- Emoji Skoru
- 83.969
- Puanlar
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@gislaKızlar çevrenizde ...evim sistemlerinden ev araba vs alan var mı ?
Benim teslimat daha olmadı el değiştirdi tutuklandı@gisla
Deneyeceğim köfte ben evde yapıyorum aylık olarak çok rahat oluyor işten gelip yanına iki patatesle pişiriyorum büyük kolaylikBiz Köfteci Yusuf dışında başka yerden pek alışveriş yapmıyoruz çok memnunuz beğenmediğin şubeyi değiştir ya da müşteri hizmetlerini ara şikayet et hemen değiştiriyorlar.
Yarışma başladı mı ya haberim yok bugün benim bir harcamam yok ama zaten artık evin harcamalarini bıraktım eşim yapacak hiç sormuyorum da. Ben de kendi maasimla borçlarımı ödeyip birikim yapcam.16 Eylül
Pazarlık 870 TL
Oyun alanı 200 TL
Allık fırçası 250 TL
Allık 258 TL
Market 150 TL
Toplam 1728 TL
Eskiden vardı ama şuan çok riskli buluyorum.Kızlar çevrenizde ...evim sistemlerinden ev araba vs alan var mı ?
Katilimevime mi yazılmıştınızBenim teslimat daha olmadı el değiştirdi tutuklandı![]()
EvetKatilimevime mi yazılmıştınız
Köfteden çok biz et ürünlerini, sucuk daha çok alıyoruz. Yarışma başladı mı bilmiyorum yazanlar olmuş ben de yazdımDeneyeceğim köfte ben evde yapıyorum aylık olarak çok rahat oluyor işten gelip yanına iki patatesle pişiriyorum büyük kolaylik
Yarışma başladı mı ya haberim yok bugün benim bir harcamam yok ama zaten artık evin harcamalarini bıraktım eşim yapacak hiç sormuyorum da. Ben de kendi maasimla borçlarımı ödeyip birikim yapcam.
Valla süpersinYaptığım tasarrufları söyleyeyim size dışarda hiç para harcamıyorum. Sigarayı bıraktım çay kahve parası için işyerine maaşı alınca 300 verdim bir ay içerim. Eşime bana çikolata al dedim kahveyle içmek için işyerinde ona aldırdım. Hiç markete gitmiyorum öğle yemeğini evden götürüyorum. En son size uygulama üyeliklerini iptal edip parasını aldığımı söylemiştim. Bugün de faturaları taşıdım 5 talimata 1000 TL parapuan veriyordu bereket versin süresi bitince tekrar öbür bankaya alcam bunu da bankacı bir arkadaş söyledi :) sizinle paylaşmak istedim
Senin girdiğin firmada eşimin arkadaşı araba aldı 5 ayın sonunda almış eşim dedi istersen oraya girelim dedim altınlarımı hiç veremem bunlar bir gün millete kazık atarlar ortalık dolandırıcı kaynıyor dolandıran 2 gün hapis sonra dışarı ama katılımevim ile ilgili haberi kardeşim detaylı okumuş sorun yok diyor.Benim teslimat daha olmadı el değiştirdi tutuklandı![]()
Eşimin arkadaşı yüklü peşinat vermiş 5 ayın sonunda arabasını almış kardeşimin arkadaşı da evini öyle aldı arkadaşının annesi de öyle almışKızlar çevrenizde ...evim sistemlerinden ev araba vs alan var mı ?
Evet teslimatta sıkıntı yok dediler benim çevremde ev araba alan çok daha çok borsa kaynaklı bakalım ev arabaya kredi yok çıkmıyo parayı alırım da alacak araba bulamam aanırımSenin girdiğin firmada eşimin arkadaşı araba aldı 5 ayın sonunda almış eşim dedi istersen oraya girelim dedim altınlarımı hiç veremem bunlar bir gün millete kazık atarlar ortalık dolandırıcı kaynıyor dolandıran 2 gün hapis sonra dışarı ama katılımevim ile ilgili haberi kardeşim detaylı okumuş sorun yok diyor![]()
Biz arabamızı f.evimden aldıkKızlar çevrenizde ...evim sistemlerinden ev araba vs alan var mı ?
Dejavu oldum daha dün aynı mesajı okumuştumBu gece motorine yine zam geldi bu demektir ki her şeye zam gelecek
Birkaç gün önce de zam geldi de ondanDejavu oldum daha dün aynı mesajı okumuştum![]()
Öyle normal üyelik değil ya premium işte plus vs kargo ödememek için senelik üyelikler karttan çekiliyor otomatik hepsini iptal edip iadelerini aldım. Uygulamaları da sildim çok iyi gidiyorum. Bu arada kızlar Çarşı market Pazar internetten ucuzmuş eskiden evet internet ucuzdu almak mantıklısı bizi bağımlı ettiler şimdi bakıyorum her şey her yerde satılıyor çok da uygun internetten almaya gerçekten gerek yok silin kurtulun.Valla süpersinüyelik iptalinde para niye iade oluyor ilk defa duydum benim de YouTube premium üyeliğim var ama memnunum iptal etmeyi hiç düşünmedim reklamlı YouTube berbat
Günaydın günaydın günaydın hepimize güzel bir gün olsun. Bugün feci trafik vardı daha yeni gelebildim işe :)Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...![]()