaları oluyor, yeni hesap açılışlarına, bir baksaydınız.63 bini ayda 10500 ödeyeceğim. 59 bini tek seferde çektirirsem, altın bozdurmak zorunda kalabilirim
ben de hep öyle yaparım karar veremediğimde az taksit az faiz kolaylastırıcı ödeme iyidir ama genelde söylemiyolar önce vade farksız taksit var mı diye sorarım yoksa az faiz ödemeyi tercih ederim. Nakit alıp pazarlık etmek cok daha mantıklı ama bu da her alışverişte olmuyor maalesef. Ne için harcadıysanız hayırlı olsun diyelim.3 taksite karar verdim bakalım, ikisinin ortası![]()
Canım ben altını param yettiği kadar tek seferde yüz yüze ödeme yapıyorumKızlar 59 bin tek çekim çekmek mi, 63 bin 6 ay taksitle ödemek mi sizce @Altin Birikimcisi abla hangisi mantıklı
en sevdiğimiz olay vade farksız peşin fiyatına taksit. ben de şehir dışından gelen misafirlerim için hediyelik bişeyler aldırdım tatlı kolonya vs 1000 tl tuttu onlar gelirken eli boş gelmedikleri için mahcup olmak istemedim neyse saglık olsun. cocukların okuluyla görüştüm yemek ücreti aylık 5 bin civarı ikisinin 10 bin neyse Eylül yı 13 gün okul oldugundan 6 bin ödeyecegim bu aylık. Saglıklı beslensinler diye ugrasıyorum inşallah yemekhanedekileri yerler de ekstra cok masraf cıkmaz. Eylül ayını cok seviyorum da bir de su ekstra okul kayıt kırtasiye forma vs giderleri olmasa daha cok seveceğim :) neyse su lay lay lom modundan cıkalım da düzenli günlerimize dönelim herkes işine okuluna baksın benim de kafam rahatlasınBankanın kampanyası varmış, 3 taksite faiz olmadı çok şükür, peşin fiyatına aldım![]()
Hanımlar adımı değiştirdim kariyer hedefimi tamamlamış olduğumdan müdürlüğün bir önemi kalmadı artık yeni hedefim altın biriktirmek :) doğru yerde olduğumu düşünüyorum. ayy ben gittikçe anneme hatta anneanneme benzemeye basladım. her kız sonunda o laf ettiği annesinin küçük bir kopyası haline geliyor. Canım anam meğer ne akıllı kadınmış ben bilememişim :))