• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

10 gramlık ajdalar da çok yamuluyor yamtiri yumtiri oldu benimkiler
Benim 1 tane 15 gr bileziğim var oğlanların sünnetinde annem takmıştı

Geçen ofis alırken bütün altınları takıları sattım sadece annemin taktığı bileziği hatıra bıraktım

Eklentiler

• 20250928_174847.webp
    20250928_174847.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 20250928_174823.webp
    20250928_174823.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 68
Benim 1 tane 15 gr bileziğim var oğlanların sünnetinde annem takmıştı

Geçen ofis alırken bütün altınları takıları sattım sadece annemin taktığı bileziği hatıra bıraktım
İyi yapmışsın anne hatırası zaten işçilik de var bunda ucuz da gider gerek yok bir ajda bile en son sorduğumda bin TL düşüğe alıyorlardı aslında en güzeli Cumhuriyet çeyrek gram yarım altın ben ajda yapmaktan vazgeçtim

İyi yapmışsın anne hatırası zaten işçilik de var bunda ucuz da gider gerek yok bir ajda bile en son sorduğumda bin TL düşüğe alıyorlardı aslında en güzeli Cumhuriyet çeyrek gram yarım altın ben ajda yapmaktan vazgeçtim
Ben birikim olarak gram altın alıyorum

Evet en güzeli hiç zarar yok gibi bir şey gram altının yarısının da yarısı çıkmış ilk defa duydum 0.5 gramı daha yeni duymuştum 0.25 de çıkmış
Onlar eskiden de vardı ama bi ara kaldırıldı. Tekrar mı gelmiş
Hatta benim düğünümde 0.25 gr takmışlar bizde onu gram diye kuyumcuya bozdurmaya götürmüş. Orda öğrendik 😂
Rezillik 😂

Onlar eskiden de vardı ama bi ara kaldırıldı. Tekrar mı gelmiş
Hatta benim düğünümde 0.25 gr takmışlar bizde onu gram diye kuyumcuya bozdurmaya götürmüş. Orda öğrendik 😂
Rezillik 😂
Kardeşimin bebeğine 0.5 getirmişlerdi çok şaşırmıştık😀şimdi diğer kardeşim evlendi 0.25 takan olmuş çok şaşırdım 🤣kenarda biraz nakit biriksin hemen 0.25 yapmak lazım gram olmuş 5 küsür

Evet en güzeli hiç zarar yok gibi bir şey gram altının yarısının da yarısı çıkmış ilk defa duydum 0.5 gramı daha yeni duymuştum 0.25 de çıkmış
Okulda öğretmen arkadaşlar altın günü yapıyorlar birkaç sene girdim ama bu yıl girmedim. Ben kendimi mali disiplin altına alabiliyorum çok şükür ayda 10 12 gr altın biriktirme hedefi koyuyorum kendime
Allah bol bereket versin kazançlarımıza

Okulda öğretmen arkadaşlar altın günü yapıyorlar birkaç sene girdim ama bu yıl girmedim. Ben kendimi mali disiplin altına alabiliyorum çok şükür ayda 10 12 gr altın biriktirme hedefi koyuyorum kendime
Allah bol bereket versin kazançlarımıza
Ben de özellikle altın günü diye girmiyorum akraba günü başlatınca altın olsun diyorlar uyuyorum ama iyi oldu 10 tane geldi birden

Back
X