- 3 Haziran 2015
- 37.252
- 120.620
- 798
- 36
nasıl tıkaniyorlar ?ben 2 tane kullandım buhar makinası, tıkanıyorlar, en son buhurdanlıkta buldum çözümü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl tıkaniyorlar ?ben 2 tane kullandım buhar makinası, tıkanıyorlar, en son buhurdanlıkta buldum çözümü
Merhabaaaaaaaa canım okula gittimVaryemez nerelerdesin hanımefendi?
Merhaba canım kendi adıma çok şükür iyiyim şimdilikÇok detaylı okuyamadım yazılanlar
Nasılsınız kızlar
Ayy ne güzel afiyet olsun ben de bayadır mantı yapmadım dün hazır aldımMerhabaaaaaaaa canım okula gittim
Annem aradı mantı yapmış okul dönüşü mantı yemeye geldim, birazdan eve geçeceğim nasip olursa![]()
Ben de bugün için acaba mantı mı yapsam diye içimden geçirmiştim dün, bugün karşıma çıkması doğrusu memnun etti beniAyy ne güzel afiyet olsun ben de bayadır mantı yapmadım dün hazır aldım
Hahhha güle güle kullan ben sadece nasıl kullandığını merak etmiştimbuhar makinasi aldim şimdi de iyi hatirlattiniz
130 tl trendyol harcandi:)
Buraya yazacağım diye bende harcama yapmak istemiyorum sıfır tl ile günü geçirmek mutlu ediyorBugün öğlen file markete gidicektim kahve için..
sürekli erteliyorum.
Bu ay tembihli harcama yapıyorum nedense![]()
Ihtiyaçlar birikince bir yerde toptan patlayacak deseneBuraya yazacağım diye bende harcama yapmak istemiyorum sıfır tl ile günü geçirmek mutlu ediyor![]()
Kalbin temizmişBen de bugün için acaba mantı mı yapsam diye içimden geçirmiştim dün, bugün karşıma çıkması doğrusu memnun etti beni![]()
Valla ekstreme baktım hep Trendyol dolayısıyla kart borcum başıma bela oluyordu, Temel ihtiyaçlar her türlü harcanılır ama kemer sıkma bana iyi gelecekIhtiyaçlar birikince bir yerde toptan patlayacak desene![]()
İyiyim ben de çok şükürMerhaba canım kendi adıma çok şükür iyiyim şimdilik
Sen nasılsın?
130 tlye buhar makinesi var mı yaa çok ucuz geldibuhar makinasi aldim şimdi de iyi hatirlattiniz
130 tl trendyol harcandi:)
ne güzel tebrik ediyorum seni keşke bende uygulayabilsem sürekli alışveriş yapıyorum tutamıyorum kendimi şuan evlilik sürecindeyim birde çeyiz alışverişi falan sürekli ıvır zıvır da olsa harcama yapıp duruyorum1500 liralık vitamin takviye, kozmetik vs alışverişi yaptım. Alışveriş kısıtlamam şimdilik iyi gidiyor. Geçen aylarda 25 bin olan kredi kart ekstrem, bu ay 14 bin. ✌