• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Haftasonu hiç para harcamadım. İnşallah market eksikleri vs tamamlandı. Bir süre harcama yapmayı düşünmüyorum.
Halıları yıkamaya vereceğim, oraya para gidecek bi.
Ben de bu hafta sonu para harcamadım

Üstelik annemin emekli aylığını çektim atm den
Bana 1000 tl harçlık verdi
Allah kesesine bol bereket versin

Allah kurtarsın
Kredileri niçin çektiniz ?
çok teşekkür ederim
bütçemizi çok aşan bir ev aldık
ev kredisi dışında borçlandık sürekli sürekli
şimdi gelen para otomatik kredilere gittiği için her harcamamız eksiden oluyor..

çok teşekkür ederim
bütçemizi çok aşan bir ev aldık
ev kredisi dışında borçlandık sürekli sürekli
şimdi gelen para otomatik kredilere gittiği için her harcamamız eksiden oluyor..
Anladım canım Allah kurtarsın borçlu olmak gerçekten çok zor

Şimdi yazdım ben de 1033.75 TL harcamışım
1000085195.webp

Evet en güzeli hiç zarar yok gibi bir şey gram altının yarısının da yarısı çıkmış ilk defa duydum 0.5 gramı daha yeni duymuştum 0.25 de çıkmış
Bugün bunu soracaktm kuyumcuya hiç unutmuşum yeni senin mesajı okuyunca aklıma geldi dhhdh altın baya yükseliyor en ucuz neyse onu hemen almak kâr

Bende bugün 1150 TL harcadım. Yarına hastane için merkeze gideceğim 1500 nakit çekip yanıma aldım. Hesapta 3.500 var.
3.800 de krediye yatırdım. Bakalım inşallah bende fazla para harcamam ama baya eksiğim var kış için.

Şimdi baktım çeyrek 8375 TL yok ne ara 8000 i geçti bu çeyrek 9 bin de olur arkadaş
Olur zaten oraları bilmiyorum ama buralarda 20 kuyumcu gezdim ne tam ne yarım ne çeyrek yok kimse satmıyor elimizde yok diolar. gelde inan demiyorlar toplattik. Hepinizin elinde mi aynı anda bitti

Altınlı veya dövizli gün işini çok seviyorum ama çevremde kimse yok varsa yoksa TL onu da ben istemiyorum hiç bir katkısı olmuyor
TL ile güne girilecek gibi değil ki biz Aralık ayında güne başladığımızda gram 2800 küsürdü bu ay 5200 nasıl TL ile güne giresin ki şöyle de yapabilirsiniz bir gram altın o gün kaç paraysa herkese eşit bölersiniz her ay bir kişiye bir gram gitmiş olur

Back
X