• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Ay çok pardon yanlış anladım ben , paça suyu nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum içerim valla
Estağfurullah sorun değil 🥰 kasaplarda paça kemik satılıyor çok ucuz fiyatı da tanesi 100₺ civarı. Büyük bir tencereye alıp 4 saat kadar kaynatıyorum. İçine Defne yaprağı atıyorum tüm kokusunu alıyor. Suyunu bardaklara doldurup donduruyorum çorbalara pilavlara kullanıyorum. Suyunu direkt et parçacıklariyla çorba yapsan daha hızlı fayda sağlar

Estağfurullah sorun değil 🥰 kasaplarda paça kemik satılıyor çok ucuz fiyatı da tanesi 100₺ civarı. Büyük bir tencereye alıp 4 saat kadar kaynatıyorum. İçine Defne yaprağı atıyorum tüm kokusunu alıyor. Suyunu bardaklara doldurup donduruyorum çorbalara pilavlara kullanıyorum. Suyunu direkt et parçacıklariyla çorba yapsan daha hızlı fayda sağlar
Çok mantıklıymış benim evin altı kasap alayım ondan

herkes ogretmenler gunune fincan takimi almis bereketiniz olsun ins 🥰🥰ben öğretmene ozel olarak 2026 model ajanda ve kalem yaptirdik esim yaptirdi isyerinden :) bireysel hediye olsun dedim kizimin kendi verecegi olsun neyse
bugun buyuk market pazar alisverismiz yaptik 5-6 bin tuttu bu esimin haftalik maasindan 🤭
Eee market alışverişini şimdi bu hafta harcanan kısmına yazmıyor musun 😀

Back
X