- 16 Haziran 2020
- 5.439
- 13.111
- 248
- 29
Hiç bilmiyorum kimse topige yazıyor mu diye bakinayym bi dedim hemen dikkatimi çektiEvet neden gitmiş acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmiyorum kimse topige yazıyor mu diye bakinayym bi dedim hemen dikkatimi çektiEvet neden gitmiş acaba?
Temmuz ayı 35.606.5 TL kapanış Ağustos ayı şuan 1544 TL olduHiç birikim yapılmıyor yavvben hep harcıyorum bu ay
Niloyatospikk gibi gelir gider herşeyi yazcam ayın ikinci günündeyz 6 bin gitti bile
![]()
Belki biraz ara vermek istemiş olabilir.Hiç bilmiyorum kimse topige yazıyor mu diye bakinayym bi dedim hemen dikkatimi çekti
Benim toplu altınlar geldi ya teselli birazHiç bilmiyorum kimse topige yazıyor mu diye bakinayym bi dedim hemen dikkatimi çekti
Bol bereketli olsun güzel yerlere harcansn inşallahBenim toplu altınlar geldi ya teselli birazya aslında altın yapacak param var ama şuan yatırımlık bir şey alamam malum yaz mevsimi
Sen yazmayı bırak o zamanTemmuz ayı 35.606.5 TL kapanış Ağustos ayı şuan 1544 TL oldubirikim yapacak durumda değilim kardeşimin düğünü bittikten sonra inşallah ucuza abiye bulmaya çalışıyorum tasarruf yapayım diye
ya bir de yazdıkça daha çok harcadığımı farkettim
![]()
Yazmaya da alıştımSen yazmayı bırak o zamandüğünlerde çok masraflı oluyor inşallah en az masrafla bitirirsin
![]()
3 yıl önce ki yazdıklarıma baktım da fiyatlar arası uçurumYazmaya da alıştım![]()
Ben de eski faturalari attım geçen gün 2018 de aldığımız klima 2650 TLymiş şuan 32 bin3 yıl önce ki yazdıklarıma baktım da fiyatlar arası uçurum![]()
SelllaaamHellöö geldim kızlar yettim anamBirikimler nasıl gidiyo kızlar? yaz dönemi düğün dönemi, genelde birikmiyo gidiyo
![]()
Burada çok vakit harcadığımı düşünüp gitmiştim ama buraya girmeyince başka sitelere giriyorum, yine vakit kaybı oluyor. En iyisi geri döneyim dedimSelllaaam
Birikmiyo gerçekten gidiyo da gidiyo
Bi ara baktım üyelik iptali yazıyodu
Dönmene sevindim
Hellöö geldim kızlar yettim anamBirikimler nasıl gidiyo kızlar? yaz dönemi düğün dönemi, genelde birikmiyo gidiyo
![]()
HoşbuldukkHoşgeldinnn cnmvalla birikmiyo yav hep borç ödüyorz resmen
![]()
İnşallah ekimden sonra bol bol yaparsınızEkimde kredi kartı hariç kredi ve dağınık borçlarımız bitmiş olacak inşallah
2 ay daha birikim yok![]()
Maşallah altınlar bereketli olsunBu hafta 850 liralık market alışverişi yaptım. Gr**tis'te indirimde denk getirdiğim bazı hijyen ürünlerinden aldım 550 liraya. 300 lira kuaföre verdim. Çocukların parasının üstünü tamlayıp 1 gram altın aldım 4470 lira.
Teşekkür ederim canımMaşallah altınlar bereketli olsunben bu ay gelir gider ne var ne yok yazıyorm ay sonu buraya yazcam bakalım..
daha hiç birikim adına birşey yapmadım, inşallah olur ama ay bitmedi umudum var![]()
Bereketli olsun altınınBu hafta 850 liralık market alışverişi yaptım. Gr**tis'te indirimde denk getirdiğim bazı hijyen ürünlerinden aldım 550 liraya. 300 lira kuaföre verdim. Çocukların parasının üstünü tamlayıp 1 gram altın aldım 4470 lira.